Kalina 50 Napisano Avgust 29, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan evo mi smo tek stigli... i pijemo kafu kod nas - ja, MladeR, Busman, Vlajko, Jager i nasa drugarica Dragana, malo smo zalutali kod Lalajka (a gde je Lalajko, tamo je i klopa, pa se oduzilo! ;D ) Uh, dobro je bilo, detalje posle! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Avgust 29, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan evo mi smo tek stigli... i pijemo kafu kod nas - ja, MladeR, Busman, Vlajko, Jager i nasa drugarica Dragana, malo smo zalutali kod Lalajka (a gde je Lalajko, tamo je i klopa, pa se oduzilo! ;D ) Uh, dobro je bilo, detalje posle! znaci borba je i dalje u toku?! c c c c!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4910 Napisano Avgust 29, 2010 Ne silazi, 5579 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja se konacno dokopao kuce... Jedno od najboljih desavanja i druzenja na kojima sam bio. Fenomenalna lokacija, prelepi predeli, odlicna voznja, vrhunska klopa...I naravno, nesvakidasnji domacini! Sto bi se reklo ALL INCLUSIVE! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 29, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Evo, kao najgori od sve dece..stigosmo kucama..dok Jager odpici za Su..mora se.. Ne znam stvarno sta bih rekao..osim da je bilo bas onako kako treba da bude.. Domacini pravi i prilicno su se iscimali da nam obezbede uslove za ovaj Kepening.. Priroda fantasticna..ekipa do bola.. Jedina zamerka je sto ovo nije svaki vikend A teoretski bi moglo..svaki grad-selo ima svoje skrivene lepe kutke...Dobar domacin i eto zezancije.. CUVAJMO PRIRODU ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 29, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Daklem, bilo je : Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 29, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan znamo mi da je tebi bilo dobro ;D ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 29, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Obrati paznu na kantu kajmaka..i Jagera koji umire od smejavice @ PopsY..tako nam i treba.. a ti vidi sta ces Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Avgust 29, 2010 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan a za malo da ne podjem.......pozdrav duletu, aci i dragoslavu koji su nam bili vodici...Kepi, ministru turizma....a posto se tema zove kako se zove bilo bi lepo reci da su tri magareta izvezla svih 170km...dve afrike i jedna tenera 600... ...nisam imao aparat pa ako ima slika, vremena i dobre volje...zoricpavle@gmail.com.... tehnichki, tenera nije nestalo joj je goriva pred kraj :D i gledajuci slike poletnih testera nashi tereni nisu zaostajali )) domacini su nas fino izmuchili joj mnogo mi je lepo bilo... chak i ono smrzavanje u shatoru mi je sada smeshno (a mislio sam da cu umreti ) i roshtiljanje u 6-7 ujutru je sasvim fin nachin da se zapochne "radni" dan... ma... kepo i ostali lokalci, svaka chast !!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 29, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ima jos.. Dobro jutro dzezeri Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 29, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto se da primetiti..njuske su nasmejane..kako danju..tako i nocu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 29, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Od jagnjica i prasica..ostali samo dugmici.. A onda je moralo doci: Ajmo raja fajronat.. Ali mi volimo produzetke.. Nevidjeni kucni ljubimci Ljudi, hvala svima na svemu ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Avgust 30, 2010 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Vala svaka vam cast! Mislim domacinima al i gostima...sve dok se ne zna pobedniku u ovom duelu, nema nama zime. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Avgust 30, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa... ja lično mislim da je opet bilo NEREŠENO.... te da ćemo morati da se (ove sezone?!) skupimo još jednom i definitivno odmerimo snage ;D Elem, stigoh za Suboticu, pre 10-tak minuta.... jedva gledam na oči Odoh pod vreo tuš, napolju je celih 10oC, nije baš bilo toplo na motoru.. Posle tuša krevet, a slike čim ustanem..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Avgust 30, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan AUH, svaki put je sve bolje, lepse, jace... !! MladeR i ja smo veceras do kasno imali neke gumidefekt akcije sa Maxxom, pa kasno dodjoh kuci. Malo da se dremne pa ce biti slicica. Dragana Everest - buduca bajkerka, i Kalina u ulozi instruktora. Odlicno im ide obema ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Avgust 30, 2010 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Јутро након јабуке са Јабуке, сигурно се сећају они који је пробаше и моје буђење, где кроз шатор видех два Сунца... Тек кад изађох напоље, схватих да нисам на другој планети, већ ми улично осветљење направи збрку у прилог мамурлуку... