zakarus 18 Napisano April 6, 2010 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Daklem, ili ceo agregat ili delovi. Ne znam tacno koji, ali klipnjaca i ko zna sta jos.. Ako neko ima, pomagajte, za prijatelja je. 064 159 78 97 Nikola Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano April 7, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Tesko da nadjes ceo agregat u Srbiji,ja sam delove lovio po Ebay-u pre par godina dok sam vozio tengai,pa nailazio na agregate ali su bili prilicno skupi..500-600-700 evra. Pogledaj i na americkom Ebay-u jer ih je tamo jako puno zavrsilo. Sta ti je crklo? Ili se lanac razvoda otkacio ili balans tegova ? Sretna potraga! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano April 7, 2010 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Nije meni, mom drugaru. Za sada je klipnjaca, dva usisna ventila i jos ko zna sta, jos uvek nisu pretresli agregat.. Znaci Ebay.. Pokusacemo, hvalaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...