Kanarinac 334 Napisano April 22, 2010 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Pokusao sam da nadjem slicnu temu, ali nisam uspeo.A nadam se i da je pravo mesto. Imao sam juce situaciju da sam prolazio motorom blizu Topciderske zvezde i naravno krenuo je copor pasa lutalica da laje na mene (nije prvi put). Medjutim jedan od me je ugrizao za nogu, tj stopalo kroz patiku dva puta.Srecom pa se nisam cimnuo i sve je ok proslo.Probio je patiku, doslo je do noge. Uglavnom kako se zashtiti od ovoga?Dok sam ziveo u Moskvi imao je da se kupi rasterivac pasa, radi kao one niskofrekventne pistaljke, s tim shto je ovo na baterije bilo.Ovde kod nas nisam uspeo da nadjem.I dajte josh neka mishljenja vezano za to? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano April 22, 2010 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Ima da se kupi kod nas rasterivac pasa. Mislim da je oko 30e nisam od prosle sezone proveravao. Velicine je daljinskog od tv na pr. i po meni to bas i nije zgodno za koriscenje na motoru. Ako si zainteresovan javi se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano April 22, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan uh ja jedva docekam da se tako zalete pa kad ih sutnem u klavudzu znas kako vise ne jurcaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 852 Napisano April 22, 2010 Cuore Sportivo, 1339 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan uh ja jedva docekam da se tako zalete pa kad ih sutnem u klavudzu znas kako vise ne jurcaju I Šarplaninca ? Ja bogami ne bi čačkao neko tele koje može da me svuče sa motora. A za obične džukele pod uslovom da sam u cross čizmi šutam bez problema... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano April 22, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan uh ja jedva docekam da se tako zalete pa kad ih sutnem u klavudzu znas kako vise ne jurcaju I Šarplaninca ? Ja bogami ne bi čačkao neko tele koje može da me svuče sa motora. A za obične džukele pod uslovom da sam u cross čizmi šutam bez problema... pa dobro nisam jos naisao na sarplaninca lutalicu...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13592 Napisano April 22, 2010 Ne silazi, 7590 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam odrastao pored sarplaninca, to je takva pitoma zver da je to strasno. Mada sto kaze covek, nema ih kao lutalice. Inace, mene su jurili ali ne plasim se pa nista. Obicno sutnem u glavu i u kurac. Opasno je ako se zaplete medju tockove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radoica 15 Napisano April 22, 2010 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800FI Prijavi odgovor kao problematičan Meni se desavalo X puta da me jure. Ja ako brzo ne idem stanem, i oni odu...a ako idem brzo, samo projurim! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano April 22, 2010 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se desavalo X puta da me jure. Ja ako brzo ne idem stanem, i oni odu...a ako idem brzo, samo projurim! ;D +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 820 Napisano April 22, 2010 Drug član, 1440 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Ja tu obično malo gasa i obavezno Štikla Ne daj se ubuduće Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano April 22, 2010 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne plasim se ni ja kerova.Ali sam ushao u manju ulicu i trebao sam levo da skrenem tj morao sam i tu su me sacekali.Kad je prvi put krenuo opalio sam ga nogom ali nije pomoglo, tek kad sam stao su se razbezhali. @Zoltan Provericu malo pa se javljam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano April 22, 2010 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja udarim po gasu i merim koliko su brzi. Ladno trche i do 60 km/h :D : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano April 22, 2010 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Tako mene jedan povijao na nekoj uzbrdici..ja uzbrdo trcim brze nego skuter sto ide ;D ..sva sreca pa je dzukac samo lajao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1302 Napisano April 22, 2010 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan loud pipes save lives, u ovom slucaju patike i noge, zato je meni jos malo probusen auspuf pa stisnem kavacilo i zavijem gas u crveno, jos nisam nasao niti jednog psa koji se nije iscimao, a za svaki slucaj motor vozim uglavnom u magnumkama ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 267 Napisano April 22, 2010 Zainteresovan, 571 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Samo nogica u glavu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano April 22, 2010 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan uh, na motoru nije problem ali na skuteru nocu je PROBLEM IPO aj sto je sam po sebi lagan pa ne mozes da se ritas nego bre kad te isece u pola noci kerina a ti giljas uzbrdo uz vitezova karadjordjeve zvezde, samo cekas koji ce da odgrize stopalo kao suvenir Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 1059 Napisano April 22, 2010 Zainteresovan, 590 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Meni sirena obicno zavrsava pos'o. Zao mi je da ih sutiram, nemaju oni pojma ni sta jure ni sta bi radili s tim da ga stignu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade R-ash 0 Napisano April 22, 2010 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan koga ker može da stigne, ako ne može da pobegne sam je kriv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano April 22, 2010 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Meni se desavalo X puta da me jure. Ja ako brzo ne idem stanem, i oni odu...a ako idem brzo, samo projurim! ;D +1 loud pipes save lives... +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladja79 21 Napisano April 22, 2010 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Trenutno na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Kad ih vidim kočim :o oprošle godine na povratku sa moto susreta iz Kanjiže neznam u kom selu tačno,zaleti se džumara,neki crni pulin na drugara sa dominatorom njega promaši i okrenu se prema meni u gardu za napad.Ja sam već gledao gde ću da klizim,nagazio obe kočnice pri čemu je motor počeoda leluja levo desno spustim noge popustim kočnice i promašim zver za dlaku.Malo kasnije pitam drugara viđe li ti onog kera,a on će kog kera nisam ja ništa video ??? od tada kočim,sviram čim ih vidim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano April 22, 2010 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pre pokushavao i da zavrcem gas i da sviram ali samo se zaplase i nastave. Nego dobio sam kontakt od jednog decka koji je porucio uredjaje za rasterivanje pasa bas za motore, pale se kad se da kontakt.Cenu jos ne zna, ali cim saznam neshto vise javljam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano April 23, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pre pokushavao i da zavrcem gas i da sviram ali samo se zaplase i nastave. Nego dobio sam kontakt od jednog decka koji je porucio uredjaje za rasterivanje pasa bas za motore, pale se kad se da kontakt.Cenu jos ne zna, ali cim saznam neshto vise javljam da ne izgleda mozda taj uredjaj ovako? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano April 23, 2010 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan da ne izgleda mozda taj uredjaj ovako? ;D Baš tako, samo se ne pali na kontakt i cena mu je malo veća ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano April 23, 2010 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Moguce Rekao je da zovem kad mu stignu ))) Jedino sa tim moram izigravam matrix na motoru ))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano April 23, 2010 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam drugaciji model rasterivaca a kad pridju dovoljno blizu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pantelija 192 Napisano April 23, 2010 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Keeway Speed Prijavi odgovor kao problematičan Meni nije problem kad vozim motor sta cu da uradim, dignem noge i balansiram po gasu. Problem je kad sednem na biciklu i sto je zanimljivo tacno znaju koliki mi je domet suta. Kao da ima crta dokle mogu da pridju a da ne dobiju po pi....njuski. To me uvek podseti na Toma i Dzerija kad onaj buldog ne moze da dohvati Toma zbog duzine lanca. Dok nije izbrisao crtu :D . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...