aslservis 93 Napisano April 30, 2010 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: subotica Motocikl: Kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan pukla mi je glava na freewind-u pa ako neko ima nek se javi ??? takodje su mi potrebne nove karike i zaptivac glave... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano April 30, 2010 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan pukla mi je glava na freewind-u pa ako neko ima nek se javi ??? takodje su mi potrebne nove karike i zaptivac glave... Izvini sto te pitam a kako ti je pukla glava na Freewind-u? Mozes mi odgovoriti i na PM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2327 Napisano April 30, 2010 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Odgovori ovde u temu, mene takodje interesuje kakko je pukla? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aslservis 93 Napisano April 30, 2010 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: subotica Motocikl: Kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan pojma nemam...izgleda da ga je vlasnik pregrejao ili tako nesto.pukla je izmedju kompresionog prostora i jednog od uljnih kanala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Maj 1, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan tom "majstoru"onda ne pomaze ni hladjenje azotom,mogu ti ja nabaviti to sve al tamo posle maja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...