Nole Bg 5654 Napisano Januar 16, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1749 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi Gumi od kubikaze. Ako je 400 onda i nemoras da bas tako cesto stajes. Samo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 897 Napisano Januar 16, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 2077 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Са срећом Ноле Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5654 Napisano Januar 16, 2018 (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 1749 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Braco i malo da se vozis vise sa nama ove godine nego prosle. Nismo tu tvoju novu masinu cestito ni upoznali. Ja te nisam ni video od sajma motora Послато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока Promenio Januar 18, 2018 član alexanto nema potrebe citirati 1. post iznad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Setac035 328 Napisano Januar 17, 2018 U prolazu, 85 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: BMW k1200 lt,Yamaha gts 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo i ja da vam se pridruzim.Silver uzet od Kaligule1 u Vranju.Trazio sam Burgmana 400 ali na njegov danonocni nagovor ipak sam se odlucio za sw i nisam se ni najmanje pokajao.I odmah napravljena prva ruta po ovom prelepom vremenu od Vranja do Jagodine 230 km.Utisci odlicni odnosno aerodinamican tako da osim bocnog vetra koji me je lupao na vise mesta na autoputu pri brzin od 90-100 km/h uz dobru opremu nema zime na njemu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5654 Napisano Januar 17, 2018 (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 1749 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao kolega pravi potez si napravio nema greske nek je sa srecom. Puno lepih i sigurnih km Послато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока Promenio Januar 18, 2018 član alexanto nema potrebe citirati 1. post iznad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1134 Napisano Januar 18, 2018 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ubedjivao sam te da ne kupujes biciklu nego motor Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Januar 18, 2018 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Morao bih da sebi nabavim taj vizir... Em je lijep em funkcionalan... Ovaj moj kao šoferšajba... (Prednost je kada ljeva kiša ja skoro suv) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Setac035 328 Napisano Januar 18, 2018 U prolazu, 85 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: BMW k1200 lt,Yamaha gts 1000 Prijavi odgovor kao problematičan UZa kisu neznam ali za vetar I za hladno je odlican bukvalno sam sa podignutim vizirom na kacigi vozio I nisam osetio ni malo vetra .E sad za sve vas iskusnije jedno pitanje znam da je motul 5100 10w40 odlicno ulje za njega ali vidim na drugim forumima da stavljaju I dosta drugih ulja tipa mobil 10w40 koje je za auto I dosta jeftinija i da su prezadovoljni.Sta mislite o tome jel bih u svakom slucaju do 5000km menjao ulje.I savet koji antifriz za nju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1134 Napisano Januar 18, 2018 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan I alkoholicarima nista nije i zadovoljni su sve dok im ne ode jetra ne stedi na ulju .to je razlika 500-1000 dinara Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5654 Napisano Januar 18, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1749 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Kaligula koji je to vizir na njemu, jesi ti stavljao i koliko je kostao i ako imas neki link saljiПослато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1134 Napisano Januar 18, 2018 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam ga u nisu.radnja Yamaha Barel,imas broj telefona na internetu.samo ukucaj 'yamaha barel nis' .platio sam ga 15.200 dinara .narucili su ga ne znam odakle.stigao mi je posle par dana..vredi svaku paruПослато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5654 Napisano Januar 18, 2018 (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 1749 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Ok hvala Послато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока Promenio Januar 18, 2018 član alexanto nema potrebe citirati 1. post iznad 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 517 Napisano Januar 18, 2018 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan On 15.1.2018. at 16:21, GuMi5 je napisao: Ja bih rado, ako se kockice slože, u 2018. prije nego prodam Silvera, na njemu jedan malo veći krug... Nikada ne sumnjam da li ću negdje da stignem... to se valjda podrazumjeva kada voziš SilverWing... (kao što se podrazumjevaju i češća stajanja na benzinsku ) Gumi....i ja sam planirao posle 2 godine odlaganja da ove godine definitivno sa mojom Hondom SW600 isto proputujem celu Italijansku obalu i posle na Kan Nica pa marselj...maalo po Francuskoj potom Spanija opet uz obalu do Normandije,,,,,posle preko nemacke kuci ...samo zdravlja da bude a ostalo nije problem....pisem jer ako proputujes i ti u te navede zemlje aj da se cujemo onda Silver me odusevio udobnoscu prosle godine tako da je to ujedno i razlog duze ture malo....o pouzdanosti se i ne prica,,,,Honda pa,,,,5 stepenika ispod svi ostali po pouzdanosti... