MARKOtls 19 Napisano Decembar 15, 2005 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 2020 GSXS 1000F . 99 TL1000R Prijavi odgovor kao problematičan Resim ja malo da se vozim, naravno sam po temperaturi mozda par stepeni iznad nule. :twisted: Krenem ja u pravcu Borskog jezera(80km od Paracina) i nakon nekih 30km dodjem do Cestobrobice a tamo znega i leda :? da sam znao sanke da ponesem. opalim par fotki i put pod tockove,kuci.Sa tom voznjam sam i zavrsio sezonu :cry: :cry: :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Decembar 15, 2005 Prijavi odgovor kao problematičan A ti si ipak ziv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1945 Napisano Decembar 15, 2005 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Ziv, al jedva da mrda Sta ces, pritegla ga neka gospoja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Decembar 15, 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Moguce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARKOtls 19 Napisano Decembar 15, 2005 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 2020 GSXS 1000F . 99 TL1000R Prijavi odgovor kao problematičan ma pritegla me skola,jedva najdem vremena da se provozam po ovom snegu :biker: :skijas: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Decembar 15, 2005 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Uh!!! Umalo da prekrstiš Suzukija u SuzuSki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Decembar 16, 2005 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Meni jedino zao sto ja nikada nisam imao ni mogucnost da vozim po snegu, moto mi se obavezno pokvari do novembra, a po mogucstvu ponovo proradi tek u maju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kymcosuper9 0 Napisano Decembar 16, 2005 U prolazu, 66 postova Lokacija: Blok 45 Prijavi odgovor kao problematičan moto mi se obavezno pokvari do novembra' date=' a po mogucstvu ponovo proradi tek u maju[/quote']Legendo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...