Gocko 72 Napisano Maj 2, 2010 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Prijavi odgovor kao problematičan http://www.motorcyclenews.com/MCN/bikesforsale/searchresults/detail/?R=NXGN-7539107&mfy= http://www.motorcyclenews.com/MCN/bikesforsale/searchresults/detail/?R=NXGN-7540901&mfy= http://www.motorcyclenews.com/MCN/bikesforsale/searchresults/detail/?R=NXGN-1994535&mfy= Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 507 Napisano Maj 3, 2010 Zainteresovan, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 (1979) Piaggio Beverly 250 (2005) Honda ADV 350 (2025) Prijavi odgovor kao problematičan Pratim ovu temu od početka. Mnogo je mišljenja i svako od njih ima svoju logiku posmatranja. I svako od njih je tačno u manjoj ili većoj meri. Ja mislim da 4000 evra nije cena za motor koji je u tom stanju. Potpuno te podržavam u mišljenju da ni za mnogo veće novce ne znaš šta kupuješ pa je onda bolje da kupiš motor u lošijem stanju, sam ga središ i tada znaš na čemu si. Ipak, ta logika pije vodu SAMO ONDA KADA SI SPREMAN DA IDEŠ OD POČETKA DO KRAJA I DA PRETRESEŠ SVAKI ŠRAF NA NJEMU. Ako to ne uradiš, ti i dalje nećeš znati na čemu si sa tim motorom. E, a to već košta dosta više novca. Prema tome, kao što rekoše mnogi, da ti je ponuđena niža cena pa da ti se sva ta kombinacija na kraju isplati - OK. Ovako... Kad kažem da ti se isplati ne mislim čak ni na to da ti ostane koja stotka evra uštede u džepu u odnosu na to da si kupio motor oko koga ne treba toliko zajebavanja. Mislim na to da ti na kraju, uz svo vreme koje mu za sređivanje posvetiš i svu lovu koja će ti trebati za tu operaciju od A do Š, ZNAŠ 100% na čemu si. Tad ti se isplati. Zaključak: Obaraj cenu BITNO (barem 20-25%) i kupuj. Ako to ne uspeš, batali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Maj 3, 2010 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi uvek dao 500 evra više i kupio Dražin motor. U onaj kada bi uložio 500 evra, tek bi počeo da liči na motor, a da ne pričam o svemu ostalom... Prevelik rizik... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 507 Napisano Maj 3, 2010 Zainteresovan, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 (1979) Piaggio Beverly 250 (2005) Honda ADV 350 (2025) Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Zaključak: Obaraj cenu BITNO (barem 20-25%) i kupuj. Ako to ne uspeš, batali. Još nešto: Obaraj cenu bitno (barem 20-25%) uz što detaljniji i stručniji pregled pre kupovine, i, ako ne uočiš još nekih golemih čudesa, kupuj. Ako ne spustiš cenu dovoljno, batali! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 456 Napisano Maj 4, 2010 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Uh Lalajko... Puno je to! Evo Draza je svoj spustio na 4.200! Maksimalno 2.500EUR po meni koliko god ti voleo da prčkaš oko motora. Ti si taj tip. Ali jaka je cena za to stanje. Pogotovu što se za 200 EUR nudi neuporedivo bolji motor u isto vreme! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2033 Napisano Jun 2, 2016 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Svet je mali... ko zna koliko je ruku prosao... http://www.mojauto.rs/polovni-motori/2291682_BMW_2257_1100-GS_2000_god/?cena=low Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6089 Napisano Jun 2, 2016 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Sa istom kilometrazom i istim rezervoarom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2033 Napisano Avgust 10, 2018 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Danas je ovaj lepotan konacno nasao vlasnika spremnog da ulozi u njega ljubav, trud i nesto novca. Zelim obojici puno srece u tome a kasnije mnogo sigurnih kilometara i zadovoljstva!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Avgust 10, 2018 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan I sta sad nameravas komso ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6298 Napisano Avgust 11, 2018 Svakom po zasluzi, 12467 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Vraća se na pravi motor, Africu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1588 Napisano Avgust 11, 2018 I N S T R U K T O R, 1217 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Samo će povećati kubikažu za 50 ccm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6298 Napisano Avgust 11, 2018 Svakom po zasluzi, 12467 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ceniš? Ili će odmah da ripi za 100 kuba? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2543 Napisano Avgust 11, 2018 Andragog, 5115 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan 1171ccm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17547 Napisano Avgust 17, 2018 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3718 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Ua izdajica! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2033 Napisano Avgust 17, 2018 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ne mrdam ja sa dobrog, starog 1100gs. Mucenika iz ove teme kupio je drugar i poceo sredjivanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1140 Napisano Maj 14, 2019 Zainteresovan, 538 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Preporucujem svakome ko bude u mogucnosti da ode na moto skup BMW-a u Garmish Partenkirhenu u Nemackoj sve ce da mu bude jasno ..Na skupu jula meseca 2018 god je bilo sigurno preko 500 motora,pored da kazem 70% novih bmw R 1200 GS-a ,privukao mi je paznju veliki broj upravo i ovakvih starijih modela R 1100 GS..pa sam kroz razgovor sa vlasnicima shvatio da nemci veoma veoma cene ovaj model motora i da ga rado poseduju i voze ,kazu da je veoma pouzdana masina uz minimalno odrzavanje prelaze ogromne kilometraze bez ikakvih vecih kvarova,pa sam pored Afrike ,poceo da razmisljam da kupim i jednu ovakvu bembaru cisto za svoj merak,jeste malo ruznjikav ali nema veze, ima neki smek,a pored toga i moj kolega vozi bas ovakav model i pored njega znam kakvo je u stvari to cudo od motora...video sam da su presli po 200 i vise hiljada km bez ikakvih problema,cak su pokusavali da me ubede da su u rangu sa Afrikom ,ali sam ja kategoricki odbijao da prihvatim tu cinjenicu pa sam morao da vadim telefon i da im pokazem sliku radi poredjenja da znaju gde im je mesto u smislu HONDA vs BMW ) mala sala,generalno vrhunski motor vrhunskog kvaliteta vredan postovanja . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...