Simon69 671 Napisano Avgust 17, 2010 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Zamena za Thunderace? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Avgust 18, 2010 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Zamena za Thunderace? Ne bih to, ali hvala na ponudi.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Avgust 18, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Sve preporuke za ovaj motor, moja bivsa mrcina! A sto ga tako jevtino dajes Aky? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Avgust 18, 2010 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Sve preporuke za ovaj motor, moja bivsa mrcina! A sto ga tako jevtino dajes Aky? Namerio sam se na jedan motor koji dugo cekam, ali da ne malerisem.... Samo da ode ST...Znam da je jeftino ali jbg.. Akumulator: 3500 Plocice. 6800 Ulje i zamena, 5200 Lanac i lancanici:16400 Givi kofer: 14000 Registracija: 15700 ukupno: 61.600 dinara sve ovo je uradjeno u predhodna dva meseca. Kada ovu cifru odbijes na cenu motora, tek onda vidis koliko je povoljno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Avgust 19, 2010 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan ajmo ljudi moze i 50 e nize za clanove foruma! HITNO! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 969 Napisano Avgust 21, 2010 Sindikat Samostalni Jahač, 365 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan 1700e,ako hoces,u ponedeljak,utorak,ja sam iz bg-a Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Avgust 22, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan :o LOL Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 270 Napisano Avgust 23, 2010 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da li još aktuelo? Ako nije tajna koliko ti je trošila? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Avgust 23, 2010 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Uradjene su tube,troši izmedju 5 i 6,5 l. Pre deset dana sam bio sa devojkom do Budve. Nas dvoje plus stvari za sedam dana, potrošnja je bila 4,8 l. Prosečna brzina 100-120 km/h. Preko 120 km/h zna da digne potrošnju na 6 l. Evo i jedne slike od napred. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Avgust 23, 2010 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Ne zna se sta je lepse na ovoj slici , ;D, :-* Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Avgust 23, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan slika bi bila i ljepša kada bi maknuo ST. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 270 Napisano Avgust 23, 2010 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da li postoji mogućnost da sutra pre podne pogledam motor? Recimo oko 9.30-10.00? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 969 Napisano Avgust 24, 2010 Sindikat Samostalni Jahač, 365 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ponosni vlasnik! ;D Danas mi je jedan od najradosnijih dana u mom zivotu-em Tenera em Partizan u Ligi Sampiona!! ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Avgust 24, 2010 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ponosni vlasnik! ;D Danas mi je jedan od najradosnijih dana u mom zivotu-em Tenera em Partizan u Ligi Sampiona!! ;D ;D ;D Čestitam i neka te služi bar kao što je mene služila Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 969 Napisano Avgust 24, 2010 Sindikat Samostalni Jahač, 365 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na lepim zeljama! Bice mazen i pazen kao i do sada! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Avgust 25, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke obojici!! Novi vlasnik da se brrrrzo upiše u ovu temu: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=14972.0 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Avgust 25, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Ponosni vlasnik! ;D Danas mi je jedan od najradosnijih dana u mom zivotu-em Tenera em Partizan u Ligi Sampiona!! ;D ;D ;D Čestitam i neka te služi bar kao što je mene služila i mene ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 25, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao u sektu brate U manjini smo, ali svaki dan jacamo ST redove.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 969 Napisano Avgust 26, 2010 Sindikat Samostalni Jahač, 365 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala i bolje vas nasao!Nije najlepsa,nije najbrza,nije AT-ali je zato superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ;D Ne mogu vam opisati moje radosti kad sam je ugledao ispred Aky-jeve kapije,kako ponosito i prkosno stoji E,onda smo se pogledali u oci,i bi to ljubav na prvi pogled :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Avgust 26, 2010 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Nek ti je sa srecom i puno km da predjes pozz, vidimo se na putu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...