Karlos 0 Napisano Mart 26, 2007 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd, Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam !!!! Bravo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Mart 26, 2007 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam Kakav je osecaj imati motor koji radi Mojne da mu je neko nasao taj manual odma ce da rasparcha ovako lep motoric Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano Mart 26, 2007 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan Bravo majstore! Aj` uvezbaj na DR-u pa da pregledamo i mog XF-a . Ista masina drugo pakovanje.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Mart 26, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan CestitamKakav je osecaj imati motor koji radi Mojne da mu je neko nasao taj manual odma ce da rasparcha ovako lep motoric E dobro si se setio, vala, svaka ti je na mestu. Ko mu pošalje ''Service manual'' dobije BAN od 15 dana =; . Strogo samo ''User manual'' i to neki :twisted: oskudni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Mart 26, 2007 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam za bajk! Napokon si resio taj problem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Mart 26, 2007 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan CestitamKakav je osecaj imati motor koji radi Mojne da mu je neko nasao taj manual odma ce da rasparcha ovako lep motoric E dobro si se setio' date=' vala, svaka ti je na mestu. Ko mu pošalje ''Service manual'' dobije BAN od 15 dana =; . Strogo samo ''User manual'' i to neki :twisted: oskudni[/quote'] Ih, pa zar nemate ni malo poverenja u mene? Treba mi da vidim kojom snagom da pritegnem plastike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Mart 26, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ih, pa zar nemate ni malo poverenja u mene? Treba mi da vidim kojom snagom da pritegnem plastike E, to je vec nesto drugo. Sa plastikama nema sale, inace ode glava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Mart 26, 2007 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ih' date=' pa zar nemate ni malo poverenja u mene? Treba mi da vidim kojom snagom da pritegnem plastike [/quote'] Plastike...gistro...satro...da mi je to Zo rekao pa i da poverujem :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Mart 28, 2007 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Eh sad da imam manual, znao bi kako da proverim sta mi ne valja sa strujom, posto imam punjenje od 17V na leru!!. No, za to mi ne treba knjiga da bi mi rekla da je pijuknuo regler, ali sta da nisam znao, a nemam knjigu? Nego evo pitanja: posto svejedno palim na kick, i akumulator je svejedno pijuknuo, el moze necem da mi naskodi to visoko punjenje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Mart 28, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Eh sad da imam manual' date=' znao bi kako da proverim sta mi ne valja sa strujom, posto imam punjenje od 17V na leru!!. No, za to mi ne treba knjiga da bi mi rekla da je pijuknuo regler, ali sta da nisam znao, a nemam knjigu? Nego evo pitanja: posto svejedno palim na kick, i akumulator je svejedno pijuknuo, el moze necem da mi naskodi to visoko punjenje?[/quote'] Da li se povecava punjenje sa gasom? Ako se povecava, onda nije strasno... mogu da ti riknu sijalice, bobina, instalacija... i sve sto je vezano na struju... Ja tu nista ne bi diro :twisted: :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Mart 28, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da ipak nisi kupio ispravan motor :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Mart 28, 2007 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Loži nas da bi mu dali Service Manual.... :wink: najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Karlos 0 Napisano Mart 28, 2007 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd, Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Pih... Eto, to ti je zato sto nisi promenio nick! Promeni u Savrshenko, pa ce ti uvek motor biti ispravan! Ako ti toliko puni, i ako se povecava sa gasom, moze da ti 'pokipi' kiselina po ramu... i da ti se pushi ispod sedishta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Mart 28, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan el moze necem da mi naskodi to visoko punjenje? Ma jok, samo teraj i za par dana si opet onaj stari PO-KVARNISHA :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Mart 28, 2007 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan el moze necem da mi naskodi to visoko punjenje? Ma jok' date=' samo teraj i za par dana si opet onaj stari PO-KVARNISHA :twisted:[/quote'] Meti mu lampion na haubu, da ima gde da troši struju i nema da brigaš. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Mart 28, 2007 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan imam ja service manual pošto taman putujem na 15 dana može ban javi sa da se dogovorimo imaš broj nadam se :roll: inaèe to je super motorèe zna lepo da potegne, ja sam bio zadovoljan sa njim doduše mesec dana :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Mart 28, 2007 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan e moj Majstore, svi se sprdaju sto ti volis da prepravljas fabriku.. pusti ti njih, ja te podrzavam! sto vise ti oko njega, da slucajno ne proradi kako treba aj zivio zajedno s njim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Mart 28, 2007 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan moja bobina uopste nema pobudu sa akumulatora i na njoj nema struje dok ne izsutiras kurblu, tako da zapravo ne znam ni koji mi qu**c sluzi taj akumulator kad anlasera nemam. S'toga mislim da su mi na akumulator povezana samo signalizacija i da mi paljenje nije u opasnosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Mart 29, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan upravo tako, samo ti to vozi i ne brini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Mart 29, 2007 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Kupio si motor od Mladena iz Batajnice baš kao i ja. Gledao sam taj motor. Odlièno izgleda! Ja sam svojim prezadovoljan, a nadam se da æeš i ti biti! Uzdravlju ga vozio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Mart 30, 2007 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Kupio si motor od Mladena iz Batajnice baš kao i ja. Gledao sam taj motor. Odlièno izgleda! Ja sam svojim prezadovoljan' date=' a nadam se da æeš i ti biti!Uzdravlju ga vozio! [/quote'] samo da se resim ovih sitnica i ima da bude vau!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano April 1, 2007 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Mina popravila regler. Isli smo u subotu u probni djir, vratismo se sa sklopljenim retrovizorima, krmeljavim ocima i reglerom koji puni nesto ispod 15V u svim rezimima obrtaja. Sta da vam kazem, ne dozvolite da vas pita da je provozajte, nego se nudite (i pozurite dok ne ozivi 500s, kasnije nece hteti). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano April 2, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Mina popravila regler. Isli smo u subotu u probni djir' date=' vratismo se sa sklopljenim retrovizorima, krmeljavim ocima i reglerom koji puni nesto ispod 15V u svim rezimima obrtaja. Sta da vam kazem, ne dozvolite da vas pita da je provozajte, nego se nudite (i pozurite dok ne ozivi 500s, kasnije nece hteti).[/quote'] Hehehe Kvarko motor ti je chudo ! Onaj hupser i letenje :shock: ! Sledetji put vishe da se zaletimo ! a tek penjanje i spushtanje niz nasip :prayer: Drago mi je da sam ti popravila regler Ah 500 s ... sad tje , samo shto nije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano April 2, 2007 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Ajd pa da jurimo 120 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...