alex r6 193 Napisano Jul 22, 2011 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan naravno eto nas krajem avgusta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Jul 22, 2011 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Jel mogu neki sporiji vozaci koji bi prvi put isli na stazu sa vama, i koliko bi trebalo novaca za zakup? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Jul 22, 2011 (promenjeno) Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan naravno,sve po zelji.20e ceo dan Promenio Jul 22, 2011 član alex r6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Jul 22, 2011 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan vrh. mrdjan, koliko si visok? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tkd 174 Napisano Avgust 24, 2011 Svrati ponekad, 465 postova Motocikl: Suzuki gsx r 600 k8 Prijavi odgovor kao problematičan Momci nesto ste se ucutali. Oce biti nesto od one voznje krajem avgusta? Ja sam zinteresovan da odem da se malo provozam po stazi. Ima li jos ko da bi isao ovaj ili sledeci vikend? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tkd 174 Napisano Avgust 26, 2011 Svrati ponekad, 465 postova Motocikl: Suzuki gsx r 600 k8 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci nista od ovog vikenda. Mozda neki sledeci. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Avgust 26, 2011 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Moze voznja i u Septembru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Avgust 26, 2011 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan trka je 4 sept,a naredni vikend se ide Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tkd 174 Napisano Avgust 27, 2011 Svrati ponekad, 465 postova Motocikl: Suzuki gsx r 600 k8 Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je to trka sledeci vikend? Ja bi isao tamo onaj viken. Pogotovo ako bude lepo vreme i dobra ekipa. Jedva cekam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Avgust 29, 2011 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan ootvrdjeno 9 i 10 smo na zaluzanima ide ok ekipa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tkd 174 Napisano Avgust 30, 2011 Svrati ponekad, 465 postova Motocikl: Suzuki gsx r 600 k8 Prijavi odgovor kao problematičan Alex To je super vest. To je petak i subota? Petak mi je malo problem zbog posla, morao bi da izdejstvujem slobodan dan, a to nece ici lako. Subotu bi dosao ako me primate u drustvo? Nisam bas neki iskusni vozac na stazi, a vidim da vi to dobro ganjate. Nadam se da to nije problem. Kada i odakle bi krenuli? Gde bi tamo spavali? Pitam ako ipak uspem da izvucem taj slobodni dan. Veliki pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Avgust 30, 2011 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan hotel 2km od staze i isto toliko od centra,15e,ti mozes krenuti i popodne kasnije do navece si tamo i odmoran za sutra,eto ti kako zelis i mozes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tkd 174 Napisano Avgust 30, 2011 Svrati ponekad, 465 postova Motocikl: Suzuki gsx r 600 k8 Prijavi odgovor kao problematičan Tako sam nekako i planirao. Ako bi uspeo da izvucem slobodan dan krenuo bi u cervrtak posle posla. Tako bi vec oko 21h bio tamo i imao dva puna dana voznje. Tako verovatno i vi planirate. Ako ne uspem onda bi krenuo u petak posle posla i sve isto samo bi imao dan manje. U svakom slucaju se vidimo tamo. Jos samo da vreme bude ok. Bice to pravi vikend. Bilo bi super kada bi jos neko isao iz NS-a da mi pravi dustvo. Nije valjda da nema vise zineresovanih? Gde su svi ti bajkeri? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Avgust 31, 2011 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Banja Luka nije jeftina za smjestaj pa se unaprijed raspitajte i rezervisite. Imate U Klasnicama sa lijeve strane jeftin motel(vjerovatno ste mislili na taj 2km prije staze). Da ne bude zabune kod tog motela u Klasnicama skrecete desno za Banjaluku (a ne ide se pravo kao ranije). Ko nije bio od prosle godine,vidjece veliku zelenu tablu kao putokaz za autoput...cisto da ne prosisate pravo jer cete malo lutati dok nadjete stazu... Dakle poslije Laktasa idu Klasnice i tu je novo ukljucenje na auto put,koji je bytheway,jos u izgradnji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tkd 174 Napisano Septembar 1, 2011 Svrati ponekad, 465 postova Motocikl: Suzuki gsx r 600 k8 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetim. Kada si rad da pomognes, ajde mi orjentaciono objasni kao da dodjem do staze. Ako sam dobro shvatio ona je u mestu kraj Banja luke, Zaluzani? