BRACO 3318 Napisano Octobar 27, 2012 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5456 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Moze li neko ko je vozio i navak da pojasni razliku u podlozi i osjecaju (ne)sigurnosti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Octobar 27, 2012 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan Moze li neko ko je vozio i navak da pojasni razliku u podlozi i osjecaju (ne)sigurnosti? razlika je drasticna u korist zaluzana,brza je,ali navak ima lepu konfiguraciju,tako da kad bude na navaku takav asvalllllllt bice idealno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
954 48 Napisano Octobar 29, 2012 Svrati ponekad, 146 postova Motocikl: XR Prijavi odgovor kao problematičan Upravo tako.Objasni ga Alex u 2 reci.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Octobar 29, 2012 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo tako.Objasni ga Alex u 2 reci.... steta sto stavise onakav asvalt,zamisli uglove da je kao b.l ili grobnik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tkd 174 Napisano Octobar 29, 2012 Svrati ponekad, 465 postova Motocikl: Suzuki gsx r 600 k8 Prijavi odgovor kao problematičan Severian,Po prognozi izgleda da bi se za vikend moglo voziti u BL. A ja mislio da je za ovu godinu gotovo sa voznjom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1237 Napisano Octobar 29, 2012 Drug član, 2317 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Moje videjenje: Asvalt u Banja Luci drzi savrseno. Mogu se voziti i losije gume asvalt opet drzi. Dinamika staze je veoma dobra. Krivine uglavnom brze i tecne. Glavna mana je bezbednost. Svaka greska se skupo placa. u regularnoj varijanti nema sudija, lekara....ali je zato ceo dan 20eura. Navak: Losiji asvalt na kojem se zbog konfiguracije krivina dosta unistava guma.Pricam o brzim vozacima. krivine su spore tako da se na svakom izlasku zavrce dobro gas i uglavnom je problem zagrejati gume na radnu temperaturu. Na proslom TD svi su imali problem sa gumama i ako je ogibljenje ok. Desavalo se da ljudi uniste nov par guma za jedan dan. Moj savet je na Navaku ne voziti race gume. Mozda neka varijanta track/sport tipa dunlop SportSmart... Bezbednost odlicna, sudije odradjuju svoj posao, moze se pogresiti i tu je ambulanta. Sve ima svoje prednosti i mane.... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Octobar 30, 2012 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan odlicno zboris,ako sam uopste kompetentan,za bl moras imati jako velika00,to sam uvek govorio,a navak je prica za sebe,i ja bi preporucio street gumu,naravno bolju,upravo ja trazim takvu gumu i bas razmisljam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Octobar 31, 2012 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan odlicno zboris,ako sam uopste kompetentan,za bl moras imati jako velika00,to sam uvek govorio,a navak je prica za sebe,i ja bi preporucio street gumu,naravno bolju,upravo ja trazim takvu gumu i bas razmisljam BT-003RS.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Octobar 31, 2012 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan odlicno zboris,ako sam uopste kompetentan,za bl moras imati jako velika00,to sam uvek govorio,a navak je prica za sebe,i ja bi preporucio street gumu,naravno bolju,upravo ja trazim takvu gumu i bas razmisljam BT-003RS.... bash tu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Octobar 31, 2012 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan odlicno zboris,ako sam uopste kompetentan,za bl moras imati jako velika00,to sam uvek govorio,a navak je prica za sebe,i ja bi preporucio street gumu,naravno bolju,upravo ja trazim takvu gumu i bas razmisljam BT-003RS.... bash tu Mislim da ces biti zadovoljan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Octobar 31, 2012 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan odlicno zboris,ako sam uopste kompetentan,za bl moras imati jako velika00,to sam uvek govorio,a navak je prica za sebe,i ja bi preporucio street gumu,naravno bolju,upravo ja trazim takvu gumu i bas razmisljam BT-003RS.... bash tu Mislim da ces biti zadovoljan vozio sam ja ranije bt002 pro i bio ekstra zadovoljan ali nije za grobnik,ali mislim da ce ova za navak biti ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17352 Napisano Octobar 31, 2012 Integrisan, 8326 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, je l' bi išao neko za vikend do BL? