Mr. No 570 Napisano April 25, 2010 XXX, 475 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan http://www.studiob.rs/info/vest.php?id=50603 Vesti :: Beograd Pešaka udario motor » 24. April. 2010 | 22:00, Izvor : Studio B, Komentari: 0 U ulici Vojislava Ilića, oko 21,30 časova, muškarac star oko 30 godina teško je povređen kada ga je dok je prelazio ulicu, udario motor. Uploaded with ImageShack.us Hitna pomoć, prevezla je povređenog u Urgentni centar i njegovo stanje je stabilno. Tokom obavljanja uviđaja, trolejbuski saobraćaj u pravcu naselja Medaković bio je u prekidu. ??? ??? ??? Prosao sam kolima kada je policija radila uvidjaj...motora nije bilo... Jel zna neko nesto vise? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano April 25, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan mislim da je ovo neka stara slika tj vec sam je negde video... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano April 26, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan horror... p.s. slika je čini mi se od onog udesa na bulevaru kada je lik sa jamahom pokupio australijanca koji je prelazio na crveno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano April 26, 2010 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam isto prolazio kada je bio uvidjaj, ali nisam video motor. Inace pesak je udaren na istom mestu gde je onaj lik sa motorom prosle godine udario gospodju :-\ Tu sam ceo svoj zivot ... i svi vole da daju gas u toj ulici ... a ulica nije toliko pregledna kao sto ti se cini :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...