Jump to content

Moto Zajednica

Problem sa kacigom Nolan 100?!

Recommended Posts

• Zainteresovan, 528 postova

Pri kupovini motora sam dobio i gore pomemutu kacigu i imam mali problemcic: Postoji kocinaca za vizir kada se spusti pmeri se kocnica i vizir je zakocen i to ide veoma glatko ali kada zelim da podignem vizir, tada mi treba srafciger da bi otkocio vizir. tako da kad stanem na semafora lakse mi da podignem ceo 'prednji deo' kacige nego samo da dizem vizir :(, bio bih zahvalan ako neko zna u cemu je fora i kako da resim problem osim da nosim sa sobom pajserce i da vecito molim na semaforu neku gospodjicu da mi kroz prozor pomogne pri podizanju vizira :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Motorradfahrer, 1733 postova
  • Motocikl: Race Bike in a Tuxedo

Pa shta ga kochish,koji djavo...! :evil:

Shallu na stranu..te nolanke,bash nisu јузер френдли!

• In Mud We Trust, 1918 postova
  • Motocikl: 950ADV
Pri kupovini motora sam dobio i gore pomemutu kacigu i imam mali problemcic: Postoji kocinaca za vizir kada se spusti pmeri se kocnica i vizir je zakocen i to ide veoma glatko ali kada zelim da podignem vizir' date=' tada mi treba srafciger da bi otkocio vizir. tako da kad stanem na semafora lakse mi da podignem ceo 'prednji deo' kacige nego samo da dizem vizir :(, bio bih zahvalan ako neko zna u cemu je fora i kako da resim problem osim da nosim sa sobom pajserce i da vecito molim na semaforu neku gospodjicu da mi kroz prozor pomogne pri podizanju vizira :)[/quote']

Kupi Arai ! :mrgreen:

• Zainteresovan, 528 postova
Vizir se otkljucava tako sto se jednostavno podigne' date=' ne trebaju ti nikakvi srafcigeri[/quote']

Jbt ovo mi nije palo na pamet, sve sam zivo pokusavao :oops: bas sam pametan :twisted: hvala diRRty :o

Guest diRRty
Vizir se otkljucava tako sto se jednostavno podigne' date=' ne trebaju ti nikakvi srafcigeri[/quote']

Jbt ovo mi nije palo na pamet, sve sam zivo pokusavao :oops: bas sam pametan :twisted: hvala diRRty :o

Nema na cemu :wink:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja