Jump to content

Moto Zajednica

Kawasaki problem

Recommended Posts

• U prolazu, 17 postova
  • Motocikl: Kawasaki ZXR 750 j 91.

e ovako isao motor lepo sve do uskrsa pa sam ostao bez ulja za mesavinu a nisam bio pri parama da ga kupim. pa sam mesavinu sam pravio sa onim crvenim uljem od 2 deci sto kazu da ide na 5 litara to ulje je 50 din za 5 litara., i ja napravio sa tim mesavinu i kako sam potrosio tih 5 litara motor me poceo zezati tako da mi neki dan CRKO skroz ! evo sta mi se desilo :  donja karika Pukla,  okrnjila se ivica od usisa karburatora i malo izgrebala klip ! Motor je KAWASAKI AR 80 klip je trenutno u njemu 49.5 mm . malo je sje**n  , pa sam trazio klip 49.5  i 50mm  SVUDA i nigde nisam nasao ni karike nasao za ovaj motor . pa jel zna neko resenje ? dali negde mogu naci karike za klip 49.5 ili karike sa klipom od 50mm  ? ovde kod mene u Sremskoj Mitrovici ima delova samo Za Tomosa :(

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 17 postova

pa ljudi pomagajte recite mi sta bih vi radili da ste na mom mestu..      evo slika klipa i stubline pa ako neko zna i ako hoce neka kaze sta bih moglo da se uradi .

post-10514-12879072229982_thumb.jpg

post-10514-12879072232846_thumb.jpg

post-10514-12879072235781_thumb.jpg

post-10514-12879072240044_thumb.jpg

• U prolazu, 17 postova

dali je neko kupovao delove preko ovoga mislim kako da narucim kad bi to stiglo . mislim kome bih ja to platio i kobi to meni doneo mislim ono neznam ni iz koje je ovo drzave  ???

• Zainteresovan, 563 postova
  • Motocikl: ktm 990

druze vid vako,ja imam takav klip 80%,cena je oko 4000 sa karikama,pa ako hos ostavi adresu i stice ti na avlijska vrata :D :D :D ;)ee a cilindar moras busiti obavezno,najbolje da mi posaljes i cilindar i klip pa da se odma izbusi prema klipu novom,pozz,na tebi je da odlucis!!!

• Drug član, 1537 postova
  • Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa

Jbg. pa nema mu druge nego da busi i da stavlja nov klip......ovo ti je nauk da na ulju nema ustede, ali nikakve, samo steta..

• U prolazu, 4 postova

Klip mora nov da se kupi u kompletu! Ali, pre toga mora da se pregleda stublina dali moze da se busi koju vec specjalu... Sve zavisi koliko je ostecena? ako je mnogo ostecena treba nova stublina. To znaci kompletna  generalka!!!

• U prolazu, 17 postova

Da nije to ono ulje koje se koristi za motorne kosilice i trimere za kosenje trave?

eeeee to ulje to je neko crveno.... a sad sam cuo od komsije da je njemu  motorka zaribala sa tim uljem.

• U prolazu, 17 postova

druze vid vako,ja imam takav klip 80%,cena je oko 4000 sa karikama,pa ako hos ostavi adresu i stice ti na avlijska vrata :D :D :D ;)ee a cilindar moras busiti obavezno,najbolje da mi posaljes i cilindar i klip pa da se odma izbusi prema klipu novom,pozz,na tebi je da odlucis!!!

IMAS Privatnu Poruku (PP) od mene da se dogovorimo ....

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja