nesone 2 Napisano April 25, 2010 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan Postovani clanovi foruma, prvo da Vas sve pozdravim. Posto se blizi polako vreme godisnjih odmora, resio sam da na vreme kupim f. aparat. Zamolio bih iskusne forumase da mi napisu prednosti i mane oba modela, i koji se po Vama bolji pokazao za sve uslove fotografisanja. Znaci, prvenstveno zelim amatersko fotografisanje, i da fotografija bude sto verodostojnija. Ako imate neki drugi predlog u okviru ove cene, rado cu procitati. Hvala Vam svima unapred na odgovoru, sve najbolje, i dobar vetar u ledja! pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano April 25, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=44957.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesone 2 Napisano April 25, 2010 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=44957.0 Hvala za link. Procitao sam pre nego sto sam postavio temu. Ako neko od bajkera ima Fuji ili Canon neka napise svoje misljenje o aparatu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Maj 15, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Posedujem aparate i jedne i druge firme.Ako će ti pomoći moje iskustvo sa : 1.Fuji fx 5000 - Fenomenalne slike ,slike 3.0mpiksela.Do formata 13x18 sve ok.Preko toga ... veliki zoom (10x),mali display (koji lično ne koristim),ugrađen blic i sve to vrlo lepo radi.Kamera nema neke mogućnosti,ne možeš da zumiraš kad počneš sa snimanjm.troši 4xAA baterije. 2.Canon S3IS :Odlićan aparat,zoom 10x,4xaaa baterije,kamera FENOMENALNA,snima u kontinuitetu do 1h (zavisi od veličine kartice).Stereo mikrofoni koji stvarno stereo snimaju. Od ova dva Canon je IPAk bolji,na stranu što ja Fuju jako volim.Sve je to u amaterskoj formi,da se razumemo. Ti odluči šta ćeš. Sad Fuj gura model 6500 FD,koji ima mnogo lepih ieja i vrlolepo radi.Cene su do 300e. Srećno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...