raca 11 Napisano Maj 31, 2010 U prolazu, 91 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 31, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan @jager - pa vi ste super prošli... išli ste putem kojim niko nije išao... i videli ste uvac sa mesta odakle ga niko nije video Što se tiče domaćina, stvarno nema greške, izbor Kotline kao centra dešavanja je pun pogodak (pogotovo kad sam čuo kakva je klopa bila u domaćinstvima (domaćinska na kub)) ... Verujem da će se Kepo javiti čim se naspava (očekujem negde oko četvrtka popodne) pošto nas je tako mnogo a on je jedan jedini a bio je na 1000 mesta u isto vreme i svakom od učesnika posvetio vreme (nekima i noći ;D ;D ;D ko nije pio mokaćinu u Kotlini ne zna o čem se radi ) U svakom slučaju toliko pozitivne energije na jednom mestu ... dajte još slika (ja čekam da Čeh obradi video materijal) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raca 11 Napisano Maj 31, 2010 U prolazu, 91 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ovo i nema vise ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vld 20 Napisano Maj 31, 2010 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ETV1000 Capo di tutti capi Prijavi odgovor kao problematičan DABOG DA TE ZEXTREME VODIO DO UVCA! Gremlin: "Zeljko, koliko si siguran da je ovo taj put?" Zextreme: "Paaa... 99% !" vld (mrmlja za sebe): "Aha..." ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7363 Napisano Maj 31, 2010 Drug član, 3105 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam se dokopao kompa... Nemam sta da kazem sto vec nije receno, HVALA KEPO na svemu, bilo je nezaboravno. Gileta i mene do Arandjelovca nije uhvatila kisa, tu smo stali da predahnemo, kisa je pala i osusila se a mi nastavili dalje. Na Kosmaju me je uhvatio pljusak, obukao sam kisnjak, kisa je trajala jos 800 metara i onda nista vise. Kepo, moilim te izvini sto smo otisli, ali i ovako sam u prvi mrak stigao kuci. Neverovatno je bilo da je to bio skup ljudi na kom nije bilo ni jednog pojedinca koji me nervira /osim mog praseta, Grece, ali to je normalno ;D ;D ;D/ ili da kad ugledam osobu xxxx promrmljam "e samo si mi ti falio". Sjajan svet, sjajna voznja, fantastican provod. I naravno... KEPU ZA PREDSEDNIKA, mada se to podrazumeva. Jos jednom, hvala Kepi i svima koji su pomogli da se organizuje i da bude tako uspesno ovo druzenje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 31, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Neverovatno je bilo da je to bio skup ljudi na kom nije bilo ni jednog pojedinca koji me nervira /osim mog praseta, Grece, ali to je normalno ;D ;D ;D/ ili da kad ugledam osobu xxxx promrmljam "e samo si mi ti falio". Sjajan svet, sjajna voznja, fantastican provod. HELLO MY FRIEND, YOU AR MY SOUL BROTHER ;D ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Maj 31, 2010 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Кепу за рок-суперстара! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Maj 31, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Veeeeeeliki pozdrav svima koji ste bili u Kotlini !! Oni koji iz bilo kog razloga nisu mogli da budu deo ove price, a zeleli su, neka sledeci put ubeleze Kotlinu kao nesto sto se ne propusta. Iako nam je kisa uskratila maximalan dozivljaj kada je u pitanju voznja, utisci su vise nego pozitivni. Upoznavanje, druzenje, odlican prijem, predivni domacini i koncert u kampu... sve to je ucinilo da budemo nasmejani i zadovoljni bez obzira sto nismo odvozili sve staze koje smo zacrtali. Moja ekipa je, posle jakog pljuska od Sevojana do Zlatibora, iskusno odlucila da se pridruzi asvaltnoj grupi. Jedino je Maxxa bio odlucan u zelji da ne propusti avanturu, pa je negde usput nasao Jimmy-evu grupu i sav srecan i blanjav se vratio u kamp. Mi iskusni smo iskusno pokisli jos mnogo puta obilazeci Mokru Goru, Sargansku Osmicu i Drvengrad, ali moje dvodelno teget kisno odelo od 10e (iz Metroa) je za svaku pohvalu. Bio sam totalno suv. Kepu ste vec svi nahvalili mnogo puta sa razlogom, pa da ja ne trosim tastaturu. Neki detalji i dogadjaji su kod mene izazvali upecatljive utiske. Crven Ban svira bas gitaru i peva sve sto prija mojim