Boban 499 Napisano Avgust 30, 2010 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Sad kad pregledah slike ponovo i sabrah koja je ekipa bila, ne mogu da ne komentarisem ponovo. Bas kao sto moj prijatelj kome sam pricao utiske sa ovog okupljanja rece "kad je nesto tako dobro, i radujes se ali se i sjebes jer zalis sto ne moze uvijek tako", moram da kazem jos jednom da je bilo fenomenalno, pozitivna energija se mogla nozem rezati. Ma sve je bilo super. To je ono kad se stekne i da je vrijeme bilo ekstra, i ekipa probrana, a Kepo i drustvo iz Kosjere su ponovo fenomenalno sve pripremili. Sad citam prognozu u novinama, kazu da ce septembar, pogotovo kraj biti topao... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 30, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ondak smo se dogovorili.. Popseto je sponzor Kepijade 3 ;D Moze.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Avgust 30, 2010 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa iz Panceva, pozdravlja organizatore i sve ucesnike i zahvaljuje se na na lepom druzenju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Avgust 30, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa iz Panceva, pozdravlja organizatore i sve ucesnike i zahvaljuje se na na lepom druzenju. a kad ce siroke mase da vide taj tvoj snimak? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Avgust 30, 2010 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa iz Panceva, pozdravlja organizatore i sve ucesnike i zahvaljuje se na na lepom druzenju. a kad ce siroke mase da vide taj tvoj snimak? Moj snimak moze da bude od koristi jedino sluzbi za odrzavanje puteva jer i pored svih pokusaja podizanja kamere ona je i dalje snimala prednji blatobran i malo dalje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Avgust 30, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Učesnici ljutog okršaja stigli kući zdravi, debeli i veseli, što znači da je uspelo. ;D Kako nam je bilo ova tri dana, i sami vidite na slikama. Pozdrav od domorodaca, i vidimo se opet. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raca 11 Napisano Avgust 30, 2010 U prolazu, 91 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svima , i meni bilo extra a Kepi svaka cast na svemu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maryan 84 Napisano Avgust 30, 2010 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Karaburma Motocikl: Dominator 500 & Transalp 700 Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci a ne zaplakati, kad se nesto ovako propusti,ostaje mi samo da se nadam da ce biti neka repriza u septembru za nas koji nismo mogli ovaj put da budemo na licinom mestu. :'( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raca 11 Napisano Avgust 30, 2010 U prolazu, 91 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan kepo brate moramo napraviti jos jednu zajebanciju ove godine bar na dan,Popsy ce se naljuti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milloske 39 Napisano Avgust 30, 2010 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Bas vam je bilo dobro sudeci po fotkama. Nisam mogao da se iskonbinujem ovog puta ali nadam se neki sledeci put stizem na okrsaj Razanj vs. kotlic. :) Mogli ste i miss mokre majce da organizujete. :) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vodeni Zeka 18 Napisano Avgust 30, 2010 U prolazu, 49 postova Lokacija: NBGD- Blokovi Motocikl: Kawasaki KLX650 Prijavi odgovor kao problematičan E bilo vam je u 3 P.... M.......! Do jaja... ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Avgust 30, 2010 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan E bilo vam je u 3 P.... M.......! Do jaja... ;D ;D ;D Sve znamo. Oprosteno ti je ovaj put, ali za sledeci da je motor spreman. Jer je deo stigao. I to znamo ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Avgust 30, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan kepo brate moramo napraviti jos jednu zajebanciju ove godine bar na dan,Popsy ce se naljuti Ma koje bre Popsy, pomerismo datum zbog njega a on ispali. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 30, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Zato ce biti obesen za OO na orah ;D Moze i jela ili bor..a smreca za pozadinu ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 865 Napisano Avgust 30, 2010 Cuore Sportivo, 1340 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan I ja bih reprizu..... Kepo ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 865 Napisano Avgust 30, 2010 Cuore Sportivo, 1340 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 30, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Pustite Kepa malo da odmori.. Nedelju dve..pa ce se sam javiti Rovac je gadna stvar ;D Jedan klik u glavi i idemooo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Avgust 30, 2010 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Kepi za ovo druženje i hvala ekipi koja je predvodila vožnju druge grupe koja nije bila soft Pozdrav svima koji su bili, do skorog viđenja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 30, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan kepo brate moramo napraviti jos jednu zajebanciju ove godine bar na dan,Popsy ce se naljuti Ma koje bre Popsy, pomerismo datum zbog njega a on ispali. Jooooooooojjjjjjj znači jutros sam završio to što sam morao za danas.... jedva stigoh... sldeći put dolazim pa makar na bandašima došao ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Avgust 30, 2010 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan :'( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Avgust 30, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jooooooooojjjjjjj znači jutros sam završio to što sam morao za danas.... jedva stigoh... sldeći put dolazim pa makar na bandašima došao ... Izgovori, izgovori... bolje priznaj da si se uplašio! ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 30, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan soli soli ljutu ranu ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Avgust 30, 2010 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Jooooooooojjjjjjj znači jutros sam završio to što sam morao za danas.... jedva stigoh... sldeći put dolazim pa makar na bandašima došao ... Izgovori, izgovori... bolje priznaj da si se uplašio! ;D ;D ;D ma nije imao cime da dodje ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 30, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Popsi brate..shalu na stranu..nedostajali ste ti i Zex bash.. a ovi chamugani sto su spori..dzaba da zvrcu gass do kraje..kad djunta nemoz brze Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Avgust 30, 2010 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Kepo na svemu, bila je divna voznja, klopa, ekipa, zezanje i na zalost slepovanje! Motor sam preuzeo, sve je ok Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...