dkorsa85 200 Napisano April 19, 2010 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda crf300l rally Prijavi odgovor kao problematičan E ovako stoje stvari.Nameravam da kupim gore pomenuti motor u skorije vreme i u dilemi sam da li vredi davati novac za model iz 2003 koji je I.E i koliko je ta elektronika pouzdana na tom modelu? Unapred zahvalan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano April 19, 2010 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Cao, ja sam prosle godine kupovao Apriliju i za iste pare koliko sam platio moju 95 god(1900e) covek mi je nudio 2002 godiste. Kazu da im je malo nezgodna elektronika.Naravno,jako skupo za popravke. Ali,jbg,sta god da uzmes polovno-machka u dzaku. Prilikom odabira zene i motora ne slusaj nikoga,saberi savete i sam odluci.Takodje,nikom ne pozajmljuj ove dve stvari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkorsa85 200 Napisano April 19, 2010 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda crf300l rally Prijavi odgovor kao problematičan Da bih sabrao savete prvo da ih prikupim a zato i otvorih ovu temu. Dvoumim se izmedju dva konkretna motora jedan je 2002 cube(poslednja serija bez elektronike) a drugi je 2003 I.E. Vidi kontam da i ako kupim nesto sto pocne da se kvari mozda je bolje da se kvari ono sto moze za manje pare da se popravi samo dilema mi je koliko je ta elektronika uopste poboljsala motor i da li vredi ili su se ljudi iz aprilie malko presli. Sto se zena i motora tice to sam prvo naucio. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano April 19, 2010 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno,ja bi se pre odlucio za motor sa sto manje struje.Opet kazem da je to stvar izbora ali u lepetriku nemam poverenja. Elem,zelim ti da sto pre sednes na dobru djuntu i da prkosish vetru. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...