woolf 475 Napisano Maj 12, 2010 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ma to su samo naduvane cene od soma evra a a krsevi...niko nije pao s'kruske... niko to nece kupiti....malo je naivnih ljudi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Maj 12, 2010 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma najgore od svega je sto sam zvao,i pola je prodato za te pare,a dusa im izvadjena. Ja sam spreman da dam garanciju od godinu dana na moj Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Maj 13, 2010 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Maj 16, 2010 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uradjen veliki servis pred sezonu,ulje,filteri,kocnice. Nema ni dinara ulaganja u motor... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Maj 17, 2010 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan :'( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Maj 21, 2010 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Poslednja cena 900 e. Dajem garanciju na ovu sezonu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Riderr 91 Napisano Maj 25, 2010 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Zamena za skuplji auto? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Maj 26, 2010 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zamena iskljucivo za pare Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
canebgd 0 Napisano Maj 30, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Druze, ja sam zainteresovan...dosao bi da pogledam. Mislim da je ok motor za pocetnika. Nadam se da nije prodat? Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Maj 30, 2010 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan 064/488 64 10,javi se Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...