dane035 14 Napisano April 11, 2010 U prolazu, 94 postova Prijavi odgovor kao problematičan na slikama, ako se vidi uopste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitez_koja 30 Napisano April 11, 2010 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan Meni lici na XTZ. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano April 11, 2010 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, Yamaha XTZ Tenere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane035 14 Napisano April 11, 2010 U prolazu, 94 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, bas lici na XTZ750. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano April 11, 2010 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Jel mene oci varaju ili je ovo neki pop u mantiji na njemu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12714 Napisano April 11, 2010 Ne silazi, 7367 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ma da bre, to je iz Selo gori a baba se ceslja. Ako se ne varam mi smo tu barabe jer neki bajker kada ribu od sina Dragana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane035 14 Napisano April 11, 2010 U prolazu, 94 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel mene oci varaju ili je ovo neki pop u mantiji na njemu? Ne gledas "Selo gori a baba se ceslja" seriju? Moja preporuka, extraz serija. Potrazi na netu 52. epizodu, ja sam se bas prijatno iznenadio kad sam video. Cini mi se da je upravo ta epizoda u meni preokrenula ambicije u vezi sa motorom. Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano April 11, 2010 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan tenera 660 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane035 14 Napisano April 11, 2010 U prolazu, 94 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa kako sad? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6391 Napisano April 11, 2010 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan tako je, XTZ660 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane035 14 Napisano April 11, 2010 U prolazu, 94 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bogami, ja se ne slazem. Mislim da je 750, sudeci po onom stitniku motora dole i po 2 diska napred. ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3314 Napisano April 11, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5454 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan 2 diska .. polozaj izduvnih grana.. 750 ..mislim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bosch 0 Napisano April 15, 2010 U prolazu, 21 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan xtz 750, polozaj izduvnih grana, lonac nije ispod plastike i ima okrugle usisnike za vazduh, a ni zadnje svetlo nije od 660 !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4760 Napisano April 16, 2010 Ne silazi, 5554 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Vide se dve izduvne grane od napred...XTZ 750. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano April 16, 2010 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je zuto. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2412 Napisano April 16, 2010 Andragog, 4985 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan XTZ 750 ninja na motoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7924 Napisano April 18, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Ninja tenerash svidža mi se kofer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihajlovic 9 Napisano April 20, 2010 U prolazu, 91 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan jeste to je iz serije kad pop dolazi kod onog drveta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...