rusic 261 Napisano April 10, 2010 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan woohooo sedishtaaaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
p0peye 288 Napisano April 13, 2010 Zainteresovan, 578 postova Lokacija: Bg Motocikl: '03 Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Rekoh , ako je tvoj da te pitam , mada mi je sad vec kasno , postao sam coban ;D ;D , kako si zadovoljan ? Ma ovo gosino je meni sumnjivo, sudeći po detalju iznad desne plastike... Je si li siguran da ti nisu podmetnuli ovna...? ;D ;D ;D ('tedo' da napišem "da ti nisu uvalili ovna" - ali se ne znamo dovoljno, pa rek'o - da se čovek ne uvredi na šalu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2024 Napisano April 14, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Čuva teneraš ovce, kad eto ti jedne njemu u krilo! Beži bre tamo ovco! Beži tamo ovčice! Beži tamo jaaagnje moje! ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano April 14, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Rekoh , ako je tvoj da te pitam , mada mi je sad vec kasno , postao sam coban ;D ;D , kako si zadovoljan ? Ma ovo gosino je meni sumnjivo, sudeći po detalju iznad desne plastike... Je si li siguran da ti nisu podmetnuli ovna...? ;D ;D ;D ('tedo' da napišem "da ti nisu uvalili ovna" - ali se ne znamo dovoljno, pa rek'o - da se čovek ne uvredi na šalu... ja sam poznat po tome sto ne prihvatam salu na moj racun ;D ;D ;D a, da, umalo da zaboravim, svako vidi ono sto mu je milo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano April 14, 2010 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Bez ovce ni u kola ne sedam :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...