jager 3445 Napisano April 24, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim, lepo ste se proveli!! Meni ostaje samo da vam zavidim.. ehhh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano April 24, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Lalajko ko iz MATRIXA ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 5955 Napisano April 24, 2010 Drug član, 3005 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ma, Stanimire, meni je samo zao sto nismo mogli sa vama, ali nam je drago da ste se tako lepo proveli. Nemoj da te grize savest, mada je ostala nepojedena gibanica, proja i jos oko 2l kafe bez secera spremne za svetske putnike ;D. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano April 24, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Junak dana ;D Napokon je ukapirao da ima nesto bolje i od TA ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 84 Napisano April 24, 2010 Architect, 339 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan xexe ali kad je tockirao... ;D ;D ;D Drago mi je kad ljudi sumiraju ovako pozitivne utiske, drago mi je sto sam i upoznao nove ljude i jedan fantastican dan zajedno! I drago mi je za sto je onaj gulas bio onako dobar! ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16876 Napisano April 24, 2010 Integrisan, 8294 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da te grize savest, mada je ostala nepojedena gibanica, proja i jos oko 2l kafe bez secera spremne za svetske putnike ;D. e, jbg... sad me ne grize samo savest . PS: ne postoji nista na ovom svetu (a da se jede ) sto volim kao proju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano April 24, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Jos neka slicica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano April 24, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Boboska in action ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan66 126 Napisano April 24, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan Da, da ......280 km...nekome laže Garmin....društo sa kojim nema promašaja...bilo je extra ............. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano April 24, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Kepo, CrvenBan i (zaboravih ime coveka) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano April 24, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim, lepo ste se proveli!! Meni ostaje samo da vam zavidim.. ehhh Bez svaje ne dolazi ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan66 126 Napisano April 24, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan evo još i neka slika od mene.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan66 126 Napisano April 24, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan i naravno ..samo sokovi i kolači za omladinu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Isidor 437 Napisano April 24, 2010 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Kikinda, sada Dornbirn Motocikl: Honda Shadow 750, SYM Fiddle II 50(u kvaru), BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Kikinđani posle 555km stigli kući! Pozdrav svima idem na spavanjeeeeeeeee....... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano April 24, 2010 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Kikinđani posle 555km stigli kući! Pozdrav svima idem na spavanjeeeeeeeee....... E sad mozemo i mi ostali na spavanje Svaka Vam cast, carevi ste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano April 24, 2010 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Inace Lalajko je propustio da napomene da je ona zuta tekucina u stvari bezalkoholna rakija. Kaze cica (domacin sa slike): "Prijatelju, ovo mos da pijes ko mleko" ;D I sta ces, probasmo po cuclu pa napunismo kofere. A sledeci put nosim i bocne zbog onog gulasa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano April 25, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano April 25, 2010 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan ;D izgleda smesno ali meni suva 00 ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 263 Napisano April 25, 2010 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Jos neka slicica Hahahahahaah Pogledajte samo ta lica i oci kako pazljivo prate sta se dogadja sa cinijom u kojoj je bio gulas!!! Toliko o kvalitetu gulasa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano April 25, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Jos neka slicica Hahahahahaah Pogledajte samo ta lica i oci kako pazljivo prate sta se dogadja sa cinijom u kojij je bio gulas!!! Toliko o kvalitetu gulasa. U fazonu " Daki, ostavi malo i nama " :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Isidor 437 Napisano April 26, 2010 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Kikinda, sada Dornbirn Motocikl: Honda Shadow 750, SYM Fiddle II 50(u kvaru), BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na lepom provodu, na odličnoj organizaciji, bezbednosti(redari) i dobrom raspoloženju. Posle onolikih krivina bilo mi je teško ostati budan dok sam vozio mojom ravnicom....Jedva čekam sledeću vožnju, a do tada svima pozdrav a posebno Koči i Pavelu za "sprovod" kroz BG. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njegova klinceza 183 Napisano April 26, 2010 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX250R Prijavi odgovor kao problematičan Da nije bilo kise, bilo bi nekako... obicno. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano April 26, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Da nije bilo kise, bilo bi nekako... obicno. ;D To je pravi duh! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7917 Napisano April 26, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi svaka vam cast, voznja je bila super, gulas je bio super, A I VI STE SUPER ! A sto sam pokiso ko mis, auu da vam ne pricam, jucerasnje banjanje na ydrelu je bio pravi melem za ukocene kosti :'( Pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavel 72 Napisano April 28, 2010 šta bi ovo bilo, 303 postova Lokacija: Borca(skoro pa Bgd) Motocikl: regal raptor Prijavi odgovor kao problematičan he he na ovu voznjicu su svi ostali bez reci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...