boza_kg 5881 Napisano Maj 6 Ne silazi, 4401 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Mene bi to baš nerviralo! Znam da nije kvar, al ne želim da mi remete duševni mir neke tamo upozoravajuće lampice 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zszoltan 6 Napisano Maj 6 U prolazu, 20 postova Lokacija: Totovo Selo,Severna Vojvodina Motocikl: Honda silverwing fjs 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Pelee je napisao: Kolega satelis je upravu i meni se isto to desavalo i ako je sve bilo u ekstra stanju kais je bio nov oem od kako sam stavio polini varijator na jacem odvrtanju gasa palila se v-belt lampica Mozda je i kod mene ta situacija da nije sve oem pa nista,svakako uskoro servis pa cemo da vidimo sta ce sve naci majstor unutra...sumnjam da mozda i tamo nesto cackano ako vec neki taj prethodni vlasnik nije zalio pare da stavi Dragon Ada auspuh...koliko ja znam nikako nisu u istom cenovnom rangu sa kineskim akra i sl. kopijama...samo eto ni to ne znam dali taj auspuh ima nekog efekta,mislim na snagu ili ubrzanje... osim zvucnog,jer to cujem ...ili mozda samo kontraefekat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...