arnyman 1729 Napisano April 14, 2010 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ne obraćaj pažnju na njega, nedavno je izjavio da bi radije vozio Tomos nego bilo kakav R pun plastika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dacha1980 0 Napisano April 14, 2010 U prolazu, 16 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha Majesty 250cc Prijavi odgovor kao problematičan hahahah ok !! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano April 15, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Bas to,kavi ne fali nista,ima viska Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 17, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Evo link da ne kacim i ovde.. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=53367.new#new Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dacha1980 0 Napisano April 17, 2010 U prolazu, 16 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha Majesty 250cc Prijavi odgovor kao problematičan Ipak je to za nekog ko voli starije varijante !! ja sam za nesto novije ;D A ako tom emilu treba skuter preko 100cc prodajem ja Yamahu Majesty 250cc za 1300eura ima oglas ovde a i na drugim sajtovima pa ako neko zeli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...