usima! Smestaj i gostoprimstvo kod Jagode i Mladje oznacavam sa 10 zvezdica! Vld, Rusic i ja smo imali i garazu na raspolaganju. Upoznao sam Vas iz BiH, HR, PL i naravno Vas iz SER koje nisam poznavao, a stalno se ovde citamo. MatijaK je napravio svetsku premijeru njegove knjige koja nisi naziv po nama svima dobro znanom putopisu "PUTEVIMA I DZADAMA MALE AZIJE I BLISKOG ISTOKA". Fotoaparat mi se sakrio od kise u Louis gumenu torbu pa nemam neke znacajne fotke, ali par komada se naslo. Goran Tini (u beloj majici) lobira kod sudije Nesketa, samo ne znam za koju ekipu... U isto vreme Pit obrvama nesto objasnja Nesketu ;D Maxxa je jedini kamper koji je iskopao kanal oko svog staora... Kepo, iz minuta u minut od svesti do nesvesti. Cetiri dana nije spavao a ni objektiv nije mogao da ga stigne... Moji domacini Jagoda i Mladja Jagodovaca !! Put do Jagodovace... Kod Jagode u dvoristu... janje moje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drvodelja 851 Napisano Maj 31, 2010 ., 437 postova Prijavi odgovor kao problematičan U svakom slučaju toliko pozitivne energije na jednom mestu ... dajte još slika Eo slike, bem ti slike, će izginemo zbog radi slike... Eo malo tebe i kolege zextremea. Da ne bi bilo zabune i pogrešnog tumačenja, ovde se radi o finom, filigranskom podešavanju motora pred vožnju: Pred polazak: Marenda u Užicu. Semenke i tako to... dok kiša malo mine: Frakin' Mokra gora... Kud ne odosmo na Suvu planinu: Joška je posle ove vožnje odlučio da nabavi opremu za R: Ovde je radio self tajmer. Ovekovečio sam se pored vodokotlića Kotline. Ispao sam skroz kul. Hoću reći, ispao sam kul onoliko koliko mogu da ispadnem kul: Super, super - sve je bilo super. Bog nas je pogledao. Da se dogodine vidimo na istom mestu i da momčinu Ugca što pre prođu rebarca i sve ostalo što boli. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Maj 31, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Jos neka slicica... SpaVe je proslavio 33-ci Rodjendan... Koma obajsnjava Hitmanu nesto u vezi kocenja ;D Cure i Maxxa se dive Tenerinom koloritu... "Mikko, pojeo sam sve sendvice..." "E *ebi ga, bas si teneras." Pozdrav iz Kosjerica od asvalt ekipe... ... ... ] Ja sam od Matije dobio knjigu sa posvetom... Hvala Matija Maxxa je u povratku za BG zapalio put... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IrwinF 6 Napisano Maj 31, 2010 U prolazu, 88 postova Lokacija: Rodom i srcem u Brčkom-BiH, a na privremenom radu u Zagrebu-CRO Prijavi odgovor kao problematičan Evo i naše eskurzije, posle ću da kačim i ostale... A, ako Kepo postane predsednik ili u najgorem slučaju ministar, ništa od sledeće godine Kotline, jerbo će ovo sve morat netko da radi za pare i eto belaja... ;D Raca je izgleda sedio sa Brankom Kockicom u klupi . Kakav čovek, al stvarno je čovek...živ bio jarane. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Maj 31, 2010 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kepo, hvala puno na svemu. Bilo je fenomenalno. Endurasi prijateljski raspolozeni kao i uvek. Vidimo se uskoro. Pozdrav od nase ekipe. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Maj 31, 2010 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Anteku i ekipi iz Vinkovaca i Osjeka. Kepo za ministra turizma, kulture, prostornog planiranja, infrastrukture, saobraćaja...Ako da Bog, Mačkov kamen u julu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Maj 31, 2010 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Ево и од мене нека слајбица! Џими, Попси и ја смо кренули у четвртак. Договор је био да се нађемо на пуНпи у Липовачкој шуми, али... ;D Не може Јапанац да направи нешто од електронике што Попси не може да превеже! Нити нешто што Попси не ухвати холшрафом! Наравно да људина као што је Попси није клонула духом! Не може рута да се обележава тек тако. Мора шаблон! У петак Попсија и мене Кепо одводи на јако занимљиву етапицу. Епилог: Попси добија незгода ударац граном у чело, губи контролу над Супер Тенером и пада. Откида визир, и изблатњави се поштено. Следећи дубински прелази реке и Попси је чист, а тестерицом на "швајцарцу" отклоњен је баг на Африци и остали део обележавања је био песма! Кепо хируршим