nolimit 0 Napisano April 20, 2010 U prolazu, 17 postova Lokacija: Jarak (Sremska Mitrovica) Motocikl: Kawasaki ZXR 750 j 91. Prijavi odgovor kao problematičan e ovako isao motor lepo sve do uskrsa pa sam ostao bez ulja za mesavinu a nisam bio pri parama da ga kupim. pa sam mesavinu sam pravio sa onim crvenim uljem od 2 deci sto kazu da ide na 5 litara to ulje je 50 din za 5 litara., i ja napravio sa tim mesavinu i kako sam potrosio tih 5 litara motor me poceo zezati tako da mi neki dan CRKO skroz ! evo sta mi se desilo : donja karika Pukla, okrnjila se ivica od usisa karburatora i malo izgrebala klip ! Motor je KAWASAKI AR 80 klip je trenutno u njemu 49.5 mm . malo je sje**n , pa sam trazio klip 49.5 i 50mm SVUDA i nigde nisam nasao ni karike nasao za ovaj motor . pa jel zna neko resenje ? dali negde mogu naci karike za klip 49.5 ili karike sa klipom od 50mm ? ovde kod mene u Sremskoj Mitrovici ima delova samo Za Tomosa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolimit 0 Napisano April 21, 2010 U prolazu, 17 postova Lokacija: Jarak (Sremska Mitrovica) Motocikl: Kawasaki ZXR 750 j 91. Prijavi odgovor kao problematičan pa ljudi pomagajte recite mi sta bih vi radili da ste na mom mestu.. evo slika klipa i stubline pa ako neko zna i ako hoce neka kaze sta bih moglo da se uradi . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano April 21, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan sve zavisi šta je to SVUDA. naprimer http://www.wemoto.com/bikes/Kawasaki/AR_80_A1/81-92/picture/Piston_Kit_0.50_Oversize/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolimit 0 Napisano April 21, 2010 U prolazu, 17 postova Lokacija: Jarak (Sremska Mitrovica) Motocikl: Kawasaki ZXR 750 j 91. Prijavi odgovor kao problematičan sve zavisi šta je to SVUDA. naprimer http://www.wemoto.com/bikes/Kawasaki/AR_80_A1/81-92/picture/Piston_Kit_0.50_Oversize/ dali je neko kupovao delove preko ovoga mislim kako da narucim kad bi to stiglo . mislim kome bih ja to platio i kobi to meni doneo mislim ono neznam ni iz koje je ovo drzave ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano April 21, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan druze vid vako,ja imam takav klip 80%,cena je oko 4000 sa karikama,pa ako hos ostavi adresu i stice ti na avlijska vrata :D ;)ee a cilindar moras busiti obavezno,najbolje da mi posaljes i cilindar i klip pa da se odma izbusi prema klipu novom,pozz,na tebi je da odlucis!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano April 21, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Jbg. pa nema mu druge nego da busi i da stavlja nov klip......ovo ti je nauk da na ulju nema ustede, ali nikakve, samo steta.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan_Munja 7 Napisano April 22, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Klip mora nov da se kupi u kompletu! Ali, pre toga mora da se pregleda stublina dali moze da se busi koju vec specjalu... Sve zavisi koliko je ostecena? ako je mnogo ostecena treba nova stublina. To znaci kompletna generalka!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano April 22, 2010 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan brete, koje si ulje sipao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano April 22, 2010 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan Da nije to ono ulje koje se koristi za motorne kosilice i trimere za kosenje trave? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolimit 0 Napisano April 22, 2010 U prolazu, 17 postova Lokacija: Jarak (Sremska Mitrovica) Motocikl: Kawasaki ZXR 750 j 91. Prijavi odgovor kao problematičan Da nije to ono ulje koje se koristi za motorne kosilice i trimere za kosenje trave? eeeee to ulje to je neko crveno.... a sad sam cuo od komsije da je njemu motorka zaribala sa tim uljem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano April 22, 2010 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan neko vas je debelo zajebao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolimit 0 Napisano April 22, 2010 U prolazu, 17 postova Lokacija: Jarak (Sremska Mitrovica) Motocikl: Kawasaki ZXR 750 j 91. Prijavi odgovor kao problematičan druze vid vako,ja imam takav klip 80%,cena je oko 4000 sa karikama,pa ako hos ostavi adresu i stice ti na avlijska vrata :D ;)ee a cilindar moras busiti obavezno,najbolje da mi posaljes i cilindar i klip pa da se odma izbusi prema klipu novom,pozz,na tebi je da odlucis!!! IMAS Privatnu Poruku (PP) od mene da se dogovorimo .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...