Nole Bg 5601 Napisano Februar 1, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam problem sa centralnim stenderom, ili ja ne umem ili sa njim nesto nije u redu, uglavnom nema sanse da ga sam podignem. Ima li jos neko takav problem?Послато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15793 Napisano Februar 1, 2018 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Nole Bg je napisao: Ja imam problem sa centralnim stenderom, ili ja ne umem ili sa njim nesto nije u redu, uglavnom nema sanse da ga sam podignem. Ima li jos neko takav problem? Bice da je ovo drugo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Februar 1, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nole, kako to da je Silver, a motor ti je crn kao ugarak Sent from my GT-I9300 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Februar 1, 2018 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Treba navikavanja za Silverov centralni štender... Motor je težak a štender nije u centru težine tako da treba prvih par put povući iz mu*a a posle provališ kako se radi... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5601 Napisano Februar 1, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Ja brate probao kako god nema sanse a nisam bas nejak. Imam osecaj kao da mu je poluga ona na koju ide noga dosta nisko i onda nema dovoljnu vagu kako bih rekao. Ako moze neko nek slika stender pa nek mi pusti da pogledam.Послато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Februar 1, 2018 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan Secam se da je i meni bio problem, ali tehnika samo, ne znam kako za ostale motore, samo kako si pored motora i malo stanes na stender on ce vec biti fiksiran na zemlju i nema kuda, znaci nista ne vuces rukama nego samo jednom nogom i svom tezinom stanes i sam se uspravi. Trebalo bi da ide lagano. Sad cu ti slikam kako izgleda kod mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Februar 1, 2018 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan evo ti video VID_20180201_145825.mp4 a evo i slika 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Februar 1, 2018 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Filipe prljav ti Silver... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5601 Napisano Februar 1, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Ne ne definitvno moj stender nije ok. Vidi kako treba tu polugu da ima i kako mu ide papucica za nogu.Послато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5601 Napisano Februar 1, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Slikacu kako stoji na centralnom samo da navatam nekog da mi pomogne da dignemoПослато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1133 Napisano Februar 1, 2018 Zainteresovan, 536 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Stender treba da bude kao kod filipa..kod tebe nesto naopako Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Februar 1, 2018 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da je prljav matori kad se vozi off road nema prepreka, oni ce meni maxi skuter samo treba po asfaltu... Nole da ovde kod tebe nesto nije kako treba, dobro bar smo ustanovili sta je nisam slikao za dzabe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NebojsaG 47 Napisano Februar 1, 2018 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Malaguti Madison S250 Prijavi odgovor kao problematičan Ne ne definitvno moj stender nije ok. Vidi kako treba tu polugu da ima i kako mu ide papucica za nogu.Послато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ ТапатокаNe bi ja to dizao. Ne uliva mi poverenje taj položaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5601 Napisano Februar 1, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Resili smo misteriju znaci definitivno je do stendera. Filipe hvala. Evo kad je dignut.Послато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1133 Napisano Februar 1, 2018 Zainteresovan, 536 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Nole sutra pravac kod nekog varioca.da prepravis to.Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Februar 1, 2018 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Otkinuo neko pa zavareno naopako? pa jtžm... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5601 Napisano Februar 11, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Danasnji dan proveden u hladnoj garazi ali srecan zadovoljan sredjujuci silvera sa kolegom Stefom i kolegom Bandzijem. Silver je dobio Led sijalica kratkog svetlaLed pozicijeLed sijalica osvetljenje tabliceNabudzen nosac za navigaciju i tel na sredini kormana ( najbolje mesto)Montiran kofer remek delo kolege Stefa( sve pohvale), sa svom mogucom signalizacijomCentralni stender ispravljen i podizem ga sam bez mnogo muke. Odradjeno pomocu jedne suplje metalne cevi i na principu poluge ispravljena papucica stendera na mesto na kom treba da stoji. Hvala Bane, hvala Stef na pomoci i trudu i silver ce biti reprezentativan. Послато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5601 Napisano Februar 11, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Evo i neka slicica koja dokumentuje sve ovoПослато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5601 Napisano Februar 11, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Zbog kofera morali rasturiti ceo zadnji kraj motoraПослато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Februar 11, 2018 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam isto mislio uglaviti GPS tu i predomislim se jer mi smeta da vidim sat do kraja... (jebiga, sitničarim, može mi se ) Rješenje izgleda ovako... P.S. Inače, sviđa mi se koferizacija, ovaj ledilizacija... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pvp 33 Napisano Februar 11, 2018 U prolazu, 77 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda silver wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, lepo izgleda, a sada i jedno pitanje, kada ste postavili led signalizaciju jesu li stavljani i nekeki releji ili vec kako se zovu da ne bi ocitavao gresku ili pak to funkcionise po principu staru skini novu postavi i to je to? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5601 Napisano Februar 11, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Imam jos u planu da do pocetka sezone svratim kod Ivana na Konjarnik, da uradimo novi zatamnjeni vizir po fabrickom sablonu sa malim providnim nastavkom kao sto sam imao na bevu(u tom fazonu). I to bi bilo to sad za sad i cekamo prve lepe dane da izadjemo na Beogradske ulice za pocetak.Послато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5601 Napisano Februar 11, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, lepo izgleda, a sada i jedno pitanje, kada ste postavili led signalizaciju jesu li stavljani i nekeki releji ili vec kako se zovu da ne bi ocitavao gresku ili pak to funkcionise po principu staru skini novu postavi i to je to? Nikakve releje nismo stavljali bice da je ovaj drugi princip u pitanju. Ali Stef je bio glavni po tom pitanju i on moze bolje oko toga da objasniПослато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Februar 11, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, lepo izgleda, a sada i jedno pitanje, kada ste postavili led signalizaciju jesu li stavljani i nekeki releji ili vec kako se zovu da ne bi ocitavao gresku ili pak to funkcionise po principu staru skini novu postavi i to je to? Ne očitava silver (bar Noletov) nikakve greške :-) Sent from my GT-I9300 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pvp 33 Napisano Februar 11, 2018 U prolazu, 77 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda silver wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...