Jump to content

Moto Zajednica

Retrovizori - gde da nađem

Recommended Posts

• Ne silazi, 6543 postova
  • Motocikl: đački pešački

Kupio sam nov skuter na kome su retrovizori očaj u smislu moje vidljivosti iza pa me interesuje gde mogu naći nešto ko na slici jer moram da ih zamenim. Sviđa mi se ovaj oblik ko na F 1, karbon izgled nije primaran već oblik i veličina, odnosno pozicija na guvernali. Gevara ima u katalogu al ko zna kad i da li će ih dobiti a jako mi je opasno da se vozim sa postojećim. Hvala unapred.

post-7233-12879071448616_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pa sa Luisa sam i skinuo sliku al ne bi da naručujem dok  ne probam na motoru kakvu mi vidljivost daju. Doduše, ako ne bude druge mogućnosti, moraći. Hvala za drugi link.

www.motooprema.eu

Guevara , Bul.Arsenija Čanojevića 80, tel 011/3119511

Pa naveo sam gore da imaju u katalogu al ko zna kad i da li će ih dobiti, navodno za 10-15 dana.

• Zainteresovan, 587 postova
  • Motocikl: Liberty 125 Special Edition

A da napraviš distancijale za postojeće retrovizore kod čika struge?  ;) To ti je najlakše i najjeftinije rešenje ako te fabrički retrovizori zadovoljavaju u estetskom smislu.

Ma nije estetska već na vidim na njih ništa pozadi. Mnogo su nisko i unutra a ja kabast  i ne stoje hotizontalno sama stakla tako da sa jednostavnim reducirom neću ništa da uradim jer bi morao i ugao da menjam. Ajd, moglo bi i to da se isavija ili prevari al reko  da se ne zezam jer ne tražim skupe retrovizore pa bi prepravka koštala verovatno više od njih. Al hvala za link, to će mi omogućiti slobodu pri izboru a i dati mogućnost da pomerim retrovizore što više napred da bi povećo panoramu nazad.

post-7233-12879071515551_thumb.jpg

• Zainteresovan, 587 postova
  • Motocikl: Liberty 125 Special Edition

Ovaj konkretni reducir podiže retrovizore za 3-4 cm ako se ne varam i 4 cm izbacuje ka spolja. Može da se napravi deblji (npr. 3 ili čak 4 cm) pa da se navoj ukopa i ureže malo ukoso da bi ti retrovizori stajali kako treba odnosno davali mnogo bolji pregled iza tebe. Ofarbaš ih mat crnom i vozdra-može i plastifikacija, kako god. Ja sam takve deblje pravio za moj motor i ako hoćeš da vidiš uživo nije problem, ionako smo  u relativnom komšiluku...

• U prolazu, 71 postova
  • Motocikl: Yamaha R6

Imas moto prodavnicu, u karadjordjevoj, ispod brankovog mosta pa jedno 100m ka autobuskoj stanici, imaju univerzalne, ja sam kupio za moj 2 komada za 3000

Imas moto prodavnicu, u karadjordjevoj, ispod brankovog mosta pa jedno 100m ka autobuskoj stanici, imaju univerzalne, ja sam kupio za moj 2 komada za 3000

Puko mi desni fabrički, ajd reko, udaram ga u garaži pa zato, uzmem nov kad ne prođe sedam dana, strado i levi i sad definitivno oću nešto bolje. Naime, Ivan mi radio vizir i namestio na njegovom nosaču pločice za ratrovizore, malo višlje i više ka spolja pa je vršilo posao, ne baš idealno al ajd.

Koji par za te novce, ili su navedene cene na sajtu za par a ne komad?

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja