Igy trike 10 Napisano April 15, 2010 U prolazu, 46 postova Lokacija: Sokolac Motocikl: neko sokocalo na tri točka i KLR 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me dali mogu da stavim bilo koji semering na prednju viljusku, naravno odgovarajućih dimenzija. Receno mi je da postoji razlika u izvedbi, odnosno da postoje aksijalni i radijalni semerinzi .Nebi da se zezam sa zamjenom i na kraju da bude gore nego sto je bilo. Dali neko zna nesto o tome ili ima iskustva sa istim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
md 3 Napisano April 15, 2010 In memoriam, 69 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: GS850G Prijavi odgovor kao problematičan Mozes da stavis i krpu ali ce da curi. :oTreba da ima dvostruko zaptivanje plus brisac.Ako su ti skupi originalni,imas ih u luisu,polu,kod Gabora...Izbor je veliki.Ili karabuzi sa nekim domacom malom privredom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igy trike 10 Napisano April 15, 2010 U prolazu, 46 postova Lokacija: Sokolac Motocikl: neko sokocalo na tri točka i KLR 650 Prijavi odgovor kao problematičan To da mogu da stavim bilo sta ali će da curi znam i sam. Problem je sto sam narucio orginalne semeringe ali me covjek razvlacio mjesec dana i na kraju je bilo "nema nista od toga snalazi se". Znaci nemam namjeru da budžim i nisu mi skupi orginalni samo nemogu da dodjem do njih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
md 3 Napisano April 15, 2010 In memoriam, 69 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: GS850G Prijavi odgovor kao problematičan Mozes.034/313670.Lazarevic.Jos ako znas kataloski broj ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igy trike 10 Napisano April 15, 2010 U prolazu, 46 postova Lokacija: Sokolac Motocikl: neko sokocalo na tri točka i KLR 650 Prijavi odgovor kao problematičan Koji je nacin isporuke posto vidim da je to Kragujevac ili okolina.Malo mi daleko za doci po njih. :-) Semering je za KLR 650 dimenzija 38x50x10,5. Da to nije mozda odavde? http://www.3t-racing.com/ariete.php?kat=Semerinzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
md 3 Napisano April 15, 2010 In memoriam, 69 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: GS850G Prijavi odgovor kao problematičan Nije. http://www.motokucalazarevic.rs/ Raspitaj se da li mogu da ti poruce originalni. Kod ovih sto si naveo ima na lageru sigurno ta dimenzija.Nisu losi.Koristio sam ih.Kvalitetni su.Ako ne mogu da ti dostave javi mi se pa cemo se snaci nekako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igy trike 10 Napisano April 15, 2010 U prolazu, 46 postova Lokacija: Sokolac Motocikl: neko sokocalo na tri točka i KLR 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Pokusaću jos nesto, pa ako ne uspije javim se. Poz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6460 Napisano April 15, 2010 Enduraš, 6408 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan A jesi li probao sa obicnim semeringom (kako kazu male privrede) ? Znam ljude koji su stavili takve semeringe ne curi im viljuska. E sad, verovatno ce da traju krace od originala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igy trike 10 Napisano April 16, 2010 U prolazu, 46 postova Lokacija: Sokolac Motocikl: neko sokocalo na tri točka i KLR 650 Prijavi odgovor kao problematičan Danas ću das kupim te obicne. Čovjek koi se bavi servisiranjem motocikala mi je rekao da ih stavlja i da nije imao problema. To dali ce da traju krace opet je pitanje ko ih pravi. Ova radnja se iskljucivo bavi prodajom lezajeva i semeringa i ne prodaju bofl robu ( garazna privreda ). A i da traju u pola manje OK je posto im je i cijena vise nego upola manja a i lakse mi ih je nabaviti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igy trike 10 Napisano April 17, 2010 U prolazu, 46 postova Lokacija: Sokolac Motocikl: neko sokocalo na tri točka i KLR 650 Prijavi odgovor kao problematičan Rješeno. Stavljeni "obicni" i drze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 274 Napisano April 18, 2010 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Gde si kupio te obicne, kvalitetne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igy trike 10 Napisano April 18, 2010 U prolazu, 46 postova Lokacija: Sokolac Motocikl: neko sokocalo na tri točka i KLR 650 Prijavi odgovor kao problematičan U Sarajevu. Neka firma sto se bavi samo prodajom lezajeva i semeringa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...