Pablo 1805 Napisano Mart 27, 2007 Vlasnik sajta, 5353 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Na jednom od treninga za proslu trku u Herezu, vozac 250cc Roberto Locatelli je imao tezak pad. Ima teske povrede glave, lica, ramena i nezgodan prelom zgloba leve noge. Vesti na Eurosportu http://www.eurosport.com/motorcycling/spanish-gp/2007/sport_sto1127827.shtml http://www.eurosport.com/motorcycling/spanish-gp/2007/sport_sto1129874.shtml Jos uvek je u komi i prebacuju ga u Italiju na dalje lecenje. Lekari su optimisticni, ali jos uvek ne znaju dal' ima povrede mozda http://www.autosport.com/news/report.php/id/57639 Ne valja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Mart 27, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ma idi bre , to mi je pokvarilo malo ukus Rojeve pobede, dusa me bre boli :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Mart 27, 2007 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ce sve biti ok! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Mart 28, 2007 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Locatelli je pao na subotnjem treningu. Zadobio je povrede glave, lica i slomio je skocni zglob. Dosao je svesti i prebacen je u Bolonju na operaciju lica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1805 Napisano Mart 28, 2007 Vlasnik sajta, 5353 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Locatelli je pao na subotnjem treningu. Zadobio je povrede glave' date=' lica i slomio je skocni zglob. Dosao je svesti i prebacen je u Bolonju na operaciju lica.[/quote'] Kazu da se najverovatnije onesvestio pred tu krivinu, dok je bio na motoru. Zato je i pao... Podaci sa motora pokazuju da nije kocio i da je popustio samo gas, a ta krivina uopste nije problematicna za proci. Jbg, desava se. Umor, temperatura... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Mart 28, 2007 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan italijani su napravili emisiju na kanalu Italia 1 u kojoj su rasravljali o tom udesu. evo linka na kom se vidi udes... tek se na kraju snimka vidi malo bolje http://youtube.com/watch?v=at4lQWesdUY za one koji ne znaju italijanski: tipuju na problem na motoru, jer je vec izbacio koljeno bio i bukvalno krenuo da skrece u desnu krivinu ali ga motor nije poslusao. znaci mehanicki problem... bilo kako bilo Locatelliju slijedi dug oporavak, pa ako se bude sjecao uopste dogadjaja vjerovatno ce rec sto je bio problem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Mart 28, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Bogu da nije tako strasno kako sam mislio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Mart 28, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.clinicamobile.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Mart 29, 2007 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Kazu da se najverovatnije onesvestio pred tu krivinu' date=' dok je bio na motoru. Zato je i pao... Podaci sa motora pokazuju da nije kocio i da je popustio samo gas, a ta krivina uopste nije problematicna za proci. Jbg, desava se. Umor, temperatura...[/quote'] Meni se isto cini kao da sa njim nesto nije u redu. Ne lici mi na mehanicki problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Mart 29, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Kazu da se najverovatnije onesvestio pred tu krivinu' date=' dok je bio na motoru. Zato je i pao... Podaci sa motora pokazuju da nije kocio i da je popustio samo gas, a ta krivina uopste nije problematicna za proci. Jbg, desava se. Umor, temperatura...[/quote'] Meni se isto cini kao da sa njim nesto nije u redu. Ne lici mi na mehanicki problem. I meni deluje kao da je on imao neki problem, mozda nije vreme i mesto , ali pocinjem da sumnjam u " cistocu " nekih vozaca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Mart 29, 2007 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Ma idi bre ' date=' to mi je pokvarilo malo ukus Rojeve pobede, dusa me bre boli :cry:[/quote'] Meni isto, ali bice ok. Samo da se manje deshavaju takva sranja da bi mogli da uzivamo u doktorovoj voznji :!: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Mart 30, 2007 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kazu da se najverovatnije onesvestio pred tu krivinu' date=' dok je bio na motoru. Zato je i pao... Podaci sa motora pokazuju da nije kocio i da je popustio samo gas, a ta krivina uopste nije problematicna za proci. Jbg, desava se. Umor, temperatura...[/quote'] Meni se isto cini kao da sa njim nesto nije u redu. Ne lici mi na mehanicki problem. I meni deluje kao da je on imao neki problem, mozda nije vreme i mesto , ali pocinjem da sumnjam u " cistocu " nekih vozaca Hmm da nije malo prerano za ovakve osude :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmo_McElroy 26 Napisano Maj 15, 2007 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Ma pijana budala :partyman: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...