3OPAH 1297 Napisano April 10, 2010 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan danas na Uscu, momci odradili prezentaciju, "polu suvog" pranja! Momci su ok rezultate mozete videti na slikama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1297 Napisano April 10, 2010 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan za dodatne informacije pozovi telefon na slici. Kako su mi rekli pridruzice nam se i iduce nedelje na protestu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano April 14, 2010 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Имењаче. не рече колко паре изађе ово задовољство и да ли си ти задовољан резултатом?? П.С. Ал' су ти грдни коферииииии (а и носачи) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano April 14, 2010 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Postoje cene na sajtu. http://www.dr-oper.com/cenovnik.php Cim se Mile raspituje mora da to nesto valja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1297 Napisano April 14, 2010 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Имењаче. не рече колко паре изађе ово задовољство и да ли си ти задовољан резултатом?? П.С. Ал' су ти грдни коферииииии (а и носачи) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Ovo u mom slucaju je bila promocija znaci "Dj", samo cast radniku, nije bila obaveza. Pa kada ti neko opere motor, koji je bio kaljav ko seljacki k*, moras biti zadovoljan, ako to uradi sa litar vode, onda to ulazi u "verovali ili ne", a sta je lepota, okrenes taj telefon i dok si na sastanku, kafani,.. ljudi ti operu auto / motor, bez da cekas i da pomeras auto / motor. E brate to je zadovoljstvo, pa za cenu i nepitas. Ali kraju sala motor je posle toga izgledao "ko lutka"! Znaci zadovoljan sam! Po pitanju kofera, mislis lepi, jal veliki? Kako god prema svecu i tropan! ;o) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 14, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan E stvarno je fora..Cega sve ljudi nece da se sete.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano April 14, 2010 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Postoje cene na sajtu. http://www.dr-oper.com/cenovnik.php Cim se Mile raspituje mora da to nesto valja. Znam, videh noćas al' me mrzelo da menjam komentar... Usput na cenu od 600 kinti (za pranje motora) daju promotivni popu(š)t 20% - znaĆi, 480 kinAta što i nije tako rđavo ukoliko im ja (picajzla) ne nađem propuste (*ebeš pare i pranje ako moram za nekim da "doradim" pos'o ;D ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
juzni.ts2000 86 Napisano April 14, 2010 BMWbmwBMWbmw, 90 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan Ako vec ima tog popusta, aj' da organizujemo neko grupno pranje, dodju ljudi operu 10 motora i svi zadovoljni, evo moze vec sutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 19062 Napisano April 28, 2010 Integrisan, 8518 postova Prijavi odgovor kao problematičan Juce sam probao ovu uslugu (3OPAH-u hvala za temu!). Jako kvalitetno pranje, cak izuzetno. Parom su skinuli cak i oko 80% stvrdnute zemlje sa auspuha (koja je vec nekako postala keramika ), imam utisak da sam im naglasio da bi skinuli sve. Pranje traje oko 25min i fascinantno je sa koliko malo vode to urade. Prakticno, sve sto se prospe ispari i na kraju pranja ne mozete da verujete da nema cak ni male barice ispod motora. Takodje, ne treba pricati koliko je zgodno to sto mozete oprati motor dok radite nesto drugo, na mestu gde VAMA to odgovara. Jednina mana je sto vise nema popusta , tj. mnogo je skuplje nego pranje u obicnoj perionici... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano April 28, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan PA dobro ipak je to MOBILNA peroionica. I gorivo kosta za ovaj auto a ko zna koliko kosta odrzavanje ove skalamerije za pranje... Jel auto mora da radi da bi se masina napajala ili masjina ima svoj agregat? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano April 28, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan verujem da je ok za ljude koji nemaju vremena ili sta vec,ali ako vec moram da cekam na pranje onda cu i da oteram kod peraca. Kod nas vecina peraca i ne naplacuje pranje motora,oni koji naplacuju ide maksimalno do 200din,inace je pranje automobila spolja i iznutra 300-400din u Sapcu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 19062 Napisano April 28, 2010 Integrisan, 8518 postova Prijavi odgovor kao problematičan verujem da je ok za ljude koji nemaju vremena ili sta vec,ali ako vec moram da cekam na pranje onda cu i da oteram kod peraca. Kod nas vecina peraca i ne naplacuje pranje motora,oni koji naplacuju ide maksimalno do 200din,inace je pranje automobila spolja i iznutra 300-400din u Sapcu. U tome je trik - ne moras da cekas pranje. Imas neki planirani sastanak, posao, moze i bioskop (kazu mi prali i po garazama trznis centara ), ili si prosto u radno vreme na poslu. Ljudi dodju gde im kazes i operu u vreme koje tebi odgovara, GDE tebi odgovara. Naravno da je isplativije u parama ici kod obicnog peraca (ovo je skuplje 3x), ali je komoditet veliki, a kvalitet nije ni najmanje manji. PS: nisam gledao da li je auto u pogonu dok radi masina. Ne bih rekao, ali nisam bio prisutan dok su prali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1297 Napisano April 28, 2010 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan @severian molim lepo druze zato valjda i sluzi forum! da lepo si to primetio, u pre kraja rada pozoves devojku / zenu, na veceru, zakazes pranje, da se nebrukas da budes masa!!! a to kosta,... @bigbad86 Da nisam pazljivo slikao ali evo da objasnim, "inox kutija" na vrhu ima auspuf radi na dizel i greje vodu, zato su otvorena i zadnja i bocna vrata!!! a dole na slici se nevidi je agregat cini mi se na benzin koji pravi 220 v za resto potreba na ovoj "skalameriji. cak i sam uredjaj ima tockice ako auto nemoze da pridje do objekta za pranje, gura se skalamerija i agregat di te tacke pa makr da si motor parkirao na terasi!!!! a to nesto znaci, moze se izraziti i u dinarima! ;o) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...