Student 764 Napisano April 9, 2010 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Na prodju kineski kofer i to onaj manj. Ogrebao sam ga sa gornje strane tu je malo matirao lak, i ponekad brava zeza pa sam montirao katanac (ruzno izgleda al je funkcionalno). Na prodaju jer ne moze kaciga od moje devojke da stane u njega pa sam kupio veci. Odgovara na skutere i motore manje kubikaze. moze i zamena za razne gluposti, npr Fibrin automat za migavce...Ovaj je placen 2271.50 dinara sa PDV-om a cena je...10 evra ili 1000din. sa sve PDV-om. Broj je 0642018453 Milos Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 764 Napisano April 9, 2010 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Dal je moguce da nikom ne treba korektan koferic za male pare? Moze zamena za razne dodatke za motor, tipa mini torba sa magnetima, Fibrin automat za migavce, nemam pojma, nesto slicno... Cena prava sitnica 1000din Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano April 9, 2010 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Stavi ti to u halo ili neke druge oglase ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2694 Napisano April 10, 2010 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Isti slučaj samo kappa k28, i 1200 dindži. Nemoguća misija? Nikad se ne zna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 764 Napisano April 10, 2010 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Ja moj upravo poklonio kofer Bokilicu za njegov projekat " smrt benzinu ziveo plin" Nemam nameru da se nerviram za iljadu dindzi da me prozivaju i da mi pljuju kufer. Bokilicu nek je sa srecom, vidimo se! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...