Bivši forumaš 14980 Napisano April 8, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo i neka slicka.... Dobar mu ovaj Full Akrap. :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damirs 0 Napisano April 8, 2009 U prolazu, 44 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Kawasaki Z1000 Prijavi odgovor kao problematičan ajd ako ti nije tesko snimi zvuk pa postavi klip da cujemo kako zvuci akrap Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano April 10, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi evo lijepog vremena, ajde sutra Subota 11.04.2009. da uradimo okupljanje Z-ekana na Iriskom Vjencu u 14h.Svi oni koji mogu neka dodju u to vrijeme, ako se slazete.Mozda je nabrzaka, ali ako bude interesenata, aj da se okupimo.Ja sigurno sutra idem na voznju i doci cu na Iriski Vjenac. :D \ Ps. Nedo Bog neke havarije na Vodovodu gdje radim pa da morad`nem raditi.PU PU PU. ;D http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=5905.280 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zivchany 48 Napisano April 10, 2009 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan aj ovih dana , nadam se da cu imati vremena da to uradim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano April 12, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan danas zekan svecano pusten iz kucice ;D ;i evo par slicica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano April 12, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svaka Cast jesi ga Picnuo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano April 12, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan izvini branko nemogu da stignem da pogledam forum,tako da nisam ni video za ovo okupljanje.Za sledece okupljanje posalji mi pp jer nestignem da otvaram forum,tako da to mozemo organizovati kadg hoces.Ostao je samo da se namontiraju jos fabricki rolbarovi koji su inace poruceni pre mesec ipo dana i jos nisu stigli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano April 12, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan da se i ja ukljucim...........................................svaka cast, jednom lepo nista prenatrpano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano April 12, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan izvini branko nemogu da stignem da pogledam forum,tako da nisam ni video za ovo okupljanje.Za sledece okupljanje posalji mi pp jer nestignem da otvaram forum,tako da to mozemo organizovati kadg hoces.Ostao je samo da se namontiraju jos fabricki rolbarovi koji su inace poruceni pre mesec ipo dana i jos nisu stigli. Ma sve Ok, i ja sam to na brzaka pokusao da "organizujem" jer sam bas cvrsto odlucio juce da napravim jednu voznju do Iriskog Vijenca, jer mi je to omiljena destinacija, a ujedno da se spustim do NS.Medjutim juce sam u to neko vrijeme bio sam sto se tice "nasih" sa Z-ecevima, ali sam nasao druge drugare, pa smo otisli kod MK JOKER na otvaranje kluba.Sve u svemu jedno lijepo popodne provedeno u voznji i druzenju. Makins je bio fotograf u MK JOKER pa se cudim da jos nije postavio slike. ??? ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrme 0 Napisano April 12, 2009 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan @Motoras Pa tek si danas izveo motor,ja napravio preko hiljadarke vec ;D Al si ga picnuo svaka cast,vidimo se uskoro,uzivo izgleda jos bolje siguran sam.Bio sam na Miseluki nekoliko puta u zadnjih mesec dana al te nema. @Branko Ja se nisam smatrao pozvanim na Iriski posto nemam zekonju vise,al ako svaki put bude onako lepo drustvo,a uslov bude zec,prelazim na Kawu opet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano April 12, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Branko Ja se nisam smatrao pozvanim na Iriski posto nemam zekonju vise,al ako svaki put bude onako lepo drustvo,a uslov bude zec,prelazim na Kawu opet ;D ;D ;D Nismo te mi jos odbacili, ali si tako "agresivno" nastrojen na NOVU makinu da sam mislio da si nas vec zaboravi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrme 0 Napisano April 12, 2009 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan @Branko Ja se nisam smatrao pozvanim na Iriski posto nemam zekonju vise,al ako svaki put bude onako lepo drustvo,a uslov bude zec,prelazim na Kawu opet ;D ;D ;D Nismo te mi jos odbacili, ali si tako "agresivno" nastrojen na NOVU makinu da sam mislio da si nas vec zaboravi. Ma stara ljubav zaborava nema ;D ,ma cuj zaboravio ovo mi je jedna od omiljenih tema na forumu i bas mi drago kad vidim da neko nesto novo piskara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KNELE 14 Napisano April 13, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Kula Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Moram da se ubacim i ako nemam Zekonju.Video sam danas motoras-ev motor i mogu vam reci da ga je covek sredio extra.Jako lepo izgleda sa novim dodatcima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano April 14, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan danas zekan svecano pusten iz kucice ;D ;i evo par slicica Prvu sliku stavi kao novi Avatar. ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano April 14, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan danas zekan svecano pusten iz kucice ;D ;i evo par slicica Prvu sliku stavi kao novi Avatar. ;) ne,ne.ne ne dolazi u obzir ona slika je napravljena 28.12.07.dok je mene tu sliku necu menjati,jer sam toga dana postao ponosni vlasnik zekana i to je prva slika koju sam nacinio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano April 14, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Svejedno, zekan ti je fantazija!!! Sto ne savijes tablicu da bude uz rep? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladmoll 452 Napisano April 15, 2009 Zainteresovan, 426 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan Mogli smo se dogovoriti da se vidimo i okupimo, upoznamo i razmenimo iskustva na iriskom vencu ili na nekoj drugoj lokaciji tokom maja. Mislim, ako se slazete da je najbolje prvi ili drugi vikend posle prvog maja, naravno ako bude vreme ok. Potrebno je bar desetak dana unapred se dogovoriti o svemu kako bi svi mogli da to planiramo i da se organizujemo! Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano April 15, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan mozemo i 20 aprila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladmoll 452 Napisano April 15, 2009 Zainteresovan, 426 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan Bice kise! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano April 17, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo meni stigla Top Case-ta iz CH.Drugar je nasao zimus negdje na rasprodaji za 47 CHF. Inace nasao sam je na Netu i cijena je 205 USD.kaseta je od HEPCO & BACKER firme i imaju zestoke cijene za svoju moto opremu pa se nadam i kvalitet.Top Case je zapremine 38l (negdje pise i 40l ) i meni ce biti dovoljna za kacigu i licnu opremu.Cekam jos da mi stigne nosac, pa da je montiram. :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano April 17, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan lepo i korisno imati,samo sto ce taj kofer na zekanu stojati katastrofalno.Izvini Branko to je jako korisna stvar na motoru samo sto mu to nece nikako stojati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano April 17, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan lepo i korisno imati,samo sto ce taj kofer na zekanu stojati katastrofalno.Izvini Branko to je jako korisna stvar na motoru samo sto mu to nece nikako stojati. ;D ;D ;D Znam i ja da ce mu ( Z-ecu ) stajati kao Piletu Sise, ali to ce biti samo po potrebi, jer mi je iskreno dosadilo na Moto skupovima traziti gdje da ostavim kacigu i opremu. U deklaraciji Top Case pise da se ne preporucuje veca brzina od 130 KM/h, a ja volim ipak brze da vozim tako da nece biti na motoru Non Stop. U svakom slucaju "nosac-gepek" mi treba, a kasetase lako stavlja i skida. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano April 17, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan ovo koliko vidim je bas specijalno za zeca,na susretu u adi sam video kako stoji kofer na zecu a sada je taj motor trenutno na prodaju u moto magazinu,inace vlasnik je iz kikinde. Evoga i taj motor samo sto se na slici bas nevidi kofer dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano April 17, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da, da. Narucio sam originalni gepektreger za Z-eca, mislio sam praviti isti ovakav posto imam kompletnu radionicku skicu svih elemenata, medjutim nemam volje, a i sezona je vec pocela i nemam vremena za zajefrkanciju sa tim. Trebao bih dobiti gepektreger za 15 dana. Inace kosta cca 110E sto uzimajuci sa cijenom TopCase cca 30E mislim da nije puno za ovaj dio opreme. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano April 17, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan ja kupio one iz louisa vanuci bisage za 100e,kada ih namontiram saljem slike da vidite kao stoje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...