taske86 0 Napisano April 13, 2010 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima....i ostalo...Zovem se Ivan Tanasic,drugari me znaju kao Taske i tako me vecina zove,'86 godiste sam,motor vozim par godina,bez dozvole,inace juce sam polozio pa mozete slobodno da cestitate Trenutno vozim Yamahu DT 125 '87 ,jes matora ali nije za bacanje Sta da kazem,kao i vecina ljudi kod nas volim sve i svasta ali ne mogu da priustim,jedna takva stvar je takmicarski kros,koji zelim vec neko vreme(kao i celo moje drustvo)ali nesto nam se neda! Nadam se da cu se jednog dana lepo lomiti sa jednim YZ-om ili RM-om,do tad DT i teraj!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano April 13, 2010 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan E pa cestitam na dozvoli! ;D LM, dobro nam dosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano April 13, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam ti na dozvoli, svaki pocetak je tezak i ja sam kao mali bezao pandurima po kvartu zato sto nisam imao dozvolu, naravno oni su me stalno vijali jer je u to vreme to bila borba protiv kriminala......a ja sam bio krimimalac...hmmmmmm U svakom slucaju dobro dosao a bice i motocikala....)))))))))))))))))))))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky_zr 1 Napisano April 14, 2010 U prolazu, 7 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Dobro ti nama dosao....a za policiju cemo lako... ;D ;D ;D samo gas i u park Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
taske86 0 Napisano April 14, 2010 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan hehehe...hvala svima! valjda nece biti bezanja vise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano April 14, 2010 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velja2w 76 Napisano April 14, 2010 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Prijavi odgovor kao problematičan zdravo,svaka pohvala za dozvolu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
taske86 0 Napisano April 14, 2010 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Veljko odvratan ti pegaso Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velja2w 76 Napisano April 14, 2010 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Prijavi odgovor kao problematičan ahahha ostao mi iz proslog posta,nisam hteo da ga stavljam :-\ al kad je vec tu,uzivaj ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...