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Avgust 30, 2010 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Mmmmm,a ja?????Drago mi je zbog Vas,jedinstveno ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Avgust 30, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sta da kazem? Bilo je PREDOBRO! Mi smo stigli kasno uvece u petak, malo zalutali u druga brda (nismo videli strelice ;D ), ali na kraju smo nasli i motore i ostatke gulasa! prelepa lokacija, divna priroda, savrseni domacini, odlicna ekipa, ma sve je bilo bez greske, jedino tmurno i maglovito jutro nije bilo po programu, ali nije pokvarilo celokupni utisak. Navozali smo se super (druga grupa - neki su mislili da ce biti penzionerska voznja, ali po meni bilo je malo i prezivljavanje, kamenje na sve strane, uzbrdice nizbrdice, nema stajanja, potoci (to mi se najvise svidja ), bas je bilo aktivno (jos uvek imam upalu misica i nalazim neke modrice po rukama i nogama Nazalost nema slika iz nase voznje, nije bilo do toga :-\ U kampu je isto bilo super, zezanje, hrana i dobra muzika, ma jedan divan vikend! U povratku smo ostali bez jednog motora, MladeRu je krenuo neki ludi sivi dim iz auspuha, sva sreca da smo bili jos u kosjericu, pa smo ostavili motor kod naseg domacina (Hvala Kepo!) , prepakovali ljude i stvari i sastavu - ja, Busman, Dragana, Jager, Vlajko i njegov novi suvozac Mladen krenuli u pravcu BG-a, ali do BG-a smo stigli kasno, jer kako da ne svratimo kad Lalajka na kafu. A kad smo popili kafu, Lalajko "slucajno" se seti nekog prelepog restorana u blizini i kao da nam ga pokaze (Ma samo da pogledate lokaciju, ne moramo ni da ulazimo! ;D ) Tako da smo ostali i da rucamo, pa onda za BG ali preko Arandjelovca, Mladenovca i Avale... Druzenje smo nastavili kod nas, sto se vidi iz Vlajkovih slika. Nadam se da ce danas neko da okaci jos neke slike s Kepijade! Hvala puno domacinima na odlicnoj organizaciji, a [move] KEPU ZA PREDSEDNIKA[/move] Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6253 Napisano Avgust 30, 2010 Svakom po zasluzi, 12461 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Morali smo u subotu Joška i ja da vas obiđemo i da pozdravimo drugare ali smo nabasali samo na Johana, Vlajka i Jagera. Pogled sa mesta gde ste bili je fenomenalan i stvarno verujem, u stvari znam da vam je bilo nezaboravnoo! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 30, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Jbga..fatamo krivine..pa kako covek da ne svrati u Milogosce..kad se tako zove..a i drugari zanocili tu.. Evo gde nas je nas ministar za turizam odveo... http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=99999999&topic=59370.0;topicseen Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Avgust 30, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Evo, naspavah se, sabrah utiske ... BILO JE P R E D O B R O !!!! Neverovatno je koliko jedno ovakvo dešavanje može čoveku da napuni baterije! Mada, moje su poprilično potrošene, pa bi mi baš dobro došlo još par ovakvih "charge"-ova ;D Organizacija je i ovaj put bila na zavidnom nivou. Ni u čemu nismo oskudevali: jagnje i prase sa ražnja, ćevapi i pljeskaviće sa roštilja, odličan gulaš i pasulj iz kotlića, domaći kajmak u KANTI (!), kifle.... pa zatim pivo, vino, rakija, sokovi (i crni i žuti) .... SVEGA U NEOGRANIČENIM KOLIČINAMA!!! Kao što neko tamo reče: KEPU ZA DALAJ LAMU!!! ;D ;D ;D Predeli kojima smo vozili su zaista prelepi, a čak nas je i vreme savršeno poslužilo. U vožnji kiše nije bilo, jedino smo iskisli u noći između subote i nedelje, ali Bože moj, pod šatorom za šankom nam baš i nije smetalo Nedeljno jutro je osvanulo maglovito, celu noć je padala kiša i bilo je baš hladno. Sva sreća pa nije duvao jači vetar, odneo bi nam šatore. To je planina samo malo iskezila zube, da nam pokaže da se sa njom nije zaebavat' Svi koji su mogli, a nisu došli, treba da se odmah upucaju u glavu ;D ;D Oni koji su hteli, a nisu mogli, mogu samo da žale i to jako, jer su propustili po meni najbolju vožnju u sezoni!! Popsy, šta da ti kažem.... ;D A evo brda fotografija od mene.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6253 Napisano Avgust 30, 2010 Svakom po zasluzi, 12461 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Evo malčice slika i od mene: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6253 Napisano Avgust 30, 2010 Svakom po zasluzi, 12461 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Avgust 30, 2010 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Što reče Slobodan Aligrudić " Hoće li u ovom gradu ikad sunce zasijati kako valja? ". Lepo ste se proveli, svaka čast. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Avgust 30, 2010 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Ministru Kepi i ostatku sveta. Bilo je mnogo dobro. Organizacija na nivou, svega je bilo previse haha. Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Avgust 30, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan po sve vidjenom,ostaje da se Kepo kandiduje za ministra turizma! ;) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...