Зорге 695 Napisano Septembar 29, 2010 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Нека "Дњепрова" за....банција. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BEBAC 8 Napisano Septembar 29, 2010 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Stitar;Sabac Motocikl: izh planeta 4;izh planeta 5;apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan Ма 'беш приколице - имам две тракторске и није неки филинг ako ti zatreba za auto javi mi se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Octobar 2, 2010 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Кад смо код боксера, нешто је покушавао и ИЖ са "Јавиним" прототипом. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano Octobar 2, 2010 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan ma ovaj levo sto se delm vidi mi se cini zanimljiv jako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Octobar 2, 2010 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Тај бордо? То је "Марафон", ендуро кога су направили када и онај "нормалан" мотоцикл са лиценцним "Јамахиним" мотором. Наравно, и овај има исти тај мотор и свашта-нешто још. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano Octobar 2, 2010 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan i normalno od toga nema ni moga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Octobar 2, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Nije lose na prvi pogled ali ako pogledam ove varove i dimenzije kutijekoja je iskoriscena za zadnju viljusku...prodje me volja za gledanjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BEBAC 8 Napisano Octobar 3, 2010 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Stitar;Sabac Motocikl: izh planeta 4;izh planeta 5;apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan tako to izgleda kad se vari sa co2 taj var bi bio 100 puta lepsi i jaci da je zavaren elektro lucno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Octobar 3, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan tako to izgleda kad se vari sa co2 taj var bi bio 100 puta lepsi i jaci da je zavaren elektro lucno a tek autogeno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jozamladen 21 Napisano Octobar 3, 2010 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Cruiser 250 Prijavi odgovor kao problematičan Па ако не ваља вар, ваља нешто друго ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jozamladen 21 Napisano Octobar 3, 2010 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Cruiser 250 Prijavi odgovor kao problematičan А ево и мало гимнастике и акробатике Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BEBAC 8 Napisano Octobar 3, 2010 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Stitar;Sabac Motocikl: izh planeta 4;izh planeta 5;apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan meni treba ovakav rezervoar ima li neko ideju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Octobar 3, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan dobar IZ... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano Octobar 4, 2010 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan bebac, ojadi nekog nsu luxa ako ga nadjes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Octobar 4, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan dobar IZ... :D ima jedno 1.72m medjuodovinskog rastojanja....taman. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Octobar 12, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Ima jedan IZ Planeta 4 za delove, ima papire, masina nemoze da upali(nije zaribao ili zakovao jednostavno nece), juce sam se najeb.. 3 sata oko njega i nece nikako. imali zaiteresovanih?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BEBAC 8 Napisano Octobar 12, 2010 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Stitar;Sabac Motocikl: izh planeta 4;izh planeta 5;apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan gde je koliko parica i ako moze kakva slicica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Octobar 12, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Stavi Šumi fotku ovde i pokušaj da objasniš kako si probao da ga upališ. Lale zna šta treba, radi Ruse, da vidimo koji mu je, zašto neće... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Octobar 12, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan gde je koliko parica i ako moze kakva slicica Kod mene, para 80e.... : jos podataka(struja skroz razjeb(kablovi skroz u haosu svi poskidani),,, ima akumulator od 45Ah na sedistu i preko toga vuce struju) ram nije lupan varen... i ostalo.,... zadni amortizer jedan sjeban stavljen os mz-a. kocnice rade, prednja na lepljenju paknova... Boja crvena (farban cetkom) bandasi mislim da su ok., gume trajal 3.00. Odlican za delove papire ima (ona stara saobacajna krpana). Stavi Šumi fotku ovde i pokušaj da objasniš kako si probao da ga upališ. Lale zna šta treba, radi Ruse, da vidimo koji mu je, zašto neće... kaze mi valasnik vozio i izgasio se kao da je nestalo benzina,,, posle toga je rasturio karburator(nervozan pocepao diktunge) napravio je diktunge (bas bezveze) i kaze da kad ga kubrla vraca gorivo na filter vazduha...(nece ni da bekne.. ni glasa.) Ja sam skinuo karb. rastavio ocisto dizne sastavio, napravio novi diktung izmedu karburatora i izduvne grane. Ponovo kurbaaaaaaaaaj nista. izvadimo svecicu (suva) sipam malo goriva u cilindar.(nista) Kompresija ektraaaaaa(na otvor svecice) Sledece skinem usisnu granu, i eto jednog problema, kilpnjaca u donoj pesnici ima lufta levo desno (2-3mm)mislim da to nije ok... ? Sve vratimo i nistaaaaaaaa.. a da kurbla sa dekompresorom (ima vruceg vazduha.) Sve ovo probano sa skinutim filterom, i sa stavlenim filterom vazduha... MOZE NEKI MAUAL za IZ-a??? Ili savet?? ?? :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Octobar 12, 2010 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Sve u svemu zesci krsh... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Octobar 12, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Sve u svemu zesci krsh... pa za 80e moze da ode i na otpad.... (tezak je kao tenk... ) :D Pa reko mozda treba nekome delova od masine i ram za eksperimentisanje sa papirima... Inace ode on pod presu... : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Octobar 12, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Daj neku sliku , mene interesuje ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Octobar 12, 2010 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se upisem i ja u temu .Bio sam vlasnik jednog ruskog "cuda" pre 7-8godina.U pitanju je bio IZH Planeta 5 1995godiste,izgledao je extra za mene tada,sobzirom da mi je to prvi veci motor ;D.Motor je kupljen od jednog starog bajkera kog je starija populacija foruma sigurno poznavala ili poznaje,sobzirom da neznam sta je sa tim covekom.Rec je o cuvenom Ostoji iz Zminjaka kod Sapca.Motor sam prodao nekim momcima iz G.Milanovca 2003godine,pa ako neki od njih procita ovo,voleo bih da se javi da vidim u kakvom je stanju masina.Izh je bio crni sa zadnjom alu felnom i Sabacke table,dal je jos uvek tako neznam.pozz svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Octobar 13, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Znam Ostoju , al ga vec dugo nisam video. Cuo sam da je bolestan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobojko 8 Napisano Octobar 13, 2010 U prolazu, 98 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan njega bebac treba da zna on je iz ravne macve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...