Bogi 30 Napisano April 23, 2010 Drug Član, 38 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawa ER-6n Prijavi odgovor kao problematičan 'el zna neko da mi kaže gde može da se uradi servis u Beogradu za Moto Guzzi? U pitanju je V 35, 1983 godište, 350 cm3. Treba da se uradi redovan servis, ali i da se zamene obe gume. Pitam za drugara, nije forumaš. Treba mi i preporuka za gume. Dimenzije su zadnja: 100/90-R-18, prednja:90/90-R-18. 'fala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HILL 20 Napisano Maj 12, 2010 U prolazu, 62 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda XRV 650 Paprika Prijavi odgovor kao problematičan Reci drugaru da mi se javi na 064/329-10-10 Milan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Maj 12, 2010 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Gume mogu Trayalove ako se nema para za skuplje ima ih u dimenzijama 3.50/18 oko 1000 i nesto din kom spoljnja.Ja ih vozim na Falkoncu koji je i tezi i veci od V35.Drugar sa foruma Medico je isto do pre neki dan vozio Trayal na Falkoncu,isao na more sa devojkom i dobro su se pokazale ali je skoro kupio za pozadi Mitas 4.00 a napred ostavio Trayal.Mitas cini mi se oko 5000 kosta kom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogi 30 Napisano Maj 13, 2010 Drug Član, 38 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawa ER-6n Prijavi odgovor kao problematičan hvala drugari puno na odgovorima, proslediću info. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 13, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan steta sto nije blize,da mu odradim servis ovde,poste se bakcem sa guzzijima :D ili nek naidje do sv,a, mozda mu odgovara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KANJO 109 Napisano Jul 5, 2010 Svrati ponekad, 378 postova Lokacija: Beograd-Jajinci Prijavi odgovor kao problematičan Neka bane do mene, imam i gume i filtere pa cemo odraditi. 062/277-697 brrrmmmmm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...