uff 13 Napisano April 23, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Suvozac vam stavi djon patike na izduvnu granu ili istopite ciradu prekrivajuci jos vruc motor (ja tako vec 4 izbusio) jer je upravo pocela kisa a nemate garazu dim,smrad i na kraju zapekla guma/plastika na izduvnoj grani ili topu :o cime to skinuti a da ne ostetim izduv? tj da ne smirglam jel postoji neka hemija? predpostavljam da nisam jedini sa ovim problemom.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano April 23, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Ja skidam ziletom(samo nezno),ali mora da postoji neka bolja metoda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano April 23, 2010 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Probaj nitro razredjivacem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano April 23, 2010 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Nitro ce oshtetiti lak ako je karbonski top, mozhda akrilom ali sumnjam da ce uspeti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano April 23, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja skidam ziletom(samo nezno),ali mora da postoji neka bolja metoda. moze ali se ne skine skroz i vide se ogrebotine na izduvu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano April 23, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Probaj nitro razredjivacem. probao upravo nece upeklo i promeilo svojstva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano April 23, 2010 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Kupiš lepo nove auspuKE i garagu = nema fleka više nikad ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7274 Napisano April 23, 2010 Drug član, 3087 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Probaj apotekarski benzin... odlicno skida zvake, mozda ce i ovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BATANNN 5 Napisano April 23, 2010 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: SRPSKO SARAJEVO Motocikl: yamaha r1 06,yamaha raptor yfz 450,TRIKE BUBA 1200,kawasaki klr 600,kawasaki zxr 750 streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Ma slobodno to benzinom ima sve da skine,i nece ostetiti nista! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano April 23, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kupiš lepo nove auspuKE i garagu = nema fleka više nikad ;D samo 1700eur pravo resenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano April 23, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Probaj apotekarski benzin... odlicno skida zvake, mozda ce i ovo pa zar je on jaci od nitro razredjivaca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano April 24, 2010 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan ugrej auspuh da bude vruc kao i smesa na njemu . pa polako sa nekim drvetom najbolje da je seckano sekirom ostaje vise resica . gledaj da bude meko drvo camovina je po meni najbilja ili ako mozes na nekoj strugari naci topole dok je jos sveza i vodena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano April 24, 2010 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan beli benzin apotekarski, razgradjuje gumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Purec92 19 Napisano April 24, 2010 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Suzuki GSX-R 750 1995, Cagiva Mito 125 1992-na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan Za ovo ti vazi jedno pravilo. Povrsina koju struzes mora biti tvrdja od povrsine kojom struzes da ne bi ostavilo tragove. E sad, ja sam na mom CM-u bivsem isto sagoreo ciradu na auspuh ali sam skinuo polir pastom i onim sundjerom grubim (ona grublja strana na sundjeru za pranje sudova) i posle sam ispolirao jos jednom ali sa krpom i odradilo je posao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 498 Napisano April 26, 2010 Zainteresovan, 455 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan To svakako možeš da skineš organskim rastvaračima bez problema. Pre apotekarskog benzina ti preporučujem aceton, agresivniji je. Ne oštećuje metal, naravno. Znači, ispazari bočicu u apoteci, pospi po fleci i trljaj krpom. Neće dugo trajati, veruj mi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Great ATuin 4 Napisano Maj 4, 2010 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: cogito ergo Taurunum Motocikl: Suzuki GSX 600F Slingshot Prijavi odgovor kao problematičan Jel može nekim grubljim sredstvom za poliranje? Kad ostane skroz tanak sloj pa da ne izgrebeš površinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan1 21 Napisano Maj 4, 2010 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: istok Motocikl: V star 650 clasic 2006 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam skidao najlon malo vece kolicine sa auspuha kada je malo zagrejan ugasis ga sacekas par minuta uzmem purol pastu na cetkicu za zube jest da smrdi al mi sve skinula od najlona ostalih ostecenja nisam video Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...