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tkd 174 Napisano Octobar 31, 2012 Svrati ponekad, 465 postova Motocikl: Suzuki gsx r 600 k8 Prijavi odgovor kao problematičan 1351718085[/url]' post='1392013']Ljudi, je l' bi išao neko za vikend do BL? Ja planiram da mozda skoknem do Euroringa. Blize mi je i brze se stigne. U BL bili, pa bi malo i menjao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Octobar 31, 2012 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, je l' bi išao neko za vikend do BL? Ja planiram da mozda skoknem do Euroringa. Blize mi je i brze se stigne. U BL bili, pa bi malo i menjao. ne pali me,i onako sam rovit Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tkd 174 Napisano Octobar 31, 2012 Svrati ponekad, 465 postova Motocikl: Suzuki gsx r 600 k8 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ce ti biti lakse, nisi jedini. Palim sve oko sebe, a svi su roviti. Steta je da se ne iskoristi najava 19-20stepeni. Jos u NOVEMBRU! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5345 Napisano Novembar 1, 2012 Integrisan, 13034 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan O-ho! Da požurim s ovim viljuškama za SV-a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bane76 2 Napisano Novembar 1, 2012 U prolazu, 68 postova Lokacija: BG Motocikl: GSXR600K3 Prijavi odgovor kao problematičan Auu kako se vi frljate sa stazama i to u novembru Vidim ja da ću morati da pazarim prikolicu za sledeću godinu...nećete vi meni tako bez mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Novembar 1, 2012 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ja da ću morati da pazarim prikolicu za sledeću godinu...nećete vi meni tako bez mene Ja preko zime farbam i preuredjujem moju, pravim rampu za laksi utovar, nosace za stendere... e sad, to sto mi auto polako ispusta dusu nema veze, morace da istrpi jos koju godinu, skup nam je ovaj nas sport. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tkd 174 Napisano Novembar 1, 2012 Svrati ponekad, 465 postova Motocikl: Suzuki gsx r 600 k8 Prijavi odgovor kao problematičan Prognoza i dalje odlicna. Gde se ide? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tkd 174 Napisano Novembar 3, 2012 Svrati ponekad, 465 postova Motocikl: Suzuki gsx r 600 k8 Prijavi odgovor kao problematičan Ostalo se kuci. Dobar je i miseluk. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Novembar 3, 2012 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan Ostalo se kuci. Dobar je i miseluk. mogli ste do nas sutra da pijemo kafu na uscu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tkd 174 Napisano Novembar 4, 2012 Svrati ponekad, 465 postova Motocikl: Suzuki gsx r 600 k8 Prijavi odgovor kao problematičan Ostalo se kuci. Dobar je i miseluk. mogli ste do nas sutra da pijemo kafu na uscu Tek sada sam video poruku. Bas smo mogli da dodjemo do usca, a i da vidimo tu Avalu (vas miseluk). Ceo dan smo se nesto vozikali, a nigde nismo bili. Bas steta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tkd 174 Napisano Mart 23, 2013 Svrati ponekad, 465 postova Motocikl: Suzuki gsx r 600 k8 Prijavi odgovor kao problematičan Od staze u BL nista ove godine. Bar tako sad izgleda. Za sada je zatvorena i do daljnjeg nece raditi. Koliko sam se informisao, nece raditi zbog problema oko vlasnistva. Bas steta. Bilo je to jedno lepo i jeftino mesto za voznju. Bez tenzije i redosleda. Kada ti se vozi ti vozis. Kada ti se odmara, a ti odmaraj. Ima li neko jos neku informaciju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Mart 23, 2013 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan Od staze u BL nista ove godine. Bar tako sad izgleda. Za sada je zatvorena i do daljnjeg nece raditi. Koliko sam se informisao, nece raditi zbog problema oko vlasnistva. Bas steta. Bilo je to jedno lepo i jeftino mesto za voznju. Bez tenzije i redosleda. Kada ti se vozi ti vozis. Kada ti se odmara, a ti odmaraj. Ima li neko jos neku informaciju? h.ring nas ceka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17352 Napisano Mart 23, 2013 Integrisan, 8326 postova Prijavi odgovor kao problematičan Biće uskoro i dobrih vesti za navak. A za h.ring me švercujete sa ovim mojim motorom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...