acim 765 Napisano April 19, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Iz Ducatija uskoro stiže konkurencija Yamahi FZ8, BMW-u F800R i Triumphu Street Triple R. 87 konja i 78,6 Nm obrtnog momenta dolaze iz agregata od 803 kubika sa dva ventila po cilindru. Suva težina iznosi 167,3 kg, opciono se nudi i ABS koji će dodati 1,8 kg. Boje koje će verovatno biti na raspolaganju u Evropi su crvena, bela i crna, a očekivana cena je 8990 evrića. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mg011 5 Napisano April 19, 2010 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Prelep je! Na sajmu u Minhenu je bio crveni, bukvalno sam čekao na red samo da sednem na njega. Najjači utisak ostavilo je kvačilo, nikada mekše nisam probao. 'Ladno sam proveravao da li je uopšte ručica u bilo kakvoj vezi sa bilo čime drugim na motoru ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano April 20, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Uz doplatu, na italijanskom tržištu će biti na raspolaganju i u sledećim bojama: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
carlos 111 Napisano April 20, 2010 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia Shiver Prijavi odgovor kao problematičan Zaista lep, ali maaaaaaaaaaaaaali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano April 20, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno mi izgleda. Rado bih ga posedovao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano April 20, 2010 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan meni je malo gay :-\ previše nešto zaobljen a i nerviraju me usisnici na "rezervoaru".. mada moram da kažem da moj ukus kasni nekih 10-ak godina za svetskim trendovima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano April 20, 2010 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Što bih tukao dizajnera kome je palo na pamet da stavi taj bezvezni far i te usisnike da hlade benzin... Najlepši izgled Monstera je model iz 2007. Ujedno i jedan od najlepših motora ikad.... Mada mi se sviđa šta su uradili sa topovima na ovom najnovijem... Za performanse ne sumnjam da će biti savršene, kako se od Italijana i očekuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
majstor Pera 54 Napisano April 20, 2010 U prolazu, 94 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Paaa...lep je,iako mi se ni jedan Monster ne svidja preterano zbog nedostatka(kratkog)repa. Ali,Talijanski dizajn je vrh i tu nema price. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6085 Napisano April 20, 2010 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Od kad sam prvi put probao Mostera 600 /prva serija, mislim/ odusevljen sam njim, jedino sto je mali, ali je zato u svakom drugom pogledu izuzetan. Rado bih ga posedovao, ovaj od 600+ ccm mi je uvek bio nekako jos i zapramenski mali, onaj S4 od 1000 mi je uterivao strah u kosti, mislim da bi mi ovo bila prava mera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1076 Napisano April 20, 2010 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Samo mu fali okrugli far kako i dolikuje naked makini... extra kombinacije boja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano April 21, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Interesantan polozaj filtera za ulje! Predpostavljam da uopste nema cep za istakanje ulja! Svidja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano April 23, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...