SpaVe 813 Napisano Jun 1, 2010 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Razmatramo gde je SpaVe a gde smo mi Ту сам негде био... Ваздушном линијом можда стотинак метара! И за разлику од вас, ја сам знао где сам! ;D Само ми је жао што заједно нисмо прешли и Голију! Ево је у сивом издању: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Jun 1, 2010 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jedne stvari mi je zao. Drugi puta nosim majicu, a na majici natpis Alera i sliku avatara. Zao mi je sto nisam upoznao neke ljude koji su bili gore (pogotovo Transalpovce s kojima cesto komuniciram na forumu), ali u masi ljudi nisam imao pojma tko je tko. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Jun 1, 2010 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Sad se nesto setih KEPO DI JE MOJA MAJICA ? maxxo jesi li ti onaj sa africom 650 sa anakee gumama koga nisam mogao da stignem po Zlatiboru ( u ekipi sa komom, danetom itd ?) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vodeni Zeka 18 Napisano Jun 1, 2010 U prolazu, 49 postova Lokacija: NBGD- Blokovi Motocikl: Kawasaki KLX650 Prijavi odgovor kao problematičan Odlican vikend...... Kepo-saur se potrudio da sve bude :o...druzenje i ekipa za pohvalu, mada je bilo malo zatvaranja i bacanja kamenja ;D .. upoznah i dosta ljudi koje sam znao samo preko foruma.. sve u svemu - bilo bi lepo ponoviti uskoro! par fotki sa Maljena- dolazak u Kotlinu petak uvece, Pedric, Duh i ja veze nemamo gde smo ;D.... [/img] Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jun 1, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Sad se nesto setih KEPO DI JE MOJA MAJICA ? maxxo jesi li ti onaj sa africom 650 sa anakee gumama koga nisam mogao da stignem po Zlatiboru ( u ekipi sa komom, danetom itd ?) ostalo je jos majica (izbacicu velicine koje su ostale) u onom metezu nisam ih doneo kad je trebalo, ajde kao u nedelju ujutro, malo su zakasnile jer je dosta ljudi vec otislo, itd izbacicu brojeve koji su ostali Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Jun 1, 2010 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Sta ces da izbacis ne znam, al jednu L ili XL ubaci u neku kesu, a kesu ispod kreveta da je niko ne nadje sem tebe kad bude trebalo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jun 1, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Sta ces da izbacis ne znam, al jednu L ili XL ubaci u neku kesu, a kesu ispod kreveta da je niko ne nadje sem tebe kad bude trebalo ok ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Jun 1, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan eto,turi u tu kesu jednu XL za mene! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PARYS 1 Napisano Jun 1, 2010 U prolazu, 58 postova Lokacija: Tu i tamo Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro sad vi kese - majice ovo ono :o Je'l ima pobednika? Cuo sam da ima kao i nekog sudiju? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
varadero015 12 Napisano Jun 1, 2010 U prolazu, 56 postova Lokacija: loznica Motocikl: HONDA TA Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast momci!!!! Fenomenalna organizacija!! steta zto vreme nije islo na ruku.i jako mi je zao sto nisam bio tu da sve to prodjem sa vama.. ENDURO RULES!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Jun 1, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Sta ces da izbacis ne znam, al jednu L ili XL ubaci u neku kesu, a kesu ispod kreveta da je niko ne nadje sem tebe kad bude trebalo ok ;D E, Kepo, turi ti u tu kesu jednu L za Maxxu i jednu M za mene, a vidi na spisku koje je velicine narucio KocaMatori... trebalo je i za njega da uzmem. Kako to promasismo ?! :-\ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smith 11 Napisano Jun 2, 2010 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Negotin Prijavi odgovor kao problematičan Kepu za predsednika ;D,svaka cast na ideji,realizaciji i docicemo ponovo . Evo i malo slika sa zakasnjenjem Samo vas posmatram ;D Toliko od mene.Kepo majstore moracu ove sezone da svratim najmanje jos jednom da prodjem ove krajeve vanasfalta ;D. