vladmoll 480 Napisano Februar 8, 2009 Zainteresovan, 432 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan Nasao ovako nesto! Tegovi su od prokron-a 270 gr. teski. To moze da uradi bilo koji metalostrugar. A od cena su ovo crash pad. Da li je ovo neka tvrda guma ili plastika! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17694 Napisano Februar 8, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nasao ovako nesto! Tegovi su od prokron-a 270 gr. teski. To moze da uradi bilo koji metalostrugar. A od cena su ovo crash pad. Da li je ovo neka tvrda guma ili plastika! "Tegove" ili crash pad za upravljac ces uraditi od prokroma, a crash pad za masinu od tvrde plastike ili jos bolje od aluminijuma.Ali te na slici ja ne bih niposto stavio na svoj motocikl.Prvi su vezani na sarafe dekla alternatora i mislim da bi pri jacem udaru se pocupali iz bloka motora ili bi isti popucao,a sa njim i deklo alternatora.Drugi oni crni plasticni su na sarafima M8 i veoma dugi, tako da bi se pri padu posavijali, ali opet napominjem da je ovo samo moje mozda subjektivno misljenje. Vjerovatno kada se kupuju Crash Pad-ovi uz njih dolazi neki atest o kvaliteti, zato i jesu po cca 150E.Ja sam pregledao masu slika i odlucio sam napraviti Crash Pad i mislim da ce sluziti u pravom smislu svojoj svrsi, a najbolje ce biti da to nikada ne saznam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Februar 8, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan evo tih francuski koji mi se naj vise svidjaju pored fabricki koji jos nisu izasli i nista se nezna o njima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17694 Napisano Februar 8, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo tih francuski koji mi se naj vise svidjaju pored fabricki koji jos nisu izasli i nista se nezna o njima Da Francuzi su aj`d receno kopija originala i dobro mi izgledaju imaju dobre oslonce u gornjem dijelu, ali sta mi se ne svidja,a to je oslonac dole sa sarafom M6 na bloku motora i sam nosac mi je isuvise tanak aluminijumsli lim cca 3mm koliko procjenjujem po slici.Na originalne nemam primjedbe s ti da jos nema cijene, a mislim i da ce biti papreni. Ja svoje nosace radim od aluminijuma, a tijelo od tvrde plastike, ali ne one krute koja puca vec zilave jer imam drugara koji tu plastiku uvozi iz Austrije i radi hidraulicne klipove za najvece rudrske i gradjevinske masine. ;)Kada ih uradim do kraja ponovo cu ih slikati i postaviti u post posebno, a i na motoru kako izgledaju s tim sto je jos jedna opcija u pripremi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrme 0 Napisano Februar 8, 2009 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Oce ti crash padovi u kucnoj radinosti,prilikom pada motora da probiju blok,ako nisu napravljeni kako treba.Bolje kupiti neke proverene i malo vise platiti,da posle ne bi bila steta veca nego korist. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17694 Napisano Februar 8, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Oce ti crash padovi u kucnoj radinosti,prilikom pada motora da probiju blok,ako nisu napravljeni kako treba.Bolje kupiti neke proverene i malo vise platiti,da posle ne bi bila steta veca nego korist. He he, nece Mrme nece. Pa ne radim ja napamet, vec po skinutim nacrtima kupovnih Crash Pad-ova koji se postavljaju na ram, a od njih par uzimam po meni najbolje rjesenje.Ja sam i rekao u prethodnom postu da bih volio da ih nikada ne isprobam,a ni bilo koji drugi Bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladmoll 480 Napisano Februar 9, 2009 Zainteresovan, 432 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan Ajde cim uradis, slikaj pa da vidimo kako to izgleda, pa ako nam se svidi da i nama uradis po koji komplet! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrme 0 Napisano Februar 9, 2009 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde cim uradis, slikaj pa da vidimo kako to izgleda, pa ako nam se svidi da i nama uradis po koji komplet! Haha,evo bas razmisljam kako cu da napisem isti post kao i ti ;D @Branko Ako je tako onda i mene racunaj za komplet tih rucno radjenih kvalitetnih padova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17694 Napisano Februar 26, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ajde cim uradis, slikaj pa da vidimo kako to izgleda, pa ako nam se svidi da i nama uradis po koji komplet! Haha,evo bas razmisljam kako cu da napisem isti post kao i ti ;D @Branko Ako je tako onda i mene racunaj za komplet tih rucno radjenih kvalitetnih padova Evo polako se izrada Crash Pad-ova privodi kraju. 