Dzambo 86 Napisano April 23, 2010 Architect, 341 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tracer 7GT Prijavi odgovor kao problematičan Tesko da ce to moci, satnica je vrlo jasna, treba na svako mesto stici i na vreme se vratiti...Imaces druge subote za akciju na bubanj potok... ;) A sto tiha voda breg roni?!? Nista od toga, veliki breg! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 19642 Napisano April 23, 2010 Integrisan, 8580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma, kisa je cudo - rastera drustvo efikasnije nego policija na Misheluku . Izgovori, izgovori... Nego, nerealno je da se staje na buvljaku u Bubanj Potoku. To cemo preskociti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 86 Napisano April 23, 2010 Architect, 341 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tracer 7GT Prijavi odgovor kao problematičan Ustvari sta ja pricam, mozes ranije otici na bubanj potok, ali u 9h budi na Stecu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano April 23, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan ..Izgovori, izgovori... Ama nije, majke mi ... bar u mom slučaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Isidor 439 Napisano April 23, 2010 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Kikinda, sada Dornbirn Motocikl: Honda Shadow 750, SYM Fiddle II 50(u kvaru), BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Evo da malo popunimo spisak... 1. Lalalalajko 2. Severian + Violeta 3. Cika Arakis 4. Vlajko kuku mene majko:} 5. Pei x2 6. Natasa & Daki 7. Dzambo 8. Popsy 9. Bata Rus (ako je nedelja) 10. Gagy (ako je nedelja) 11. Bata KochaMatori (ako cika Arakis nema nista protiv) Zelenko 12. MarioZ 13. Njegova klinceza (ako je voznja u subotu) 14. Pavel(ako nema niko nista protiv mene i kineza od 150 leta-ma jok ccm) 15. Isidor & Branka A može li mi neko malo objasniti putanju od pančevačkog mosta do Steko-a (kolko vidim negde na auto putu)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 19642 Napisano April 23, 2010 Integrisan, 8580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mozda se neko sa strane Pancevackog mosta ponudi da te saceka i sprovede? Ako ne - Steco je pumpa (i restoran) na auto-putu u smeru ka Nisu, neposredno posle Gazele (prvo islkljucenje sa auto-puta, nekih 300m od Gazele). Dakle, sa Pancevca prodjes u bul. Despota Stefana, pa kod Pireus banke (bivsi Verano motors) skrenes levo u Cvijicevu i pdmah desno u Takovsku ulicu. Onda ides samo pravo, prodjes pored glavne poste i Skupstine, pa pravo kroz Kneza Milosa (pored Beogradjankei USA ambasade) dodjes do mostarske petlje, gde se ukljucujes na auto-put E-75 u smeru ka Nisu. Prvi izlaz sa desne strane, nekih 200m posle mesta na kome si se ukljucio , je Steco... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano April 23, 2010 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Evo da malo popunimo spisak... 1. Lalalalajko 2. Severian + Violeta 3. Cika Arakis 4. Vlajko kuku mene majko:} 5. Pei x2 6. Natasa & Daki 7. Dzambo 8. Popsy 9. Bata Rus (ako je nedelja) 10. Gagy (ako je nedelja) 11. Bata KochaMatori (ako cika Arakis nema nista protiv) Zelenko 12. MarioZ 13. Njegova klinceza (ako je voznja u subotu) 14. Pavel(ako nema niko nista protiv mene i kineza od 150 leta-ma jok ccm) 15. Isidor & Branka A može li mi neko malo objasniti putanju od pančevačkog mosta do Steko-a (kolko vidim negde na auto putu)? Evo ja dolazim od pancevackog, sa Mirijeva. Ostavi ovde poruku kad ti odgovara da te cekam na kraju mosta i reseno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Isidor 439 Napisano April 23, 2010 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Kikinda, sada Dornbirn Motocikl: Honda Shadow 750, SYM Fiddle II 50(u kvaru), BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan @kochaMatori To bi bilo najbolje, planiram da stignem 9-9,15, ali bi bilo još bole da mi daš broj mob. da me nebi dugo čekao. recimo nazovem te kad stignem do Zbega? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
