SpaVe 813 Napisano Avgust 11, 2010 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippacope 70 Napisano Avgust 12, 2010 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Darkwood-Bgd Motocikl: dr 650 se - tenere T7 Prijavi odgovor kao problematičan evo mene opet Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Avgust 12, 2010 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Najverovatnije i ja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Avgust 12, 2010 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ako zabodem polaganje iz prve 18-tog, eto i mene, ako sa pozvan naravno. Treba će mi pomoć oko termina i mesta okupljanja, hvala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milloske 39 Napisano Avgust 12, 2010 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan evo mene opet Ti ak oJoska ne ide na kreci. :) :) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kaya 730 Napisano Avgust 12, 2010 Detoksifikovan, 214 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: TDM 900 - 2002. Prijavi odgovor kao problematičan Kako stici do tamo..moze nekih detalja pliz... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 12, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ne se sekiraj Bit ce nekih grupica...manijaka upucenih na endurima ka Kepojebini ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Avgust 12, 2010 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Hahahah, onda samo vreme. Naći ćemo Vas. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Avgust 16, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Kepojebini ;D ;D ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Avgust 16, 2010 Drug član, 2474 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan The Super Tenere Warriors know no fear. 8 Na bike week u Rumuniji kad sam bio, sreo sam par tenerasa, tacnije 3 (a nije bila ni jedna afrika hehe.. osim Quassar-ove ) jedan mi obecao da ce doci sledece godine na Okrsaj. Ja takodje ovaj okrsaj cu morati da preskocim posto idem na more, jbga nema se kinta za sve :-\ Kolege tenerasi snaga je u vama Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Avgust 16, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ja takodje ovaj okrsaj cu morati da preskocim posto idem na more, jbga nema se kinta za sve :-\ Bolje za tebe, neces se obrukati ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 16, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan nego kad reče ti datum... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Avgust 16, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ne varam, 27-28-29. Jedva čekam ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Avgust 16, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan jedva cekam!! jel ide neko sa suvozacima, zenama itd.? Jer bih povela svoju drugaricu, ali onda treba da znam da ce biti nekog u kampu dok se vozi off-road. i jos jedno pitanje - ima li neka reka u blizini da se okupamo posle znojenja po brdima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 16, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Iznad ovog vodopada, potok je napravio kao male dzakuzije, tj. kao male kadice tako da je super za razladiti se... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Avgust 16, 2010 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan stizem! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 16, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Popsi kupacice moja.. napravicemo cudo.. Kepojebini ;D ;D ;D ;D ;D ;D Sha se ti smejes..nas vokabular je bogatiji za dve nove reci.. koje mnogo vise znace, nego sto se citaju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Avgust 16, 2010 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan jedva cekam!! jel ide neko sa suvozacima, zenama itd.? Jer bih povela svoju drugaricu, ali onda treba da znam da ce biti nekog u kampu dok se vozi off-road. i jos jedno pitanje - ima li neka reka u blizini da se okupamo posle znojenja po brdima Povedi drugaricu slobodno i ne brini, ja cu da je cuvam u kampu, preskacem voznju ako treba ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Avgust 16, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan jedva cekam!! jel ide neko sa suvozacima, zenama itd.? Jer bih povela svoju drugaricu, ali onda treba da znam da ce biti nekog u kampu dok se vozi off-road. i jos jedno pitanje - ima li neka reka u blizini da se okupamo posle znojenja po brdima Povedi drugaricu slobodno i ne brini, ja cu da je cuvam u kampu, preskacem voznju ako treba ;D haha, moze! onda cu ja da ti cuvam DRZ-a! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Avgust 16, 2010 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno, ali ako mi drndas DRZ-a, da znas da cu ja da drndam... ajd da ne lupetam vise ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 17, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ko ce prvi da se drzne da trzne? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Avgust 17, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan jedva cekam!! jel ide neko sa suvozacima, zenama itd.? Jer bih povela svoju drugaricu, ali onda treba da znam da ce biti nekog u kampu dok se vozi off-road. i jos jedno pitanje - ima li neka reka u blizini da se okupamo posle znojenja po brdima nema da brines, od bazena to potoka pa biraj u kampu ce biti nekih ljudi preko dana i sigurno joj nece biti dosadno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Avgust 17, 2010 Drug član, 2474 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Da da.. i sigurno ce biti ono spejs satl kupatilo opet, zar ne Kepo.. Za one koji nisi bili na kepijadi u Maju mogu samo reci da je kamp fenomenalan, a za sve informacije i rezervacije za cuvanje lepsih strana za vreme voznje obratiti se strucnom licu koji dolazi specijalno iz Paracina, Acapn, posto on covek ne vozi vise Trafiku... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Avgust 17, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Da da.. i sigurno ce biti ono spejs satl kupatilo opet, zar ne Kepo.. Za one koji nisi bili na kepijadi u Maju mogu samo reci da je kamp fenomenalan, Sada nije mesto skupljanja u Kotlini, nego na brdu Grad. E tu je vec stvarno kupatilo spejs satl. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Avgust 17, 2010 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Da da.. i sigurno ce biti ono spejs satl kupatilo opet, zar ne Kepo.. Za one koji nisi bili na kepijadi u Maju mogu samo reci da je kamp fenomenalan, Sada nije mesto skupljanja u Kotlini, nego na brdu Grad. E tu je vec stvarno kupatilo spejs satl. To bese tamo gde ima medveda Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...