hellena 60 Napisano April 5, 2010 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Tema za ovaj krug takmičenja je "KOCKA". MOLIM SVE UČESNIKE DA PRE SLANJA FOTOGRAFIJA PROČITAJU PRAVILA TAKMIČENJA. One fotografije koje ne budu u skladu sa pravilima neću priznavati. POSEBNO OBRATITE PAŽNJU NA SMANJIVANJE FOTOGRAFIJE NA ZADATI FORMAT! Rok za slanje je 17.04.2010. u 20:00h. Fotografije šaljite na bjb.photo@gmail.com SREĆNO! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano April 7, 2010 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo abstraktna tema. :-\ :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano April 7, 2010 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Tema je direktna Uošte nije teško. Ne mogu da dam temu "flaša" ili tako nešto. Ako dam određenu stvar koju treba fotografisati suzbijam mogućnosti i kreativnost koja kod svakog treba da izađe na videlo. Onda nema poente takmičenja, svi će imati istu stvar, samo uslikanu boljim ili lošijim aparatom. Ovako svako ima mogućnost da ostvari sopstvenu ideju koja će biti sigurno drukčija od svih ostalih. Samo malo uključite vijuge i videćete da "KOCKA" može biti mnogo stvari iz vašeg okruženja. Sve se u prirodi sastoji od geometrijskih elemenata, samo treba primetiti gde tu svoje mesto zauzima kocka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano April 7, 2010 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Tema je direktna Uošte nije teško. Ne mogu da dam temu "flaša" ili tako nešto. Ako dam određenu stvar koju treba fotografisati suzbijam mogućnosti i kreativnost koja kod svakog treba da izađe na videlo. Onda nema poente takmičenja, svi će imati istu stvar, samo uslikanu boljim ili lošijim aparatom. Ovako svako ima mogućnost da ostvari sopstvenu ideju koja će biti sigurno drukčija od svih ostalih. Samo malo uključite vijuge i videćete da "KOCKA" može biti mnogo stvari iz vašeg okruženja. Sve se u prirodi sastoji od geometrijskih elemenata, samo treba primetiti gde tu svoje mesto zauzima kocka. npr. u kladionici preko puta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano April 8, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Ih bre Koco ofiro` si mi ideju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano April 8, 2010 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Tema je direktna Uošte nije teško. Ne mogu da dam temu "flaša" ili tako nešto. Ako dam određenu stvar koju treba fotografisati suzbijam mogućnosti i kreativnost koja kod svakog treba da izađe na videlo. Onda nema poente takmičenja, svi će imati istu stvar, samo uslikanu boljim ili lošijim aparatom. Ovako svako ima mogućnost da ostvari sopstvenu ideju koja će biti sigurno drukčija od svih ostalih. Samo malo uključite vijuge i videćete da "KOCKA" može biti mnogo stvari iz vašeg okruženja. Sve se u prirodi sastoji od geometrijskih elemenata, samo treba primetiti gde tu svoje mesto zauzima kocka. Hmmm... ovo bi mogla da bude odvojena filozofsko-matematička tema... U prirodi u stvari nema geometrijskih elemenata nigde, oni postoje samo u ljudskom umu. 8) A to da kocka može da bude svašta, to je tačno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano April 8, 2010 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Ih bre Koco ofiro` si mi ideju. sorry izletelo ali ne sumnjam ja da ces i pored toga biti originalan. sto rece Motoholic samo se prepusti filozofsko-matematickom razmisljanju, osmatranju i...kvadraturi kruga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano April 8, 2010 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Hmmm... ovo bi mogla da bude odvojena filozofsko-matematička tema... U prirodi u stvari nema geometrijskih elemenata nigde, oni postoje samo u ljudskom umu. 8) A to da kocka može da bude svašta, to je tačno. Nije filozofsko-matematitička tema. Ja to gledam sa umetničkog aspekta, nikad mi nije išla matematika. Između ostalog iz dizajna je jedan od zadataka svođenje predmeta na geometrijske oblike ili ti stilizacija. Naravno, ne očekujem da se time bavite u fotografiji, ali da, sve je u prirodi od geometrijskih elemenata tj. nekih površina koje jesu kombinacija tih elemenata. Kladionica uopšte nije loša ideja, a ima još mnogo toga. Samo malo razmislite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljko85 44 Napisano April 8, 2010 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda gl400 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se izvinjavam, pitanje mozda jeste glupo ali gde mogu da vidim rezultate nekog takmicenja??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano April 8, 2010 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja se izvinjavam, pitanje mozda jeste glupo ali gde mogu da vidim rezultate nekog takmicenja??? U temi koja pocinje sa "GLASANJE NA TEMU...." Tu su objavljeni radovi,iznad su rezultati glasanja i ispod,u sledecim postovima su komentari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ben10 149 Napisano April 14, 2010 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan poslacu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano April 16, 2010 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi šaljite fotografije, još jedan dan je ostao! Ajde, ajde! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korniSh1 364 Napisano April 17, 2010 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi šaljite fotografije, još jedan dan je ostao! Ajde, ajde! Poslao! Sorry što sam u poslednjem trenutku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano April 18, 2010 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se na kašnjenju, nisam imala vremena da okačim fotke, zvala me glinara da se prospem po njojzi, ali biće sutra, strpite se, sad sam previše iscrpljena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2120 Napisano April 20, 2010 Skuteras, 3710 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se na kašnjenju, nisam imala vremena da okačim fotke, zvala me glinara da se prospem po njojzi, ali biće sutra, strpite se, sad sam previše iscrpljena. Video sam video Bolje se takmici ovde dok si jos ziva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano April 20, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se na kašnjenju, nisam imala vremena da okačim fotke, zvala me glinara da se prospem po njojzi, ali biće sutra, strpite se, sad sam previše iscrpljena. Video sam video Bolje se takmici ovde dok si jos ziva Takodje video sam video... P.S.Kaciga glavu cuva!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...