Gliga 4479 Napisano April 29, 2010 Advanced Member, 1982 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan U pitanju je tocak sa zbicama, aluminijumi. Isao sam u servis Srdanov u Vrsackoj ulici ali oni na zalost ne rade sa zicanim tockovima. Zapravo rekli su mi da se to uopste i ne ispravlja ali nisam sklon da u to poverujem :-\ Neko od vas je sigurno negde ispravljao zicane felne a mene interesuje gde Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Draza84 336 Napisano April 29, 2010 Svrati ponekad, 320 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GN 125, Honda VT 600 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj Kedi NS. Oni rade sa zicanim felnama (montaza, balans...) a sad da li ispravljaju ne znam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4479 Napisano April 30, 2010 Advanced Member, 1982 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Bio kod Kedija, ne rade ispravljanje moto tockova a zicanih pogotovo. I oni mi rekose da se to uopste ne radi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano April 30, 2010 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li ti treba samo centriranje ili ti je udarena felna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4479 Napisano April 30, 2010 Advanced Member, 1982 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Udarena. Pokupio solidnu rupu... Centriranje bih i sam znao da odradim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano April 30, 2010 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam da je ostecenje manje i da se moze doterati centriranjem. Na zalost, ne mogu ti pomoci u ispravjanju felne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...