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16119 Napisano Januar 18, 2018 Integrisan, 9333 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Setac035 je napisao: UZa kisu neznam ali za vetar I za hladno je odlican bukvalno sam sa podignutim vizirom na kacigi vozio I nisam osetio ni malo vetra .E sad za sve vas iskusnije jedno pitanje znam da je motul 5100 10w40 odlicno ulje za njega ali vidim na drugim forumima da stavljaju I dosta drugih ulja tipa mobil 10w40 koje je za auto I dosta jeftinija i da su prezadovoljni.Sta mislite o tome jel bih u svakom slucaju do 5000km menjao ulje.I savet koji antifriz za nju? Ne bi experimentisao, ulje ti jedino cuva motor, menjaj na 5-6K i ako je servisni interval na 8K, sipaj krsteno i nema glava da boli. Sto se antifriza tice.....G12 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1134 Napisano Januar 18, 2018 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Srbendo ne udaraj nam zazubice dobra tura ako si planirao preko crne gore pa trajektom bar-bari.samo za trajekt ako si sam kosta 97 evra ..40 e za motor i 57e po osobi Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Januar 18, 2018 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, srbenda said: Gumi....i ja sam planirao posle 2 godine odlaganja da ove godine definitivno sa mojom Hondom SW600 isto proputujem celu Italijansku obalu i posle na Kan Nica pa marselj...maalo po Francuskoj potom Spanija opet uz obalu do Normandije,,,,,posle preko nemacke kuci ...samo zdravlja da bude a ostalo nije problem....pisem jer ako proputujes i ti u te navede zemlje aj da se cujemo onda Silver me odusevio udobnoscu prosle godine tako da je to ujedno i razlog duze ture malo....o pouzdanosti se i ne prica,,,,Honda pa,,,,5 stepenika ispod svi ostali po pouzdanosti... @srbenda, lijep plan... koji datumi? Koliko dana? Još koji detalj? Piši mi PP... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 517 Napisano Januar 19, 2018 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, kaligula1 je napisao: Srbendo ne udaraj nam zazubice dobra tura ako si planirao preko crne gore pa trajektom bar-bari.samo za trajekt ako si sam kosta 97 evra ..40 e za motor i 57e po osobi Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Ma koje crne zazubice......ja sam to zamislio ponajvise zbog cuvenog iskrcavanja u Normandiji i cuveni dan D ,,,da obidjem ta mesta sa bunkerima ,,,,a sve iskljucivo magistralnim putevima...i sto vise uz samo more......otprilike nekih mesec dana ako ne i jace da putujem ...naravno obavezni obilasci muzeja umetnosti..pogotovo obilasci sto privatnih sto drzavnih muzeja motora...mnogo informacija skupljam po internetu oko marsute i gradova koje cu proci a koji su meni licno zanimljivi... HVALA ZA INFORMACIJU oko prevoza bar bari....jer tu i nameravam preci ....jbg...nesmem preko Hrvatske ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 517 Napisano Januar 19, 2018 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, GuMi5 je napisao: @srbenda, lijep plan... koji datumi? Koliko dana? Još koji detalj? Piši mi PP... sacekaj ...ovih dana ti saljem detalje podrobnoooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 897 Napisano Januar 19, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 2077 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Имаш у путописима, прошле год. је колега СашаП обишао сличну руту па погледај и контактирај га за инфо, помоћи ће ти. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Setac035 328 Napisano Januar 23, 2018 U prolazu, 85 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: BMW k1200 lt,Yamaha gts 1000 Prijavi odgovor kao problematičan sta mislite o ovoj gumi http://www.visordown.com/reviews/kit/tyres/michelin-city-grip-winter i uopsteno preporuka za neku prednju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16119 Napisano Januar 23, 2018 Integrisan, 9333 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ako planiras da vozis po snegu ondak moze, u suprotnom nikako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1243 Napisano Januar 24, 2018 BJB Maxi scooter club, 1668 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto Dare kaze,ta guma je za sneg. Posalji mi dimenziju pa ti mogu javiti cenu dunlopa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Setac035 328 Napisano Januar 24, 2018 U prolazu, 85 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: BMW k1200 lt,Yamaha gts 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa planiram da ga vozim tokom cele godine i hladnom vremenu zbog cega sam ga i uzo samo ne bas po teskom snegu kao ovih dana pa me zanima zbog toga .Neki vas predlog ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 897 Napisano Januar 24, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 2077 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Овде су ти сва искуства Па бирај шта ти воља Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16119 Napisano Januar 24, 2018 Integrisan, 9333 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Setac035 je napisao: Pa planiram da ga vozim tokom cele godine i hladnom vremenu zbog cega sam ga i uzo samo ne bas po teskom snegu kao ovih dana pa me zanima zbog toga .Neki vas predlog ? Silver je poznat kao zderac zadnje gume, ta koju ti gledas, nije za tvoj motor jer ces vrlo brzo ostati bez gripa ili ti za tvoj motor potrebna je dvokomponentna guma. pozzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...