batarus 8 Napisano April 23, 2010 Bicker, 156 postova Lokacija: O- Bre-Novac Motocikl: HONDA Transalp XL700V 2011 Prijavi odgovor kao problematičan @kochaMatori To bi bilo najbolje, planiram da stignem 9-9,15, ali bi bilo još bole da mi daš broj mob. da me nebi dugo čekao. recimo nazovem te kad stignem do Zbega? Chika Lalajko, da se nisi predomislio mozda i odlozio sve za Nedelju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavel 72 Napisano April 23, 2010 šta bi ovo bilo, 303 postova Lokacija: Borca(skoro pa Bgd) Motocikl: regal raptor Prijavi odgovor kao problematičan isidore sine brate ako si raspolozen ja krecem iz borce, ako si u raspolozenju nadjemo se kod Lika pumpe ili ako poranis dodjes na sok...063543593 Pavle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano April 23, 2010 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan @kochaMatori To bi bilo najbolje, planiram da stignem 9-9,15, ali bi bilo još bole da mi daš broj mob. da me nebi dugo čekao. recimo nazovem te kad stignem do Zbega? OK. moj broj je 063 203 156 pa nazovi. Imas i Pavela u Borci: isidore sine brate ako si raspolozen ja krecem iz borce, ako si u raspolozenju nadjemo se kod Lika pumpe ili ako poranis dodjes na sok...063543593 Pavle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano April 23, 2010 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nema kise, opusteno, ja bih rado dosao al radim do 4, sranje! :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SPORTAUTO 193 Napisano April 23, 2010 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bas mi je zao sto nemogu sa vama !Stisao me posao i rokovi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Isidor 439 Napisano April 23, 2010 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Kikinda, sada Dornbirn Motocikl: Honda Shadow 750, SYM Fiddle II 50(u kvaru), BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno, Pavel Borča, KochaMatori Mirijevo i pravac Steco! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavel 72 Napisano April 23, 2010 šta bi ovo bilo, 303 postova Lokacija: Borca(skoro pa Bgd) Motocikl: regal raptor Prijavi odgovor kao problematičan OK! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano April 23, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nema kise, opusteno, ja bih rado dosao al radim do 4, sranje! :'( Samo ti dodji, cekacemo te u MEHANI ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano April 23, 2010 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno, Pavel Borča, KochaMatori Mirijevo i pravac Steco! OK s tim da cu vas ja sacekati onda na bogosloviji (do 9,30h). Pavel ce znati gde je to. Ako se kojim slucajem ne nadjes sa Pavelom u Borci ti onda stani sa strane cim sidjes sa mosta i pozovi me na mobilni da ti pridjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 274 Napisano April 23, 2010 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Lalalalajko 2. Severian + Violeta 3. Cika Arakis 4. Vlajko kuku mene majko:} 5. Pei x2 6. Natasa & Daki 7. Dzambo 8. Popsy 9. Bata Rus (ako je nedelja) 10. Gagy (ako je nedelja) 11. Bata KochaMatori (ako cika Arakis nema nista protiv) Zelenko 12. MarioZ 13. Njegova klinceza (ako je voznja u subotu) 14. Pavel(ako nema niko nista protiv mene i kineza od 150 leta-ma jok ccm) 15. Isidor & Branka 16. zec (s verom u gulas) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano April 23, 2010 Drug član, 2479 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi pada kisa sutra.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 23, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ću morati da odustanem ... (i to nije zbog kiše) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7228 Napisano April 23, 2010 Drug član, 3076 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Na zalost, mi odustajemo takodje, moram sutra da zavrsim Suzi Q... Sve je spakovano, ali ce tek sutra mozi da se napuni akumulator i da je upalim i probam kako sad sve radi. Znaci, sutra nas nema sa vama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano April 23, 2010 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Ja ću morati da odustanem ... (i to nije zbog kiše) Jel to zbog datuma i najavljenih poseta? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 23, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ću morati da odustanem ... (i to nije zbog kiše) Jel to zbog datuma i najavljenih poseta? ;D ima i toga malo a ima i obaveza koje nisam stigao danas da pozavršavam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1293 Napisano April 23, 2010 UruK Hai, 2089 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ja ću morati da odustanem ... (i to nije zbog kiše) Jel to zbog datuma i najavljenih poseta? ;D Bice da je krstenica! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 23, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Nije nego Popsi ima peleriinicu od kabanice pa ga blam od zena ;D A Misha nemoz da napuni kumulator do sjutra :o..dobro ajde nek ti bude Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...