2/3 posla je odradjeno, sada samo jos finisiranje i ugradnja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladmoll 480 Napisano Februar 26, 2009 Zainteresovan, 432 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda odlicno odradjeno. Kad ugradis na motor slikaj da vidimo gde si osmislio da ga stavis i kako cuci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Mart 12, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan prekljuce sam ponovio zeca sa novim drzacem tablice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrme 0 Napisano Mart 12, 2009 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan prekljuce sam ponovio zeca sa novim drzacem tablice Lepo nema sta,taj Ermax-ov drzac tablice je najlepsi.Ajd kad sve to stavis na motor sto si pokupovao,opali koju fotku,sigurno dobro izgleda. Bas si ga sredio za sezonu svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Mart 12, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan prekljuce sam ponovio zeca sa novim drzacem tablice Lepo nema sta,taj Ermax-ov drzac tablice je najlepsi.Ajd kad sve to stavis na motor sto si pokupovao,opali koju fotku,sigurno dobro izgleda. Bas si ga sredio za sezonu svaka cast hfala ti za onu poruku sto si uspeo naci,da li si ti bio kod njega da vidis proizvode.Hteo bih da mu prepravim malo prednji kraj ako moze taj lik da mi napravi neke plastike sto sam zamislio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Mart 12, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam bio na sajmu motocikala.....sve u svemu bacene pare za dve karte i dve pljeskavice.....da nisam malo gledao Madjara kako po mokrom izvodi stunt...bilo bi razocaranje....jedine svetle tacke po meni....Z-750 i ZX-10.....ne da im je cena povoljna nego je perverzija videti ih...ja se zagledao u crni ZX-10 a moja zena u zelenog zekana...ja je pitam koji ti se vise svidja a ona kaze "zeleni".....ako me nesto natera da priznam da me "jedu" godine i da je vreme da se skinem sa R-a to ce biti on...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17694 Napisano Mart 12, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam bio na sajmu motocikala.....sve u svemu bacene pare za dve karte i dve pljeskavice.....da nisam malo gledao Madjara kako po mokrom izvodi stunt...bilo bi razocaranje....jedine svetle tacke po meni....Z-750 i ZX-10.....ne da im je cena povoljna nego je perverzija videti ih...ja se zagledao u crni ZX-10 a moja zena u zelenog zekana...ja je pitam koji ti se vise svidja a ona kaze "zeleni".....ako me nesto natera da priznam da me "jedu" godine i da je vreme da se skinem sa R-a to ce biti on...... :D Ja se vec skinuo sa R prosle sezone. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrme 0 Napisano Mart 12, 2009 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan A ja bih malo na R-a ove sezone ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17694 Napisano Mart 12, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan A ja bih malo na R-a ove sezone ;D I tata bi sine. ;D ;D ;D A`l da ostane i zekan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrme 0 Napisano Mart 12, 2009 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan A ja bih malo na R-a ove sezone ;D I tata bi sine. ;D ;D ;D A`l da ostane i zekan. Pa previse bi mi bilo,dosta samo jedan,sve pare sto zaradim ode na motor,te registracija,te nove gume,pa malo na servis,a zamisli to puta dva.Al ljubav je to,vadim kredu za R-a,a zekan ostaje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17694 Napisano Mart 13, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo Crash Pad Home Made privodi se kraju, vjerovatno sutra montaza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Mart 13, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan sta kazete kako stoji odradjen ispolirani auspuh.................. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17694 Napisano Mart 13, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan sta kazete kako stoji odradjen ispolirani auspuh.................. Jeli to na Zeki prokromski lim ispod sive boje. ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Mart 14, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan Pa da prohromski ni ja nisam verovao dok nisam skinuo boju , znaci Japanci ga bas ne stede na materijalu......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17694 Napisano Mart 14, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa da prohromski ni ja nisam verovao dok nisam skinuo boju , znaci Japanci ga bas ne stede na materijalu......... Cime si skinuo boju,ako nije tajna. ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrme 0 Napisano Mart 14, 2009 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da prohromski ni ja nisam verovao dok nisam skinuo boju , znaci Japanci ga bas ne stede na materijalu......... Cime si skinuo boju,ako nije tajna. ??? Al ste poranili svaka cast ;D .Meni dolazi kupac po zekonju tako da izgleda da menjam sektu.Zao mi ga sad nesto stvarno je odlican,al dolazi drugi na njegovo mesto mozda jos danas pa ga mozda brze prebolim ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17694 Napisano Mart 14, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa da prohromski ni ja nisam verovao dok nisam skinuo boju , znaci Japanci ga bas ne stede na materijalu......... Cime si skinuo boju,ako nije tajna. ??? Al ste poranili svaka cast ;D .Meni dolazi kupac po zekonju tako da izgleda da menjam sektu.Zao mi ga sad nesto stvarno je odlican,al dolazi drugi na njegovo mesto mozda jos danas pa ga mozda brze prebolim ;D Aj`d, aj`d ne kukaj sa`d.Vec junacki stisni srce i isprati Zekana pa da je sa srecom novom vlasniku. A ti zajasi Suzanu i uzivaj ove sezone sa njom,a iduce da kupis bolji motor. :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...