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Jun 2, 2010 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast momci!!!! Fenomenalna organizacija!! steta zto vreme nije islo na ruku.i jako mi je zao sto nisam bio tu da sve to prodjem sa vama.. ENDURO RULES!!!! Време је било идеално! Пустио једну ствар да се врти у ушима и уживао што нема прашинчине! Ово је пунило кацигу! http://www.youtube.com/watch?v=g18SvEHIRYE&feature=related Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Jun 2, 2010 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa iz Panceva se zahvaljuje Kepi na gostoprimstvu i sa nestrepljenjem iscekuje nove voznje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jun 2, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa iz Panceva se zahvaljuje Kepi na gostoprimstvu i sa nestrepljenjem iscekuje nove voznje Nema na cemu Sale, al ipak dugujes snimak Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Jun 2, 2010 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Da, bilo je stvarno za svaku pohvalu ja tek sada vidim da su bili oni koje nisam ni poznavao i zao mi je sto ih nisam upoznao. Kepo jednu majicu 7xl za mene OBAVEZNO! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Jun 2, 2010 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Kepo, hvala na gostoprimstvu. Vidimo se na sledećoj vožnji. Hvala svima koji su došli i doprineli da ova tri dana ostanu nezaboravna. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Jun 2, 2010 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Sta ces da izbacis ne znam, al jednu L ili XL ubaci u neku kesu, a kesu ispod kreveta da je niko ne nadje sem tebe kad bude trebalo ok ;D E, Kepo, turi ti u tu kesu jednu L za Maxxu i jednu M za mene, a vidi na spisku koje je velicine narucio KocaMatori... trebalo je i za njega da uzmem. Kako to promasismo ?! :-\ kad si se vec javio... uzmi i moju majicu, 2xl, bio na spisku... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Jun 2, 2010 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa iz Panceva se zahvaljuje Kepi na gostoprimstvu i sa nestrepljenjem iscekuje nove voznje Nema na cemu Sale, al ipak dugujes snimak Pravo da ti kazem skoro nista nisam ni snimio, jel smo po obicaju stalno kasnili Cim oslobodim malo mesta na hardu gledacu da skinem taj materijal i da okacim na youtube. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Jun 2, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde, ajde, kači, kači!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electric 0 Napisano Jun 2, 2010 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Veseo sam da je uspelo i danamo se druženju u 2011. Svaka čast organizatorju a i endustima. Još bolje bi bilo i prije, ko zna možda vašim tragovima preko ljeta kao turista Samo vi kačite i slike i vedoje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IrwinF 6 Napisano Jun 3, 2010 U prolazu, 88 postova Lokacija: Rodom i srcem u Brčkom-BiH, a na privremenom radu u Zagrebu-CRO Prijavi odgovor kao problematičan Evo, prvo slidže...posle ću da opisujem...ustvari neću, nema tih reči... P.S. Nemojte zamjerkovat što pre nisam stigo da okačim, al nakon 2 sedmice dočekala me tropska prašuma kući :o Ej Koma bolan, pa imam i ja neke slidže sa off-a iz BiH, dosta mi tvojih fancy filmova...samo časak...imam isprintovano bez foto-shopa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IrwinF 6 Napisano Jun 3, 2010 U prolazu, 88 postova Lokacija: Rodom i srcem u Brčkom-BiH, a na privremenom radu u Zagrebu-CRO Prijavi odgovor kao problematičan Ideeeeemooo daljeeeee... Kanarinac76: AAaaaaaaaaaaaaaaaaa, jaka ti fora sa onim točkom u bari, bleeeeeee. Pa ja o tome slušam svaki dan ovde lovačke... Alera: A šta ova ptica..., samo plaća cuge i ne valja mu ni jedna fotka...a vozi se po ChaChku bez kacige i sad kao ono s nama bi se družijo...ma... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IrwinF 6 Napisano Jun 3, 2010 U prolazu, 88 postova Lokacija: Rodom i srcem u Brčkom-BiH, a na privremenom radu u Zagrebu-CRO Prijavi odgovor kao problematičan daaaaaaaaaj joooooš.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IrwinF 6 Napisano Jun 3, 2010 U prolazu, 88 postova Lokacija: Rodom i srcem u Brčkom-BiH, a na privremenom radu u Zagrebu-CRO Prijavi odgovor kao problematičan imaaaaaaa... Alera će KK-u (P5290138): Pa nakači te očale, neće ti onda smetat kamenje. Šta ja mogu kad je to TT...hajde bolan nemoj zamjerkovat, polakirat ćemo mi KTM-a... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...