Jump to content

Moto Zajednica

Sevis Final Force

Recommended Posts

• Ne silazi, 6592 postova
  • Motocikl: đački pešački

http://final-force.com/

Ovlašćeni servis za Keeway,Beneli u garantnom roku i  autorizovani distributer, a takođe servis i ostalih motora, te  tjunovanje motorcikla. Odličan lager rezervnih delova, potrošnnog materijala, dodatne opreme i kozmetike. Nalazi se u Obrenovcu.

Bio u servisu i baš sam zadovoljan.Vlasnik, iako mlad, bar za mene, izuzetno kulturan i sa puno iskrenog poštovanja prema mušterijama i njihovim ljibimcima uz evidentno obrazovano kvalifikovanog znanja.  Vredan, ništa mu nije teško uz uvažavanja svih zahteva. Svaki deo što dodirne odmah čisti sprejom, briše, zaista za svako pohvalu. Menjao sam ulje, ima ih svakojakih vrsta na zalihi, prva zamena i jedna opšta kontrola. Motorcikl ima periv filter - žičano sito, pranje je bilo u ultra zvučnoj kadici, nasmejo sam se iznenađeno oduševljen, tako je to kad je neko perfekcionista. U pitanju je kineski skuter, koji i on sam vozika, odličan primer mušterijama,  ali su i cene isto tako popularne. Ratko je i sportski vozač i ako neko zna kako treba da motor  bude bezbedan pre svega i da ide maksimalno dobro, to je svakako moto trkač kao on. Topla preporuka.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja