jager 3446 Napisano Septembar 9, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jaaaaaaaaao, nemoj Popsyjeve, k'o Boga te molim!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 9, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jaaaaaaaaao, nemoj Popsyjeve, k'o Boga te molim!!! More breeee ;D ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Septembar 9, 2010 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Tup turup tu tu tup turup tup tu.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Septembar 9, 2010 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Jaaaaaaaaao, nemoj Popsyjeve, k'o Boga te molim!!! More breeee ;D ;D ;D ;D ;D Ау, бре Попси, па ниси ваљда ти најгори... Те не долазиш на окупљања, те ти лоше гуме, па још и ово... :o ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Septembar 9, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj, po potrebi mogu da ponesem burazerove carape, koriscene naravno- ili da pozajmim od Popsija! A, mogu i kao da hrcem! ;D moraceš malo i prduckat, to je kao macho, da se uklopiš u društvo a i radi topline ( centralno grijanje ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Septembar 9, 2010 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Ma, prihvatice oni mene i ovako, kao devojcicu.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Septembar 9, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan naravno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Septembar 9, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj, po potrebi mogu da ponesem burazerove carape, koriscene naravno- ili da pozajmim od Popsija! A, mogu i kao da hrcem! ;D moraceš malo i prduckat, to je kao macho, da se uklopiš u društvo a i radi topline ( centralno grijanje ) :D Vidi se ko je iskusan kamper. Ma, prihvatice oni mene i ovako, kao devojcicu.... Naravno da hoce, al` dzaba ako se posmrzavate! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Septembar 9, 2010 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da hoce, al` dzaba ako se posmrzavate! ;D E, saaad... Hmmmm.... Misli, Nadalina, misli... Ha! Ima Nadalina vunene carape i vuneni pulover pa da vas vidim! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Septembar 9, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Ha, ha... pa i carape i pulover moraju nekako da se zagreju. Ako ne pre, onda ces na licu mesta shvatiti Miletovu sugestiju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 9, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ау, бре Попси, па ниси ваљда ти најгори... Те не долазиш на окупљања, те ти лоше гуме, па још и ово... :o ;D Prošli put me posao odvukao na drugu stranu ovog puta nema izgovora (samo bože zdravlja) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 9, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, pa mi se valjda skupljamo prvenstveno da cepamo off road, a ne gace i carape ;D U subotu vece se skupljamo u Kotlini da napravimo jednu kratku predvečernju voznja po Maljenu dok domacin postavi veceru, tako da mesto okupljanja znate svi, ne trebaju kordinate. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Septembar 9, 2010 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Pa, ako cemo da se cepamo, onda necu nista ni da nosim! ;D ;D ;D @ BusMan Ma, ako treba, ja cu zagrejem organizam iznutra... Nji nji nji Sta cu kad jos ne vozim! @ kepo Cut` more! Bar me ti podrzavaj! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Septembar 9, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Yeahh!!! Off the road again! Ja se najiskrenije nadam da ću se pridružiti ekipi ovoga puta, prošli put sam omanuo... Sada imam nove gume i mrežicu za far Po dugoročnoj prognozi piše da će biti lepo vreme... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 9, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan FAK D PROGNOZA! Kako nam bude - biće nam ;D .... A kako je bilo u Kotlini? Padala je sve vreme.... i? I? IIIIIIII? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Septembar 9, 2010 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Kako nam bude - biće nam ;D .... A kako je bilo u Kotlini? Padala je sve vreme.... i? I? IIIIIIII? Ta nismo od cukera! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1435 Napisano Septembar 9, 2010 Drug član, 1952 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Vikendom ne radim, znaci slobodan sam. Pare sam sklonio sa strane za ovo, znaci para ima. Motor mi je ko zapeta puska i spreman je za put. Volje imam vise nego ikad. Boze zdravlja i vidimo se ovog puta. Turite me na taj spisak ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 9, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Oooooooooooo, SJAJNO!!! Vidimo se! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1435 Napisano Septembar 9, 2010 Drug član, 1952 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Jel moram i ja da se sisam na celavo? ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 9, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Paaaaaaaa ne moraš..... Mada ako te opletemo tamo i ostaneš iza u prašini, za kaznu te mi šišamo ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 9, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Dolazi organizovanje pojacanje sa juga, al dzaba ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Septembar 9, 2010 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Dolazi organizovanje pojacanje sa juga, al dzaba ;D A s ladu, niko? ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Septembar 9, 2010 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan alo bre ludaci el se mi to dogovaramo za novo druzhnje za izistinski? propustio sam gde pishe kada? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Septembar 9, 2010 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan 18. i 19. ovog meseca! Decko, ne pratis na caaasu! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1435 Napisano Septembar 9, 2010 Drug član, 1952 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Dolazi organizovanje pojacanje sa juga, al dzaba ;D Mozete i da platite put da ne bude za dzabe. Necu da se ljutim ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...