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Septembar 1, 2011 (promenjeno) Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan beograd bjeljina brcko doboj banja luka,legendarni koridor,pre same b.luke ukazace ti ze tabla zaluzani e tu je staza,vidimo se u subotu 11-tog dodi ranije oko 8h Promenio Septembar 1, 2011 član alex r6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Septembar 1, 2011 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan I ja cu verovatno sa vama (sanse su 50:50), naravno ako me primate u drustvo haha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tkd 174 Napisano Septembar 2, 2011 Svrati ponekad, 465 postova Motocikl: Suzuki gsx r 600 k8 Prijavi odgovor kao problematičan alex Nasao sam u navigaciji Zaluzane, tako da je to to. Nema greske. A posto je to malo mesto, predpostavljam da svi znaju gde je staza. Meni je 8h malo rano, ali cu se potruditi da dodjem. Vidim da se i vi patite da postignete to vreme. Znam da je jutro najlepse. Profiler Samo ti nama dodji. I ja sam nov u drustvu, pa ako im se nesvidimo na licu mesta nesto ce mo smisliti sami. Sala naravno, sto nas je vise to blje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tkd 174 Napisano Septembar 5, 2011 Svrati ponekad, 465 postova Motocikl: Suzuki gsx r 600 k8 Prijavi odgovor kao problematičan Priblizava se polako zakazani datum ( 9 i 10 .09), a vremenska prognoza za sada obecava. Bice od 25 do 30 stepeni i suncano. Tesko pogode dalje od tri dana, ali bolje je da je ovako. Ima se covek cemu nadati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Septembar 5, 2011 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan beograd bjeljina brcko doboj banja luka,legendarni koridor,pre same b.luke ukazace ti ze tabla zaluzani e tu je staza,vidimo se u subotu 11-tog dodi ranije oko 8h Obzirom da ljudi dolaze R=ovima,prije bih preporucio autoput bratstva jednistva...iskljucenje Banjaluka,Okucani...brze,sigurnije,skuplje,dosadnije... Koridor je pun poljoprivrednih masina jer je to ravnicarski kraj...rizicnije je... Sto se tice staze,ona ti je prvo iskljucenje koje mozes da napravis kad se ukljucis na autoput u Klasnicama... Napomena: autoput je izgradnji i vozite pazljivo jer ima zemlje,pjeska,radnika,masina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Septembar 6, 2011 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan samo vi dodite bice nas dosta,dolazi i neka ekipa iz sarajeva,plus domaca ekipa bice nam lepo,ako usput sretnes auto sa prikolicom i dva motora to smo mi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tkd 174 Napisano Septembar 7, 2011 Svrati ponekad, 465 postova Motocikl: Suzuki gsx r 600 k8 Prijavi odgovor kao problematičan I ja definitivno dolazim. Verovatno cu povesti i burazera kao suvozaca. Nisam uspeo da izvucem slobodan petak, ali nema veze, nije ni subota losa. Krecem u petak oko 17h, uvece stizem u Banja luku, prespavam i u subotu (nadam se oko 8h) na stazu. Mozda ostanem jos i nedelju. Vremenska prognoza je i dalje dobra. Drago mi je da ce biti dosta ljudi, bice to super druzenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Septembar 7, 2011 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na zalost sprecen da dodjem Lepo se provedite i napravite neke slike da barem oci nahranim kad se vratite @Mrdjen Druze napravi i neke video onom tvojom fensi spravicom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tkd 174 Napisano Septembar 8, 2011 Svrati ponekad, 465 postova Motocikl: Suzuki gsx r 600 k8 Prijavi odgovor kao problematičan Steta sto neces uspeti da dodjes. Po svoj prilici ce biti super druzenje i voznja. Vreme odlicno (suncano uz temperaturu od 20-31). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tkd 174 Napisano Septembar 8, 2011 Svrati ponekad, 465 postova Motocikl: Suzuki gsx r 600 k8 Prijavi odgovor kao problematičan Alex Jesi ti vec krenuo sa drustvom? Vi se vec sutra vozite po stazi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...