потзезима отклања канцерогени део блатобрана Повратак у Котлину, ватра на сред друма и кобасице! Вид' месеца ал' се накривио! Суботње јутро и ендуро шоу отпочиње: Дане Мика Педрић ;D Дух Чех "На колена пред Супер Тенераша, ти црве Африкански!" ;D Другови на друму Сукање бркова Група са СуперТипом! Онда сам се ја изгубио и пронашао се са Кепом и свима сем са својом групом. И док је потрага мене трајала ја сам јездио преко Голије! Субота за незаборав. Недеља такође. Хоћемо нормално за Београд? Нећемо! Хватамо неки пут пробијен за џипијаду, избијамо на пут Дивчибаре - Пожега, али га прзо напуштамо много занимљивијим, строго неасфалтираним друмовима. А ја морам на свадбу... ;D Ћуре Кома Реномирани фотограф поново Педрић СуперБрка Дане и кум му Чалија Нејкид Африка Педрићев ум царује! Доста зајебанције! Одох на свадбу. Само бацио туш, натег'о маскирно одело... ;D Све у свему у Котлини је било... Ух! Непрепричљиво! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 320 Napisano Maj 31, 2010 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Pa brate moj zar je moguce da mene nema na slikama a kazes da si se uzeleo Tinija? I kako sad da dokazem Branki da sam uopste bio sa Vama? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Maj 31, 2010 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Добри мој и помало поштени Тини, нисам сликао по кампу, а нисмо делили исте друмове! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6465 Napisano Maj 31, 2010 Enduraš, 6412 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan и помало поштени Тини ;D ;D ;D ;D kad se sad nisam prevrnuo sa stolice, jooooj ludaka ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cure011 0 Napisano Maj 31, 2010 U prolazu, 58 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kepo hvala na svemu ! SpaVe@ Da li je moguce da sam bio prebrz za tvoj objektiv ??? ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Maj 31, 2010 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan E ovo je extra rupa kroz koju smo svi prosli :o :o :o Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Maj 31, 2010 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Najzad da i ja stignem za komp! Sta da kazem,a da vec nije receno? Kepo svaka cast na organizaciji,stvarno te treba za predsednika! Jager je vec postavio slike,pa cu ja samo da dodam track log od subotnje voznje. Zao mi je sto u subotu nisam otisao na zurku,ali sam se grozio i same pomisli da ponovo obucem skroz prokisle cizme E zato sam se opredelio za R opremu,doduse samo za jedno vece ;D Subota.zip Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Maj 31, 2010 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan SpaVe@ Da li je moguce da sam bio prebrz za tvoj objektiv ??? ??? Кад сиђеш с мотора ниси! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
offroad 27 Napisano Maj 31, 2010 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Lopare, BIH Prijavi odgovor kao problematičan Kepo svaka cast na organizaciji kralj si covjece kakav presednik!!! Raco, odlican si vodic nema sta! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cure011 0 Napisano Maj 31, 2010 U prolazu, 58 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @ SpaVe Mirnu ruku imas he'he ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 31, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Da i predsednik prozbori koju ;D Bilo je luuudooo! Ekipa koja se skupila je fenomenalna!!! Steta sto nam vreme nije dozvolilo da obidjemo ceo planirani put, al ima dana. Zahvaljujem se mojim drugarima iz Kosjere koji su me podrzali u ovoj ideji i pomogli organizovati kamp i gomilu pratecih stvari, drugarima sa foruma koji su ucestvovali oko organizacije voznje, i svim koji su dosli i podrzali ovo druzenje. Da nije vas, nebi bilo ni ovog druzenja. Kolega iz Poljske je ostavio gomilu slika, i cim ih se dokopam postavicu ih. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Maj 31, 2010 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan @ SpaVe Mirnu ruku imas he'he ;D Чекај мало! Па ено та међу мојим фоткама! А ево ко те највише фоткао! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...