Jump to content

Moto Zajednica

Supermoto tockovi

Recommended Posts

• Zainteresovan, 572 postova
  • Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R

Prodajem SM tockove,EXCEL obruci ,prednji disk 290, zadnji disk 230 ,nov lancanik 46 zuba. Bez prepravke odgovaraju na KLX ,KLR ,KLE , a uz manje prepravke na sve ostale motore. Na felgama su gume 110/17 i 160/17  mogu posluziti do prodavnice novih guma ,a i dalje ;D.Cijena fiksno 350 e ili bez lancanika 320 e !!!Ako bude zainteresovanih slike sutra.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 8 postova
  • Motocikl: yamaha fazer 1000

imam klx-a ali zadnj guma max 130 enduro guma staje kako onda 160 jel mi mozes reci na osnovu cega moze da pase ta velicina?zainteresovan sam ako moze koja sjika pada se cujemo.poz.

• Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R

Ove felge su bile na klx 650  supermoto , srce felge i naprijed i nazad ,zadnji disk ,lancanik sve je original klx ,samo su siri obrucevi Excel ,eloksirani ,sivi .Jedino ti treba  adapter za prednja kociona klesta ,to nije tesko napraviti ,i vozi ;)!!! Slike ce biti u toku dana.

Da li postoji mogucnost da se namontiraju 2 diska napred?

Na ovu prednju ne moze ,ali imam srce felge od xrv 750 ,sa prihvatom za dva diska ,pa bi vjerovatno ,neko ko to radi, mogao prebaciti na ovu felgu.

• Svrati ponekad, 293 postova
  • Motocikl: 450 EXC

imam klx-a ali zadnj guma max 130 enduro guma staje kako onda 160 jel mi mozes reci na osnovu cega moze da pase ta velicina?zainteresovan sam ako moze koja sjika pada se cujemo.poz.

moze druže i 140 da stane od enduro guma

Felge su ispravne i uzivo bolje izgledaju nego na mojim slikama ,diskovi nisu istroseni ,lacanik je nov ...

Moj tel. 00387 65 828 950 Vanja ,mozes nazvati odmah.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja