zelencha 3 Napisano April 26, 2010 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Trazim Hondu VTR 1000f, pozeljno model od 2001 pa na dalje ali u principu dolazi u obzir sve sto je u dobrom stanju. Cena neka ostane kao dogovor u zavisnosti od motora koji se nudi, ali u svakom slucaju ne preko 4k. Informacije moze i na mail ili na tel. 063/63 36 36 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano April 26, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti jedan sjajan! http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=47284.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zelencha 3 Napisano April 26, 2010 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da nisam napomenuo standardnu ponudu sam procesljao, nema ih puno po oglasima ali ovog sa BJBikers oglasa sam video. Bio je zanimljiv dok nije uradio redovan servis pa i njega ukljucio u cenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zelencha 3 Napisano Maj 4, 2010 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Motor sam resio, fali mu samo ovaj poklopac......zato: Kupujem poklopac suvozacevog sedista za VTR. Ukoliko neko zna gde moze da se kupi (naruci) i to je korisna informacija. Moze i pozajmica na par dana da ga odnesem do servisa da uzmu meru za livenje (ako ne nadjem original)..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...