markes 3 Napisano April 6, 2010 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se pohvalim sa mojom novom opremom. U pitanju su crashbar, zastita motora ili suspleh, koferi i tank torba. Vec je testirano na putu i ja sam prezadovoljan. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1813 Napisano April 6, 2010 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Znaci motor je od rezervoara do auspuha kao iz bajke ! Ali od napred mi je ruzan kao lopov ! Bas mi se ne uklapa taj far na novom Transalpu,inace generalno to je moja sledeca masina (uzi izbor) ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano April 6, 2010 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno izgleda...koliko litara su koferi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano April 6, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast! Sve je predivno i motor i oprema! Lepo mu "čučnulo" E sad, da li je prednjica novog TA ružna ili nije... sve je stvar ukusa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1878 Napisano April 6, 2010 Skuteras, 3690 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda vrhunski. Na pocetku, kada je izasao mi je delovao bas ruzan, a kasnije sve lepsi i lepsi. Ja bih voleo da ti nekad napises kratak test o tom motoru i tvoje utiske. Iz price nisam cuo neke hvale, a kada bih kupovao nov enduro ovaj bi usao u TOP 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markes 3 Napisano April 6, 2010 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @doktor koferi su 45l. Sat vremena sam razmisljao izmedju njih i 37l. Stavim jedne, pa druge, pa opet... 37l mu lepse stoje ali 45 su mnooogo konforniji. Ne razmisljam o tome sta cu da ponesem. @muljaz Motoram sam zadovoljan, do sada sam presao sam oko 12k km. Ide dobro i, kada je normalna voznja do 140, ne ide mnogo losije od mnogo boljih motora, a trosi oko 5l. Preko toga mu je mucenje i potrosnja drasticno skace. Dosta sam ga vozio i van asfalta i prolazi svuda sa sasvim solidnim prosekom. Nema mnogo cackanja oko njega, samo menjas ulje i filtere... Samo da su stavili malo veci rezervoar, recimo 23-25l. Planiram i da mu stavim pancirna creva za kocnice, posto ume slabije da koce kad se ugreje ulje. Ako imas jos nesto konkretno da te zanima, slobodno pitaj. Ako gledas nov enduro u rangu oko 7 hiljada Eur onda je svakako u top 3. Zavisi samo sta hoces. Moje je misljenje da je TA najbolji kompromis izmedju on i off-a. Tenera je bolja za off, a strom za put. TA je negde izmedju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1392 Napisano April 7, 2010 Drug član, 1932 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Motor je kao lutka. Sve mi se svidja i oprema mu stoji odlicno. Znam da ce mozda neko da mi kaze da nemam ukusa cim vozim ST (mislim na afrikance ;D ) ali ovaj tvoj motor mi je prelep. Jel mozes na pp da mi napises koliko si platio ova dva kofera bez drzaca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 848 Napisano April 7, 2010 Cuore Sportivo, 1337 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Lepo izgleda. Moram priznati da si se finansijski isprsio, a jel si uzeo i torbe za kofere ? Ako nisi obavezno uzmi. Ja na mom magaretu imam top case sw-motech s torbom extra je kvalitet, al je cena brrr... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markes 3 Napisano April 7, 2010 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @johann Nisam uzeo torbe, mozda cu uzimati samo jednu. U kofere planiram da stavljam svasta, pored stvari, a alat, kompresor,sprej za lanac, mokro kisno odelo, prljave pantalone... mi je glupo da guram u torbu i ovako bez moze vise stvari da stane. Kvalitet je stvarno extra i mnogo bolji od konkurencije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...