Jump to content

Moto Zajednica

Nova SW Motech oprema za mog TA

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 178 postova

Evo i ja da se pohvalim sa mojom novom opremom. U pitanju su crashbar, zastita motora ili suspleh, koferi i tank torba. Vec je testirano na putu i ja sam prezadovoljan. ;D ;D ;D 

Oprema_1.jpg

Oprema_2.jpg

Oprema_3.jpg

Oprema_4.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 713 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS LC ADV

Znaci motor je od rezervoara do auspuha kao iz bajke ! Ali od napred mi je ruzan kao lopov ! Bas mi se ne uklapa taj far na novom Transalpu,inace generalno to je moja sledeca masina (uzi izbor)  ;D

• Ne silazi, 6281 postova
  • Motocikl: Africa Twin CRF1000

Svaka čast!

Sve je predivno i motor i oprema! Lepo mu "čučnulo" :)

E sad, da li je prednjica novog TA ružna ili nije... sve je stvar ukusa ;)

• Skuteras, 3690 postova
  • Motocikl: T-Max 500

Izgleda vrhunski. Na pocetku, kada je izasao mi je delovao bas ruzan, a kasnije sve lepsi i lepsi. Ja bih voleo da ti nekad napises kratak test o tom motoru i tvoje utiske. Iz price nisam cuo neke hvale, a kada bih kupovao nov enduro ovaj bi usao u TOP 3

@doktor

koferi su 45l. Sat vremena sam razmisljao izmedju njih i 37l. Stavim jedne, pa druge, pa opet... 37l mu lepse stoje ali 45 su mnooogo konforniji. Ne razmisljam o tome sta cu da ponesem.

@muljaz

Motoram sam zadovoljan, do sada sam presao sam oko 12k km. Ide dobro i, kada je normalna voznja do 140, ne ide mnogo losije od mnogo boljih motora, a trosi oko 5l. Preko toga mu je mucenje i potrosnja drasticno skace. Dosta sam ga vozio i van asfalta i prolazi svuda sa sasvim solidnim prosekom. Nema mnogo cackanja oko njega, samo menjas ulje i filtere... Samo da su stavili malo veci rezervoar, recimo 23-25l. Planiram i da mu stavim pancirna creva za kocnice, posto ume slabije da koce kad se ugreje ulje. Ako imas jos nesto konkretno da te zanima, slobodno pitaj.

Ako gledas nov enduro u rangu oko 7 hiljada Eur onda je svakako u top 3. Zavisi samo sta hoces. Moje je misljenje da je TA najbolji kompromis izmedju on i off-a. Tenera je bolja za off, a strom za put. TA je negde izmedju.

• Drug član, 1932 postova
  • Motocikl: Strom 650 xt

Motor je kao lutka. Sve mi se svidja i oprema mu stoji odlicno. Znam da ce mozda neko da mi kaze da nemam ukusa cim vozim ST (mislim na afrikance  ;D ) ali ovaj tvoj motor mi je prelep. Jel mozes na pp da mi napises koliko si platio ova dva kofera bez drzaca.

• Cuore Sportivo, 1337 postova
  • Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure

Lepo izgleda.

Moram priznati da si  se finansijski isprsio, a jel si uzeo i torbe za kofere ? Ako nisi obavezno uzmi.

Ja na mom magaretu imam top case sw-motech s torbom extra je kvalitet, al je cena brrr...

@johann

Nisam uzeo torbe, mozda cu uzimati samo jednu. U kofere planiram da stavljam svasta, pored stvari, a alat, kompresor,sprej za lanac, mokro kisno odelo, prljave pantalone... mi je glupo da guram u torbu i ovako bez moze vise stvari da stane. Kvalitet je stvarno extra i mnogo bolji od konkurencije.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja