BRACO 3436 Napisano April 18, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5594 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Kad vozis serijski auspuh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano April 19, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj ima na sajtu pod OSTALO. . jer ni u jednu drugu kategoriu ne spada realo u pravu si imaju ga 2000din komad meni treba 2 to je 4000din?? :o haha ipak cu radije da stavim korisceni kondom to je jeftinije ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano April 19, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan reko ja rukavice gumenjace. bice manje provokativno. da te neke amazonke ne zaskacu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano April 19, 2010 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Citiraj ima na sajtu pod OSTALO. . jer ni u jednu drugu kategoriu ne spada realo u pravu si imaju ga 2000din komad meni treba 2 to je 4000din?? :o haha ipak cu radije da stavim korisceni kondom to je jeftinije ;D Auner te izadje 15evra sa postarinom posto ne ide provizija. Skroz su ok cepovi. A i fancy su. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano April 19, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan mislim da je titja dao najbolji odgovor u ovoj temi hvala a guja efikasan i jeftin nego gujo sta cu ako su auspusi vruci? istopice mi se te rukavice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano April 19, 2010 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Auuu, al bih ja razbijao shoferke iza sebe sa ovim kad zaboravimda skinem "before run" Nema sanse da ti upali motor sa tim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano April 20, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jebes ti sve to evo mog resenja: home made by butt plug inc ;D cost 0.00eur Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanboka 3 Napisano April 20, 2010 Svrati ponekad, 177 postova Prijavi odgovor kao problematičan uvek sam bio za home made resenja nego za ona fensi, jebes ti to sve sto kosta silne pare kad lako mozes da ga izgubis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano April 21, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan a shta se desi kad udje voda u auspuh ??? npr ushli ste u kafic bilo lepo i sunchano i bum tras pada kisha ko blesava .... i zamisli ushla voda u auspuh i shta onda jel to znachi da mora generalna odma ??? ??? ??? kukuku .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano April 21, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj a shta se desi kad udje voda u auspuh ??? npr ushli ste u kafic bilo lepo i sunchano i bum tras pada kisha ko blesava .... i zamisli ushla voda u auspuh i shta onda jel to znachi da mora generalna odma ??? ??? ??? kukuku .... nemora generalna ali moras da prodas izduve i kupis druge jer ce kroz njih da ti udje voda u masinu i da ti je pomesa sa uljem :o ??? :-[ i jos ce da zardja agregat iznutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano April 21, 2010 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan au brate, a da nisi preterao malo :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano April 21, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano April 21, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj au brate, a da nisi preterao malo :o pa neznam ja se ne razumem ali Floyd-u je tako zardjala lamela pa je morao da rastura agregat i da je nosi na peskiranje pitaj njega ako meni neverujes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 818 Napisano April 21, 2010 Drug član, 1413 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FX 550, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Slichno kod jednog lika u Vladichinom Hanu. Josh se lik toliko iznervirao kad je morao da otvara agregat da mu je pozlilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano April 21, 2010 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan sreca nikad mi se to nije desilo i nadam se da nece. . .ali sam upoznao lika kome je zaribao menjac tako ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano April 21, 2010 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan nisam imao pojma da moze tako nesto da se desi, još ga ja zdušno kupam ;D sad za lamele mi nije jasno pa one su u ulju komplet.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano April 21, 2010 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan A kako voda moze tako da ode do cilindra? Mislim, morala bi onda da ide i na gore... ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano April 21, 2010 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nema sanse... masina da zardja iznutra? ??? ??? tesko da poverujem,a i za menjac... to se sve "kupa" u ulju.. a da bi dosla do cilindara mora da ide na gore, uz izduvne cevi,tj grane... dugacak je put do cilindra. Jedino ako neko ne nabije crevo i sipa vodu pod pritiskom ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano April 21, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Gluposti. Samo se ti posle pranja popni uz stepenice par puta i nema da zardja. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano April 22, 2010 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan bas sam danas bio do mehanicara nesto za auto i pitah ga za ovo, kaže čovek da nema šanse, ventili su zatvoreni i pritisak opruge je veliki tako da i ako ga kompleno potopite u vodu neće ući ništa u motor preko auspuha već može preko karburatora tj filtera za vazduh i to ako radi pa popije vodu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano April 22, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ma taj mastor bre nama pojma ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano April 22, 2010 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj ma taj mastor bre nama pojma ;D zamal da mu poverujem, cccc majstorska posla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 267 Napisano April 22, 2010 Zainteresovan, 571 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Citiraj Jel ovo kokichar? ;D Sto, 'oces da kokas? ;D Axaxaxa vi niste normalni :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Maj 25, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nego jel zardjao jos kome agregat iznutra posle pranja izduva? :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 920 Napisano Maj 25, 2010 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Nego jel zardjao jos kome agregat iznutra posle pranja izduva? :-\ Kako da ne pa to je jako cest slucaj. Suraku mog kuma pocele i plastike da korodiraju, al to je zato sto on koristi samo bezolovni :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...