andjelo 246 Napisano Mart 16, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan a i to je od starijeg modela ali Z 1000 ta ne bi trebala da se prepravlja a i ova samo kornji deo odlivak smeta granama da bi se upasovala kako treba ,ali to nije neki veliki problem ......razlika je u ova dva modela Z u izduvnim granama na noviji su neprimetno izbacene prema prednjem tocku ali nekoliko milimetara ,sredicemo to ovih dana pa cemo okaciti slike......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Mart 16, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan a i to je od starijeg modela ali Z 1000 ta ne bi trebala da se prepravlja a i ova samo kornji deo odlivak smeta granama da bi se upasovala kako treba ,ali to nije neki veliki problem ......razlika je u ova dva modela Z u izduvnim granama na noviji su neprimetno izbacene prema prednjem tocku ali nekoliko milimetara ,sredicemo to ovih dana pa cemo okaciti slike......... Na onom sajtu pise za onu ralicu da je za ALL (svi) Kawasaki Z 1000. ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Mart 16, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan a i to je od starijeg modela ali Z 1000 ta ne bi trebala da se prepravlja a i ova samo kornji deo odlivak smeta granama da bi se upasovala kako treba ,ali to nije neki veliki problem ......razlika je u ova dva modela Z u izduvnim granama na noviji su neprimetno izbacene prema prednjem tocku ali nekoliko milimetara ,sredicemo to ovih dana pa cemo okaciti slike......... Na onom sajtu pise za onu ralicu da je za ALL (svi) Kawasaki Z 1000. ??? gresis Branko ;)koliko ja znam nemacki pise do kraja 2006godine BUGSPOILER FÜR KAWASAKI Z 1000 BIS BJ 2006 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Mart 16, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @andjelo Evo slike sa textom. ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Mart 16, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan @andjelo Evo slike sa textom. ??? pritisni na nemackom jeziku sta ce da pise na toj stranici , prevod na engleskom nije dobar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Mart 17, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @andjelo Evo slike sa textom. ??? pritisni na nemackom jeziku sta ce da pise na toj stranici , prevod na engleskom nije dobar E` bem li`ga sad... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Mart 17, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan evo napravljeni su nosaci od prohroma 2mm nastelovana ralica i sad moze na farbanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Mart 17, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan iz drugog ugla malo vise vremena je trebalo da seuklopi kako bi najbolje stojala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Mart 17, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan posto su grane na starijem modelu vise uz masinu moralo je ovako da se montira ali kada dodje boja nece se primetiti........................ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Mart 20, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan evo nekih zanimljivih slika Z modela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgArD 0 Napisano Mart 22, 2010 U prolazu, 70 postova Lokacija: Kotor Motocikl: 2006 DL650 ABS Prijavi odgovor kao problematičan evo stigla i ralica iz Nemacke napokon samo sto je od starijeg modela pa mora da seprekroji kod izduvne grane da bi se upasovala i nosaci da se urade mozda u toku nedelje ralica je iz firme www.ricambiweiss.de Andjelo pogledaj ovu ralicu,mislim da bi odgovarala na Z750 bez prepravki. http://www.ricambiweiss.de/product_info.php/info/p437_DR407-KAWASAKI-Z1000-Z-1000--bellypan-belly-pan--SABOT.html/XTCsid/fb2t74saf8jt9aernpsrqvc4d3 Meni se u svakom slicaju vise svidja ova za z1000. A kako si to narucivao i koliko te je doslo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Mart 23, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan brat mi je porucio pa je poslao autobusom za Beograd kostala je 40evra +10 evra postarina +20 evra autobus + 20 evra put Bela Crkva -Beograd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano Mart 23, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan pratim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Mart 24, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan evo i napokon ofarbana i ralica boja je utrefljena 95%na suncu se vidi male razlike ali kada se dublje zagledas u boji ................... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Mart 24, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan ima jos par slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Mart 24, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan malo iz drugog ugla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Mart 24, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan jos jedna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Mart 24, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Super je ispalo... Ralica ok, mozda malo tupa za Z - liniju Blatobran ispao super... Maska lanca preplastic look u boji motora, ja bih je u reljefni bamper...i ova z750 nalepnica po meni visak, em je font bzvz Auspuh wow! Kladim se da je urlac Ukusi su razliciti. Pozdrav Igor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Mart 25, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan auspuh bi trebao uzivo da poslusas kada je masina u hodu :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Mart 25, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Bice prilike...ako nista drugo, imam drugara u BC, pa cu ti se javiti kada budem isao da cujem grmljavinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano April 7, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene sa malim zakasnjenjem,ali kazu nikada nije kasno. Naime u ponedeljak 05.04.sam bio kod naseg drugara i sektasa ( Z 750 ) Andjelka u Beloj Crkvi i tom prilikom upoznao jednog vrlo dobrog drugara,domacina,bajkera,a na`dasve izvrsnoga majstora u svome poslu kojeg krasi ono sto je rijetko naci kod nas,a to je iskrenost, dobronamjernost i pedantnost u svome poslu.Necu ga puno hvaliti,kako kaze narod,da se ne "pokvari",ali to je samo narodna izreka koja ovdje ne pije vode. Posto sam od Andjelka dobio na poklon izduv "Munja" njegove izrade za moga Z-eca,a nije jos montiran,kao i zadnji blatobran koji je uzet od Brrke,a kod Andjelka ofarban samo cu postaviti par slika da vidite kako izgleda jedno dvoriste i radionica kod covjeka "njemackih" manira urednosti i pedantnosti,a ujedno da mu se zahvalim na gostoprimstvu i da mu se izvinem na mojoj nervozi zbog stomacnih problema koje su ucinile da nase druzenje ne potraje duze toga dana. Ispred radionice. Unutar radionice. Predivna Aprillia njegovog sina. Davanje novog sjaja, starom izgrebanom (izdrljanom od pada) viziru sa moje kacige Shark S500. Zadnji blatobran, "Puig by Brrko" Izduv ce biti fotografisan po montazi na motocikl sa blatobranom,tako da sve bude na svo mjestu, jer najbolje stvari uvijek idu na kraju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano April 13, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Polako, ali sigurno je pocela i montaza dodatnih dijelova na moj Z 750. Posto sam podstanar bez naknade,moram voditi racuna o kucnom redu domacina pa se sve mora raditi kada to odgovara i domacinu, tj. mom dobrom drugaru Miletu. ;D Naravno sve je ovo shala, vec je meni problem sa vremenom i mojim obzirom da "nekome" ne smetam. Danas montiran Munja Exaust By Andjelo i motor je upaljen poslije dva mjeseca. Motor je veselo zatutnjao na prvi stisak dugmeta START,a zvuk...jos ne definisan, jer je tesko ocijeniti kada motor radi na mjestu i to do 4000 rpm,a poslije originalnog izduva,kako neko rece "fena". Valjda vise prestanu ove dosadne kise,a upravo dok pisem ovaj post u Bijeljini je strasan pljusak.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano April 13, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan a blatobran Branko .........kad ce on doci na red Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano April 13, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan a blatobran Branko .........kad ce on doci na red Kad osmislim nosac sa desne strane da ne diram krak zadnje viljuske. Bice to ubrzo,nadam se do kraja ove sedmice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 383 Napisano April 28, 2010 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, molim vas da pogledate ovu temu i da mi kažete nešto na tu temu... Ako sve bude kako treba - jel' me primate u klub? ;D ;D ;D Hvala. Pozdrav. Djole Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...